گالری عکس ها و بیوگرافی کامل گلاره عباسی بازیگر سینما و تلویزیون
گلاره عباسی و همسرش
گلاره عباسی در کنار مادر ش
گلاره عباسی و پدر ش
گلاره عباسی و خواهرش در کنار مهران مدیری پشت صحنه برنامه دورهمی
دورهمی نام یک مجموعه تلویزیونی به کارگردانی مهران مدیری است که پخش آن از نوروز سال ۱۳۹۵ از شبکه نسیم آغاز شد. این مجموعه، اواسط پاییز سال ۹۴ و با آغاز مقدمات ساخت دکور وارد مرحله پیش تولید شد. هدف سازندگان، ارائه یک مجموعه تلویزیونی با ساختاری کاملاً متفاوت نسبت به سایر آثار نمایشی پیشین تلویزیون بوده است. دورهمی دکوری عظیم دارد که در هر قسمت ۳۰۰ نفر از مخاطبان که طی یک فراخوان برای حضور در برنامه ثبت نام میکنند، به تماشای بازی بازیگران مینشینند. در واقع مجموعه به مانند تئاتری شبیه است که در هر قسمت مخاطبان بسیاری را به عنوان تماشاگر دعوت میکند.
گلاره عباسی ، پوریا پورسرخ و حسن پورشیرازی در سریال برادر
ماجرای سریال از آنجایی شروع می شود که ناصر یکی از پسران حاج کاظم مورد اغفال دشمنان پدرش قرار می گیرد و به تجارت حاج کاظم که بر مبنای حمایت از تولید ملی و فقط فروش برنج ایرانی است لطمه میزند. حاج کاظم یکی از پهلوانان و تجار خیری هست که به همراه دخترش مریم که خبرنگاری پر جنب و جوش است و پسر دیگرش مسعود بر علیه واردات برنج های قاچاق و تاریخ مصرف گذشته و مسموم به بازار فعالیت می کند به همین دلیل است که دلالان و قاچاقیان که حاج کاظم را سدی در مسیر خود می ببیند با اغفال ناصر کسب و کار او را در گیر ماجراهایی می کنند که …
گلاره عباسی و مهراوه شریفی نیا
زمینه فعالیت :•: سینما، تئاتر، تلویزیون
تاریخ تولد :•: ۲۹ تیرماه ۱۳۶۲
زادگاه :•: تهران
ملیت :•: ایرانی
پیشه :•: بازیگر
سالهای فعالیت :•: ۱۳۸۲ تاکنون
گلاره عباسی و مژده لواسانی مجری تلویزیون
گلاره عباسی متولد ۲۹ تیرماه ۱۳۶۲ در تهران بازیگر سینما و تلویزیون و از دانش آموختگان کلاسهای امین تارخ میباشد. وی همچنین فارغالتحصیل معماری از دانشکده هنر است. به گفته مهران مدیری گلاره در صحنه فیلم برداری بسیار منظم است و دیالوگهایش را کاملاً حفظ است.
نمکستان » برای مشاهده ی فال روزانه روز تولد خود ، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید
به درستی می دانید که بین آن چه می خواهید و آن چه واقعاً به آن نیاز دارید تضاد آشکار وجود دارد، اما با این وجود نمی توانید مشکل را حل کنید. تمایلات شدیدی که دارید می توانند گرفتاری های پیچیده ای را برای شما رقم بزنند. گاهی اوقات اگر بدون در نظر گرفتن عواقب کار به اقدامی دست بزنید ممکن است با تهدید مواجه شوید. اکنون هوشمندانه ترین راهکار این است که با احتیاط جلو بروید تا مبادا احساسات کسی در بین راه پایمال شود، حتی باید به سلامت احساسات خودتان هم توجه داشته باشید. یادتان باشد که اگر فرشته ها بترسند و قدم در مسیر نگذارند، احمق ها جای آن ها را خواهند گرفت.
امروز ممکن است به طرف کسانی کشیده شوید که از بیان احساسات شان نمی ترسند، اما تمایل ندارید که وارد ماجراهای پر فراز و نشیب شوید. به دنبال یک رابطه ی عمیق احساسی هستید. اگر کسی که به او اعتماد دارید شما را تحریک کند، می توانید به آسانی از ترس های تان فاصله بگیرید. شاید طبق معمول مقاومت نشان دهید و به خودتان بگویید که بهتر است یک بار دیگر در امنیت کامل همه چیز را از نو شروع کنم. یادتان باشد که یک تجربه ی شگفت انگیز انتظارتان را می کشد، فقط کافی است مقاومت را کنار بگذارید و حرکت کنید.
شاید امروز به راستی رازی نداشته باشید که آن را از دیگران پنهان کنید، اما ممکن است کس دیگری رازی را مخفی کرده باشد. آن چه از نظرها پنهان مانده حتماً مطلب مهمی است، اما به شما توصیه ی شود که فعلاً بگذارید همه چیز همین طور پیش برود و فقط بر چیزهایی تمرکز کنید که دقیقاً از چند و چون آن ها خبر دارید. اکنون برای این که موفق شوید باید تا می توانید صبوری به خرج دهید.
امروز ممکن است دوستان تان انعطاف ناپذیر به نظر برسند و خواسته هایی از شما داشته باشند که تمایلی به انجام آن ها ندارید. شاید به این نتیجه برسید که بهتر است در مقابل آن ها سکوت کنید، اما بدانید که این رفتار شما خوشایند هیچ یک از طرفین نخواهد بود. در عوض به شما توصیه می شود که آشکارا به دوستان تان بفهمانید که خواسته های بیش از حدشان را کنار بگذارند. اگر به شما فشار نیاورند آن وقت با تمایل بیشتری آن چه را می خواهند و قبلاً هم تقاضا کرده بودند در اختیارشان خواهید گذاشت. وقتی همه از صمیم قلب با هم روبرو شوند بهتر می توانند از یکدیگر حمایت کنند.
شاید امروز نتوانید شادی کنید، زیرا تعدادی از احساسات خبیث گذشته دوباره به زندگی تان بازگشته است. درست زمانی که فکر می کنید از دست احساساتی مانند دشمنی و حسادت خلاص شده اید، یک نفر کاری می کند که همه چیز دوباره به هم بریزد. به خودتان سخت نگیرید و حواس تان باشد که منفی بافی نکنید. فقط باید به واکنش هایی که نشان می دهید دقت کنید، نباید بگذارید که اتفاقات بد گذشته شادی امروز شما را خراب کند.
امروز عقل و احساسات تان با یکدیگر هماهنگ شده اند و می توانید از روزتان نهایت لذت را ببرید. وقتی عقل و احساسات تان هر دو به شما یک چیز می گویند، احساس می کنید که در درون تان یک نوع پایداری شکل گرفته و می توانید با اعتماد به نفس مضاعف حرکت کنید. ممکن است با یک دوست سرسخت که فقط به برنامه های خودش توجه دارد دچار مشکل شوید. اما این موضوع را بزرگ نکنید، چرا امروز باید غصه ی چیزهایی را بخورید که فردا اهمیتی ندارند.
معمولاً برای این که در اختلافات به تفاهم برسید با سیاست جلو می روید. اما امروز ممکن است با یک دوست یا کسی که عاشق اش هستید دچار مشکل شوید و نتوانید به راحتی مشکلات را حل کنید. باید از موضع تان دفاع کنید، اما حواس تان باشد که با احتیاط جلو بروید. اگر تصمیم دارید که برای اثبات حرف تان دعوا کنید، یادتان باشد که رسیدن به نتیجه ی مطلوب ممکن است کمی طول بکشد. برای این که موفق شوید باید متمدن بحث کنید!
هر کاری که می کنید نمی فهمید چرا دیگران با شما مخالفت می کنند و به همین خاطر ممکن است هر لحظه خشم تان شعله ور شود. اما ترجیح می دهید که درباره ی احساسات تان چیزی نگویید تا دعوا درست نشود. اما به شما توصیه می شود که ناراحتی های خود را مستقیماً با دیگران در میان بگذارید. این موقعیت را مدیریت کنید تا آن را به یک خاطره ی فراموش نشدنی تبدیل نمایید. اگر حقیقت را با مهربانی انتقال دهید موجب استحکام روابط تان می شود.
لیست کوتاهی از کارهایی که باید انجام دهید تهیه کرده اید و به نظر خودتان بهترین روش را برای به اتمام رساندن آن ها در پیش گرفته اید. اما ممکن است در بین مسیر باعث ناراحتی یک نفر شوید، او فقط با نیت خوبی که دارد به شما چند پیشنهاد می دهد، اما شما به او بی اعتنایی خواهید کرد. یادتان باشد که هنوز برای انجام کارهای تان فرصت دارید، پس می توانید راهکارهای پیشنهادی را به طور جدی بررسی کنید. اگر هوشمندانه با انعطاف پذیری جلو بروید می توانید شانس موفقیت خود را افزایش دهید.
شاید بهتر باشد امروز وظایف تان را کنار بگذارید و اوقاتی را به خودتان اختصاص دهید. هفته ی شلوغی در پیش دارید و برای این که انرژی لازم را به دست آورید باید کاری کنید که لبخند بر لبان تان بنشیند. اگر فقط کار کنید و هیچ تفریحی نداشته باشید به یک انسان ناراحت تبدیل خواهید شد. حالا که این فرصت پیش آمده از آن استفاده کنید تا نهایت لذت را از روزتان ببرید.
اکنون یک دنیا فرصت در مقابل شما قرار گرفته است، اما وعده هایی که از قبل داده اید موجب شده تا فعالیت های تفریحی خود را محدود سازید. فعلاً نمی توانید مسئولیت های اجتماعی خود را کنار بگذارید، قبل از این که فرصت فرار مهیا نشده به کسی چیزی نگویید. اگر چه دستیابی به لذت کمی دشوار به نظر می رسد، اما به خودتان سخت نگیرید تا این وضعیت به پایان برسد. همین که به تعهدات تان عمل کنید خودش موجب خوشحالی شما خواهد شد.
هیچ تمایلی ندارید که برنامه های تان را تغییر دهید، اما شاید شرایط طوری باشد که این تغییر در برنامه اجتناب ناپذیر باشد. البته این قابلیت را دارید که خودتان را با شرایط سازگار کنید، فقط کافی است هوشمندانه با دیگران مشارکت کنید. برای این که انرژی ها را به سمت و سوی مثبت ببرید به شما توصیه می شود که رفتارتان را بهتر کنید و کمی هم انعطاف پذیر باشید.
آموزش آشپزی و دستور تهیه پنه با سس آلفردو خوشمزه و مجلسی
¤ کره :•: یک چهارم پیمانه ¤
¤ خامه یا سس سفید :•: یک پیمانه ¤
¤ سیر :•: یک حبه خرد شده ¤
¤ پنیر پارمزان رنده شده :•: یک پیمانه و نیم ¤
¤ جعفری تازه :•: یک چهارم پیمانه ریز شده ¤
آموزش آشپزی و دستور تهیه پنه با سس آلفردو خوشمزه و مجلسی
کره را در تابه متوسط آب کنید. یادتان باشد حرارت اجاق باید ملایم باشد. خامه را به کره اضافه کنید و بگذارید مخلوط برای پنج دقیقه قل بخورد.
بعد جعفری، سیر و پنیر را اضافه کنید و مرتب و سریع مخلوط را به هم بزنید و از روی حرارت آن را بردارید.
¤ فیله مرغ :•: 200 گرم ¤
¤ پاستا پنه :•: 1 بسته ¤
¤ جعفری خردشده :•: مقداری برای تزیین ¤
فیله مرغ را به صورت تکه های کوچک خرد کنید یا در روغن تفت دهید یا این که روی اجاق کباب کنید. حالا سس آلفردو را آماده کنید. مرغ و سس را با هم مخلوط کرده و در تابه ای گود بریزید .
پاستا پنه را به روش معمول در آب بپزید و بعد از آبکش کردن به سس اضافه کنید و خوب هم بزنید تا پاستا به سس کاملا آغشته شود و تابه را روی شعله ملایم کمی حرارت دهید. سپس جعفری خرد شده را برای تزیین روی غذا بریزید و سرو کنید .
آموزش آشپزی و دستور پخت خورش کرفس جا افتاده و خوشمزه
¤ گوشت گوسفند یا گوشت مرغ ¤•¤ ٢٠٠ گرم ¤
¤ کرفس خرد شده ¤•¤ ٤٠٠ گرم ¤
¤ پیاز داغ ¤•¤ دو قاشق غذاخوری ¤
¤ نعنا، تره، جعفری ¤•¤ ١٥٠ گرم ¤
¤ نمک ، فلفل و زردچوبه ¤•¤ به میزان لازم ¤
¤ آبغوره ¤•¤ یک استکان کوچک ¤
¤ آب برای پخت خورشت ¤•¤ 4 لیوان ¤
آموزش آشپزی و دستور پخت خورش کرفس جا افتاده و خوشمزه
گوشت را به اندازه های مناسب خرد کنید. کرفس خوب و جوان تهیه کنید و بعد از شستن به اندازه یک بند انگشت خرد کنید و در مقداری روغن تفت بدید تا کمی طلایی بشه. سپس کمی از برگ های نازک کرفس و تره و جعفری و نعنا را ریز خرد کنید و در باقیمانده روغن که کرفس را سرخ کردید سبزی ها را هم سرخ کنید.
سپس یک عدد پیاز درشت را خرد کرده در یک قابلمه سرخ کنید. وقتی نیمه سرخ شد گوشت را به آن اضافه کنید. من اینجا همه چیز رو آماده در فریزر داشتم و بخاطر همین اول گوشت را در مقداری روغن تفت دادم بعد پیاز سرخ شده زردچوبه و کرفس سرخ شده و سبزی سرخ شده را با گوشت مقداری تفت دادم.
بعد مقداری آب داخل قابلمه میریزیم تا مواد خورشت کرفس پخته شود. بعد از جا افتادن و پختن گوشت ، نمک و آبغوره را به خورشت اضافه میکنیم و یه ده دقیقه ایی هم میگذاریم تا خورشت کرفس مزه دار بشه. خورشت کرفس که به روغن افتاد و جا افتاد در ظرف کشیده با برنج زعفرانی سرو می کنیم.
اگر بخواهیم می توانیم در خورش کرفس هم مثل خورشت قورمه سبزی از لوبیا استفاده کنیم. توصیه می کنم یکبار هم با لوبیا امتحان کنید.
آموزش آشپزی و دستور تهیه فرنی خوشمزه با آرد برنج
« شیر :•: دو لیوان »
« آرد برنج :•: دو قاشق غذاخوری »
« شکر :•: چهار قاشق غذاخوری »
« آب :•: یک دوم استکان »
« گلاب :•: یک قاشق غذاخوری »
ابتدا شیر سرد را با لیوان های دسته دار که در تمامی خانه ها یافت می شود در قابلمه مورد نظر بریزید. سپس آرد برنج و آب را اضافه کنید و کاملاً هم زنید تا آرد در شیر سرد حل شود روی حرارت گذاشته و مرتباً هم زنید اگر لحظاتی هم زدن را متوقف کنید، باعث می شود آرد برنج در شیر گلوله گلوله شود.
پس مرتباً به هم زنید تا کمی غلیظ شود بعد از روی حرارت کنار گذاشته و شکر و گلاب را اضافه کنید. دوباره روی حرارت گذارید و هم بزنید تا قوام لازم برای فرنی بدست آید. فرنی را بایستی سریعاً در کاسه های کوچکی که از قبل آماده چیده اید، بریزید. دقت داشته باشید که در هنگام سرد شدن کمی سفت تر می شود پس وقتی از روی حرارت برمی دارید نه سفت و نه شل باشد.
برای تزیین فرنی می توانید از کاکائوی آب شده ، مغز پسته ، مغز بادام ، دارچین ، پودر نارگیل و یا زعفران استفاده کنید.
نشاسته :•: ۲ قاشق غذا خوری
شیر :•: ۲ پیمانه
شکر :•: ۲ قاشق غذا خوری
گلاب :•: به میزان لازم
برای پخت فرنی ابتدا در درون قابلمه ای مناسب به ازای هر یک لیوان شیر ۱ قاشق غذا خوری نشاسته بریزید و سپس شکر را به مخلوط شیر و نشاسته اضافه کنید و مواد را به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید
سپس قابلمه را بر روی شعله گاز قرار دهید و مواد فرنی را هم بزنید بعد از این که مواد فرنی غلیظ شدند مقداری گلاب به مواد اضافه کنید. سپس فرنی را در صورت تمایل در درون یخچال بگذارید تا خنک شود.