ریزا هیراکو مانکن سرشناس ژاپنی است که در سال 1971 در توکیو بدنیا آمده است.
به گزارش پاتوق من او در حال حاضر 45 سال سن دارد که اصلا به چهره اش این سن نمی خورد.
با اینکه گفته می شود او جراحی های زیبایی متعددی انجام داده است اما خودش داشتن یک رژیم غذایی بسیار سالم و گاهی را راز جوان ماندنش می داند.
آموزش شیرینی پزی و دستور تهیه خمیر فوندانت برای تزیین کیک تولد
¤ پودر قند :•: 150 گرم ¤
¤ پودر ژلاتین :•: 1 قاشق غذا خوری ¤
¤ گلوکز مایع :•: 1 قاشق غذا خوری ¤
¤ گلیسیرین خوراکی :•: یک و نیمقاشق غذا خوری ¤
¤ آب :•: 2 قاشق غذا خوری ¤
¤ وانیل :•: 1 قاشق چای خوری ¤
آموزش شیرینی پزی و دستور تهیه خمیر فوندانت برای تزیین کیک
ابتدا پودر قند رو الک کنید . پودر قند باید به اندازه ای باشه که دانه های پودر قند زیر انگشتان حس نشود . پودر ژلاتین را با آب مخلوط می کنیم . گلوکز اضافه می کنیم . گلوکز برای کشدار شدن خمیر استفاده می شه گلیسیرین خوراکی اضافه می شود .
مواد را روی بخار کتری قرار می دهیم یا می توانید داخل مکروفر بگذارید. یک دقیقه زمان بدهید اگه شفاف شد که خوبه وگرنه باز هم زمان بدهید تا مایع شفافی بدست بیاد . مایع باید کاملا” شفاف بشه . اگه دانه های ژلاتین کاملا حل نشوند مایع ما شفاف نخواهد شد و بعدا داخل خمیر این دانه ها دیده می شوند .
وقتی محلول کمی سرد شد پودر قند رو کم کم اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم . مخلوط کردنش کمی سخته چون عین چسب می ماند . از اینجا به بعد دیگه باید ورزش مچ و انگشت ها رو شروع کنیم . باید انقدر ورز بدهیم که خمیرمون نرم شود و در عین حال حالت چسبناکی نداشته باشد .
من از طعم پودر ژلاتین خیلی خوشم نمی آد بخاطر همین کمی وانیل همراه با پودر قند به خمیرم اضافه کردم . خمیر فوندانت آماده شد .
برای اینکه خمیرمان را رنگی کنیم از رنگ های ژله ای ویلتون استفاده می کنیم .یک خلال دندون برداشته و یکی دوبار خلال دندون رو رنگی کرده و به خمیر منتقل می کنیم و ورز می دهیم در صورتیکه کمرنگ بود باز هم رنگ اضافه می کنیم .
موقع رنگی کردن خمیر فوندانت ممکنه با ورز دادن ، خمیر فوندانت دوباره چسبنده بشه برای اینکار پودر قند نیاز دارید ( بغیر از مقدار ۱۵۰ گرمی که در دستور آمده ) . پس پودر قند کنار دستتان باشه و هر وقت حس کردید با ورز دادن خمیر به دستتان می چسبد ان را به پودر قند آغشته کنید.
همینطور گلیسیرین برای جلوگیری از چسبندگی خمیر به دست هست پس گلیسیرین هم کنار دستتان باشد به ازای هر سه بار پودر قند یکبار گلیسیرین به خمیر بزنید
من این مقدار خمیر رو به شش قسمت تقسیم کردم و برای این یه تکه خمیر قرمز که می بینید هر دفعه به اندازه یکی دو قطره گلیسیرین اضافه می کردم. یکی دیگر از خوبی های گلیسیرین اینه که رنگ پذیری را راحت تر می کند .
موقعی که خواستید خمیر را با وردنه باز کنید ممکنه سفت بودن خمیر کار را برایتان سخت کند . برای اینکار خمیرتان را اندازه چند ثانیه داخل مکروفر بگذارید و قدرت ۱۰۰٪ بهش بدهید.
بستگی به بزرگی و کوچکی خمیر دارد از زمان کم شروع کنید و اگه دیدید باز هم نیاز دارد زمان را افزایش بدهید. اگه خمیر چسبنده شد با کمی پودر قند ورز بدهید.
همیشه موقعی که خواستین خمیر را با وردنه باز کنید روی میز کارتون پودر قند بپاشید . از چسبندگی خمیر به سطح کار جلوگیری می کند . با ترکیب رنگ ها می توانیم به رنگ مورد نظرمون برسیم مثلا برای اینکه رنگ طوسی را درست کنم از دو رنگ بنفش و زرد استفاده کردم .
برای اینکه خمیر خشک نشود آنها را داخل نایلون فریزر قرار بدهید و داخل یخچال بگذارید . اگه مدت طولانی تری می خواهید نگه دارید ، می توانید خمیرها را بگذارید داخل فریزر و هر وقت خواستید ازشون استفاده کنید خمیر را بگذارید داخل مابکروفر تا نرم شود.
•◊•◊• فال روزانه آذر •◊•◊•
سعی کنید دیگران را تحت فشار نگذارید. به جای این که دیگران را وادار کنید به فرمان شما باشند بهتر است مدتی را فقط روی خودتان کار کنید. اگر دوستان تان خواستند کمک تان کند قبول کنید، اما خیلی به آن ها تکیه نکنید، زیرا ممکن است تمام روز را منتظرتان بگذارند. مهارت های تان را به نمایش بگذارید، شاید دیگران خودشان ترغیب شدند که شما را همراهی کنند.
آموزش آشپزی و دستور پخت کباب کوبیده رستورانی خوشمزه
¤ گوشت ران گاو :•: 250 گرم ¤
¤ قلوه گاه گاو :•: 300 گرم ¤
¤ دنبه گوسفند :•: 250 گرم ¤
¤ پیاز :•: 250 گرم ¤
¤ زعفران :•: 1/2 قاشق چایخوری ¤
¤ نمک و فلفل :•: به میزان لازم ¤
پیازها را پوست بکنید و بشوید و با دنده ریز رنده یا چرخ کنید ، روی پیازها نمک بپاشید و 4 ساعت داخل یخچال قرار دهید سپس آب پیاز را بگیرید و داخل کاسه ای بریزید.
گوشت ران ، قلوه گاه و دنبه را چرخ کنید سپس نمک بزنید و 10 دقیقه خوب ورز دهید سپس مخلوط گوشت را داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود ، پس از استراحت به مخلوط گوشت و پیاز آب گرفته نمک و فلفل و زعفران بزنید و باهم چرخ کنید سپس خوب ورز دهید تا بافت گوشت چسبنده شود.
برای به سیخ کشیدن ابتدا کاسه ای آب سرد در کنار دست تان قرار دهید ، دست تان را پیش از برداشتن مایه کباب کوبیده با آب کمی مرطوب کنید ، کمی از مایه کباب بردارید واز اطراف شروع به پوشاندن سیخ کنید ، در پایان ابتدا و انتهای مایه کباب را به سیخ بچسبانید. پس از آماده شدن تمام سیخ ها را 1 ساعت داخل یخچال استراحت دهید.
سیخ ها را روی ذغال بگذارید و با بادبزن شروع به باد زدن کنید ، آتش را آرام و یکنواخت باد بزنید تا زمانی که گوشت خودش را بگیرد ، پس از اینکه گوشت خودش را گرفت دیگر نیازی به باد زدن نیست .در زمان طبخ کوبیده ها را چند بار روی هم بزنید تا روغنی که از کباب ها چکیده میشود به خورد کباب ها برود.
میتوانید گوشت را چرخ کنید و نمک بزنید و داخل فریزر بسته بندی کنید و در زمان تهیه کباب با پیاز آب گرفته مخلوط کنید و پس از 1 ساعت استراحت داخل یخچال به سیخ بکشید ، در بعضی از روش ها مایه کباب 1 شب داخل یخچال استراحت داده و سپس تبدیل به کباب کوبیده میشود.
توجه داشته باشید که با تزیین کباب کوبیده می توانید تاثیر بیشتری روی افراد گرسنه بگذارید !