پاتوق 86

سرگرمی و تفریحی

پاتوق 86

سرگرمی و تفریحی

دستور طرز تهیه و فوت و فن های تزیین و پخت کیک تولد خانگی

دستور طرز تهیه و فوت و فن های تزیین و پخت کیک تولد خانگی

کیک تولد,طرز تهیه کیک تولد,دستور پخت کیک تولد,;d; j,gn

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه کیک تولد را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

نکات کلیدی برای پخت کیک تولد

قبل از آماده کردن مواد کیک تولد، فر را روشن کنید تا گرم شود..آرد کیک را قبل از استفاده 3 تا 4 مرتبه الک کنید تا هوا بگیرد و کیک خوب پف کند.

بکینگ پودر را در یخچال نگهداری کنید تا خاصیت خود را از دست ندهد و موقع پختن کیک تولد آن را با آرد مخلوط و الک کنید و بعد از اضافه کردن آن ها، مخلوط را زیاد هم نزنید.

اگر کمی آرد یا چند قطره آبلیمو به سفیده اضافه کنید، هنگام هم زدن با هم زن دستی زودتر سفت می شود..هیچ گاه کیک داغ را از قالب جدا نکنید تا خرد نشود.

اگر کیک تولد شما سوخت اجازه دهید تا به طور کامل سرد شود سپس قسمت های سوخته را با چاقو بتراشید و روی آن را با خاکه قند و دارچین، خامه یا مربا پوشش دهید.

اگر برای تزئین کیک از خامه استفاده میکنید،همیشه وقتی کیک کاملا خنک شد،روی آن خامه بمالید،چون اگر کیک کمی هم حرارت داشته باشد،خامه بخورد کیک میرود و خامه آب میشود و کیک شما خراب میشود.

اگر از رنگ برای تزئین کیک  تولد استفاده میکنید،آن را 1 ساعت قبل از مراسم تزئین کنید،چون خامه رنگی به خامه سفید رنگ میدهد.

دستور طرز تهیه و فوت و فن های تزیین و پخت کیک تولد خانگی

کیک تولد,طرز تهیه کیک تولد,دستور پخت کیک تولد

مواد لازم برای کیک تولد

آرد :•: 200 گرم

بکینگ پودر :•: 10 گرم

شکر :•: 150 گرم

وانیل :•: 5 گرم

تخم مرغ :•: 4 عدد

آب یا آب کمپوت :•: 4 قاشق غذاخوری

دستور طرز تهیه و فوت و فن های تزیین و پخت کیک تولد خانگی

کیک تولد,طرز تهیه کیک تولد,دستور پخت کیک تولد

طرز تهیه کیک تولد

فر را از 15 دقیقه قبل روشن کنید.ابتدا تخم مرغ را کمی میزنیم که زرده با سفیده مخلوط شود. بعد از آن شکر و وانیل را به تخم مرغ ها اضافه کرده و با همزن دستی یا برقی کمی می زنیم.آب یا آب کمپوتی را به مواد بالا اضافه کرده.آرد و بکینگ پودر را با هم در ظرفی جداگانه مخلوط میکنیم و بعد از آن کم کم به مواد بالا اضافه کرده و با چنگال مواد را مخلوط میکنیم

قالب را چرب کنید و کمی آرد بپاشید.مایه کیک را در قالب 28 سانتی متری گرد میریزیم و به مدت 15 الی 20 دقیقه با حرارت 175 سانتی گراد یا 347 درجه فارنهایت و طبقه وسط.در حین پختن در فر را باز نکنید چون پف کیک میخوابد. در آخر یک چنگال یا چاقو را در کیک فرو کنید اگر چیزی به کیک نچسبد یعنی کیک شما پخته است.

دستور طرز تهیه و فوت و فن های تزیین و پخت کیک تولد خانگی

کیک تولد,طرز تهیه کیک تولد,دستور پخت کیک تولد

کیک تولد

وقتی که کیک شما کاملا خنک شد،آن را درون ظرفی که میخواهد کیکتان را بگذارید،بگذارید و خامه را روی یکی از کیکها بمالید و موزها را حلقه حلقه کرد و روی سطح کیک بچیند و بعد هم آناناس را به اندازه بند انگشت خرد کرده و بچیینید و در آخر هم گردوهای خرد شده را روی موز و آناناسها بریزید

و بعد کیک بعدی که کاملا اون هم خنک شده را خامه میمالیم و روی آناناس ها و موزها و گردوها میگذاریم و فقط این کار را کمی با دقت انجام دهید که کیک شما خراب نشود و بعد از آن با خامه اول تمام دور کیک را بپوشانید و صاف کنید و بعد روی کیک را و بعد هر مدلی که دوست دارید روی آن را تزئین کنید

دستور طرز تهیه و فوت و فن های تزیین و پخت کیک تولد خانگی

کیک تولد,طرز تهیه کیک تولد,دستور پخت کیک تولد

کیک تولد

ولی اگر از چیزهای رنگی مثل اسمارتیز و گلوله های رنگی برای تزئین کیک تولد میخواهید استفاده کنید،روز بعد 1 ساعت مانده به اینکه کیک را میخواهید بیاورید روی آن را با آنها تزئین کنید ،چون اگر از شب قبل تزئین کنید،رنگش به کیک پس میدهد

بهتر است کیک تولد را از شب قبل یا 9 ساعت قبل درست کرده و در یخچال بگذارید تا خامه کمی بخورد کیک برود،ولی حتما روی کیک را با یک پوشش مناسب بپوشانید که کیک تولد شما خشک نشود و بعد داخل یخچال بگذارید،ولی پوشش شما باید طوری باشد که خامها به آن نچسبد و تزئین کیکتان خراب نشود.

دستور طرز تهیه و فوت و فن های تزیین و پخت کیک تولد خانگی

کیک تولد,طرز تهیه کیک تولد,دستور پخت کیک تولد

مواد لازم برای وسط کیک تولد

موز :•: 2 تا 3 عدد

گردو خرد شده :•: نصف استکان

آناناس خرد شده :•: 1 استکان سرخالی

رنگهای خوراکی برای تزئین :•: به دلخواه و به مقدار لازم

دستور طرز تهیه و فوت و فن های تزیین و پخت کیک تولد خانگی

کیک تولد,طرز تهیه کیک تولد,دستور پخت کیک تولد

مواد لازم برای تهیه خامه کیک تولد

پودرقند :•: به مقدار لازم،خود من 400 گرم استفاده کردم

خامه :•: 6 بسته 200 گرمی

وانیل :•: هر بسته 200 گرمی خامه،¼ قاشق چای خوری وانیل

دستور طرز تهیه و فوت و فن های تزیین و پخت کیک تولد خانگی

کیک تولد,طرز تهیه کیک تولد,دستور پخت کیک تولد

طرز تهیه خامه کیک تولد

برای تهیه ی خامه کیک تولد،خامه, پودرقند,سفت کننده خامه و وانیل را در ظرفی ریخته و با همزن برقی 3 تا 4 دقیقه میزنیم و بعد از آن در یخچال به مدت 1 تا 2 ساعت میگذاریم و در پرف خامه را هم میگذاریم،تا خنک شود و بعد از آن از یخچال خارج میکنیم و با دور تند میزنیم تا خامه سفت شود

اگر خامه را زیاد بزنید زود میبرد و تبدیل به کره میشود.تا خامه سفت شود،طوری که روی خامه خطهای همزن بیفتد.یا خامه را از قبل بگذارید در یخچال تا خنک شود و بعد با سفت کننده خامه و وانیل مخلوط کنید و با همزن بزنید تا فرم بگیرید تقریبا 5 تا 6 دقیقه.

دستور طرز تهیه و فوت و فن های تزیین و پخت کیک تولد خانگی

دستور طرز تهیه و فوت و فن های تزیین و پخت کیک تولد خانگی

دستور طرز تهیه دلمه کلم برگ تبریزی خوشمزه و مجلسی قالبی

دستور طرز تهیه دلمه کلم برگ تبریزی خوشمزه و مجلسی قالبی

دلمه کلم برگ,طرز تهیه دلمه کلم برگ,دستور پخت دلمه کلم برگ

برای این پست آموزش طرز تهیه دلمه کلم برگ را برای بازدیدکنندگان گرامی آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم دلمه کلم برگ

کلم برگ :•: 1 عدد

گوشت چرخ کرده :•: 500 گرم

سبزی دلمه :•: 1 کیلوگرم ( تره ، جعفری ، گشنیز ،شوید ، ترخون و نعناع )

  برنج :•: 200 گرم

لپه :•: 150 گرم

نمک ، فلفل ، زردچوبه و زعفران و ادویه مخصوص :•: به مقدار لازم

روغن مایع :•: 100 گرم

دلمه فلفل دلمه ای,طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای,دستور پخت دلمه فلفل دلمه ای

دلمه کلم برگ,طرز تهیه دلمه کلم برگ,دستور پخت دلمه کلم برگ

طرز تهیه دلمه کلم برگ

ابتدا قابلمه مناسبی را پر آب کرده با مقداری نمک روی حرارت می جوشانیم . سپس قسمت چوبی کلم را بصورت یک مخروط با کارد تیزی در می آوریم و داخل آب جوش قرار می دهیم

تا برگ ها کمی نرم شود سپس از آب بیرون آورده و به آرامی برگ ها را جدا می کنیم گوشت چرخ کرده را همراه با یک عدد پیاز رنده شده و مقداری نمک و زردچوبه تفت می دهیم

سبزی خرد شده و برنج آبکش شده را به همراه لپه پخته شده اضافه می کنیم و با مقداری از روغن مایع حدود 50 گرم مجدداً مواد را مقداری تفت می دهیم حال نمک مواد را می چشیم

و در صورت نیاز ، نمک ، فلفل و همچنین زعفران به مواد می افزاییم قسمت پشت برگ کلم که دارای یک رگبرگ ضخیمی است با کارد تیزی کمی می گیریم تا بتوان از مواد ، داخل کلم برگ ریخته و به راحتی آن را بپیچیم.

دلمه قالبی,طرز تهیه دلمه قالبی,دستور پخت دلمه قالبی,دلمه برگ مو قالبی

دلمه کلم برگ,طرز تهیه دلمه کلم برگ,دستور پخت دلمه کلم برگ

دلمه کلم برگ

کف ظرف مناسبی را مقداری برگ چیده و دلمه ها را در ظرف می چینیم و با مقداری حدود 2 لیوان آب می پزیم بهتر است در ابتدای پخت حرارت ملایم باشد و یک بشقاب یا جسم سنگینی بر روی دلمه ها قرار دهیم تا هنگام پخت دلمه باز نشوند .

پس از اینکه دلمه ها پخته شد اگر بخواهیم دلمه ها طعم ترش داشته باشد حدود 750 میلی لیتر آب گوجه فرنگی یا سس رب گوجه فرنگی روی سطح دلمه ها می دهیم تا آب آن تبخیر شود و سس جذب دلمه ها گردد

و اگر بخواهیم طعم ملس بدهد باید 1 پیمانه شکر را با 1 پیمانه سرکه مخلوط کنیم و روی سطح دلمه ها بدهیم و اجازه دهیم کاملاً آبش تبخیر شود و سس و چاشنی دلمه جذب گردد.

دلمه بادمجان,طرز تهیه دلمه فلفل و بادمجان,دلمه بادمجان و فلفل

دستور طرز تهیه دلمه کلم برگ تبریزی خوشمزه و مجلسی قالبی

دستور طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای خوشمزه و سنتی مجلسی

دستور طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای خوشمزه و سنتی مجلسی

دلمه فلفل دلمه ای,طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای,دستور پخت دلمه فلفل دلمه ای

مواد لازم دلمه فلفل دلمه ای

فلفل‌ دلمه‌ای :•: 3 عدد

گوشت چرخ کرده :•: 200 گرم

پیاز :•: یک عدد متوسط

بادمجان :•: یک عدد

جعفری ساطوری :•: 3 قاشق غذا خوری

پنیر پیتزا :•: 100 گرم

رب گوجه فرنگی :•: 2 قاشق غذا خوری

زرد چوبه :•: یک قاشق مربا خوری

آب ، نمک و فلفل :•: به اندازه کافی

روغن :•: به میزان لازم

دلمه قالبی,طرز تهیه دلمه قالبی,دستور پخت دلمه قالبی,دلمه برگ مو قالبی

دلمه فلفل دلمه ای,طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای,دستور پخت دلمه فلفل دلمه ای

طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای

با ذکر بسم الله الرحمن الرحیم آشپزی رو آغاز می کنیم.ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و در مقداری روغن تفت می‌دهیم تا به صورت طلایی دربیاید سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه و تفت می‌دهیم

در این هنگام زردچوبه ، نمک ، فلفل ، رب گوجه فرنگی و 2 قاشق آب به آن اضافه می‌کنیم.بادمجا‌ن‌ را به صورت حلقه‌ای یا نگینی خرد می کنیم و در تابه دیگری سرخ می‌کنیم و سپس آن را هم به مواد گوشتی اضافه کرده و تفت می‌دهیم

بعد از اضافه کردن بادمجان تابه را روی حرارت کم به مدت 5 دقیقه قرار می دهیم تا مواد به خورد هم بروند بعد از 5 دقیقه آن را از روی حرارت برداشته جعفری ساطوری را اضافه می کنیم و هم می‌زنیم سر فلفل دلمه‌ای ها را بریده و داخل آن را با قاشق خالی می‌کنیم

دلمه بادمجان,طرز تهیه دلمه فلفل و بادمجان,دلمه بادمجان و فلفل

دلمه فلفل دلمه ای,طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای,دستور پخت دلمه فلفل دلمه ای

دلمه فلفل دلمه ای

و مواد دلمه را درون آن می‌ریزیم و روی آن را پنیرپیتزا ریخته و در فلفل را روی آن می‌گذاریم در آخر فلفل‌ها را داخل یک ظرف قرار می دهیم کف ظرف را به اندازه نیم سانت آب می ریزیم و در ظرف را گذاشته و روی حرارت ملایم یا داخل فر به مدت بیست‌ دقیقه می‌پزیم

برای زیبایی هر چه بیشتر غذا از فلفل های دلمه ای رنگی استفاده کنید.ریختن پنیر پیتزا برای طعم بهتر غذاست و اجباری به استفاده نیست.برای طمع لذیذتر می توانید از سس گوجه فرنگی تند هم در کنار دلمه ها استفاده کنید

دلمه کاهو,طرز تهیه دلمه کاهو,دستور پخت دلمه کاهو

دستور طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای خوشمزه و سنتی مجلسی

دستور طرز تهیه کوکوی لوبیا سبز تبریزی مخصوص و خوشمزه

دستور طرز تهیه کوکوی لوبیا سبز تبریزی مخصوص و خوشمزه

کوکوی لوبیا سبز,طرز تهیه کوکوی لوبیا سبز,دستور پخت کوکوی لوبیا سبز

مواد لازم کوکو لوبیا سبز

لوبیا سبز خرد شده :•: 2 پیمانه

هویج رنده شده :•: 3 قاشق غذاخوری

پیاز متوسط :•: یک عدد رنده شده

سیب زمینی :•: یک عدد رنده شده

آرد :•: 2 قاشق غذاخوری

تخم مرغ :•: 2 عدد

پودرسیر :•: به میزان لازم

آب :•: به میزان لارم

روغن‌مایع :•: به میزان لازم

فلفل ، نمک و زردچوبه :•: به میزان لازم

کوکو رشته ای,طرز تهیه کوکوی رشته ای,پخت غذای کوکوی رشته ای

کوکوی لوبیا سبز,طرز تهیه کوکوی لوبیا سبز,دستور پخت کوکوی لوبیا سبز

طرز تهیه کوکو لوبیا سبز

با ذکر بسم الله الرحمن الرحیم آشپزی رو آغاز می کنیم.در ابتدای کار لوبیاهای خرد شده را در قابلمه ای متناسب با‌ آب و نمک می‌ پزیم بعد از نرم شدن لوبیا ها آنها را آبکش می کنیم سپس تخم مرغ ها را خوب می زنیم تا یکدست شود

در این هنگام لوبیاها ، تخم مرغ ، هویج ، سیب زمینی رنده شده ، پیاز رنده شده ، پودر سیر ، آرد ، نمک ، فلفل و زرد چوبه را با هم خوب مخلوط می کنیم حالا مایه کوکوی ما اماده شده است

کوکوی ماکارونی,طرز تهیه کوکوی ماکارونی,دستور پخت کوکوی ماکارونی

کوکوی لوبیا سبز,طرز تهیه کوکوی لوبیا سبز,دستور پخت کوکوی لوبیا سبز

کوکو لوبیا سبز

در یک تابه مناسب روغن می ریزیم و مواد کوکو را به سلیقه خودمان با اشکال مختلف سرخ می کنیم. بعد از سرخ شدن قسمت زیرین کوکوها انها را بر می گردانیم تا قسمت بالایی هم کامل سرخ شود

برای سرخ کردن کوکوها توصیه می کنیم از قالب های اماده استفاده کنید.برای تزئین کوکوها می توانید از نخود فرنگی ، ذرت و گوجه فرنگی استفاده نمایید.برای خاص جلوه دادن کوکوها می توانید انها را بصورت برش های پیتزایی سرخ نمایید و با سس های آماده تزئین کنید

کوکوی سبزی,طرز تهیه کوکو سبزی,دستور پخت کوکو سبزی

دستور طرز تهیه کوکوی لوبیا سبز تبریزی مخصوص و خوشمزه

دستور طرز تهیه کوکو سبزی مجلسی با طعمی فوق العاده خوشمزه

دستور طرز تهیه کوکو سبزی مجلسی با طعمی فوق العاده خوشمزه

کوکوی سبزی,طرز تهیه کوکو سبزی,دستور پخت کوکو سبزی

مواد لازم کوکو سبزی

سبزی مخصوص کوکو :•: یک کیلو گرم

تخم مرغ :•: 5 عدد

زرشک :•: یک قاشق سوپ خوری

گردوی خرد کرده :•: یک قاشق سوپ خوری

جوش شیرین :•: یک قاشق مربا خوری

روغن  :•: 150 گرم

آرد گندم :•: یک قاشق سوپ خوری

کوکوی ماکارونی,طرز تهیه کوکوی ماکارونی,دستور پخت کوکوی ماکارونی

کوکوی سبزی,طرز تهیه کوکو سبزی,دستور پخت کوکو سبزی

طرز تهیه کوکو سبزی

با ذکر بسم الله الرحمن الرحیم آشپزی رو آغاز می کنیم . سبزی را بعد از شستشو و آبکشی بصورت ریز خرد می کنیم .سبزی خرد شده را با دو سه قاشق روغن کمی تفت می دهیم و می گذاریم دمای سبزی پایین بیاید.سپس تخم مرغ ها را در ظرفی می شکنیم و خوب بهم می زنیم

آنگاه جوش شیرین ، نمک و آرد را به تخم مرغ اضافه می کنیم و زرشک و گردو را نیز می افزایم.سبزی که کاملا سرد شد به مایه اضافه می کنیم و بقیه روغن را داخل تابه گرد یا ظرف نسوزی می ریزیم.در صورتی که از تابه استفاده کردیم آن را روی شعله می گذاریم تا روغن داغ شود بعد مایه را داخل روغن می ریزیم

کوکوی آجیل,طرز تهیه کوکوی آجیل,دستور پخت کوکوی آجیل

کوکوی سبزی,طرز تهیه کوکو سبزی,دستور پخت کوکو سبزی

کوکوی سبزی

روی مایه را با پشت قاشق صاف می کنیم و در تابه را می گذاریم و حرارت زیر را ملایم می کنیم تا زیر کوکو کاملا برشته شود و داخل کوکو نیز مغز پخت شود.در مرحله بعدی کوکو را به هر فرم که بخواهیم می بریم و قطعات کوکو را بر می گردانیم تا روی آن نیز کاملا برشته شود

اگر از ظرف نسوزاستفاده می کنید روغن را در ظرف ریخته وداخل فر می گذاریم تا داغ شود.سپس مایه را داخل روغن می ریزیم و ظرف را کف فر و در حرارت 350 درجه قرار می دهیم در فر.درب ظرف کوکو را لازم نیست بگذاریم کوکو را مدت 45 دقیقه در فر می گذاریم تا  پف کند و زیر و روی آن برشته شود

برای تزئین کوکو می توانیم از گوجه فرنگی ، پیاز سفید ، جعفری تازه و لیمو استفاده نماییم . سبزی کوکو سبزی شامل تره ، جعفری ، شیوید و گشنیز و ترجیحا کاهو می باشد.

کوکو رشته ای,طرز تهیه کوکوی رشته ای,پخت غذای کوکوی رشته ای

دستور طرز تهیه کوکو سبزی مجلسی با طعمی فوق العاده خوشمزه