ترشی کلم قرمز یکی از ترشی محبوب در میان ایرانیان است. این ترشی را در هر رستورانی می توانید مشاهده کنید. تهیه این ترشی بسیار آسان است و به راحتی می توانید این ترشی را در منزل تهیه نمایید.
آموزش تهیه ترشی و دستور تهیه ترشی کلم قرمز خوشمزه در منزل
سرکه :•: به میزان کافی
کلم قرمز :•: به میزان دلخواه
نمک :•: به میزان کافی
پودر فلفل قرمز :•: به میزان کافی
آموزش تهیه ترشی و دستور تهیه ترشی کلم قرمز خوشمزه در منزل
برای تهیه ترشی کلم قرمز ابتدا کلم قرمز را بشورید و بعد با چاقو آن را نصف کنید و در آبکش بگذارید تا آب اضافه آن از بین برود و سپس روی تخته بگذارید و ریز خرد کنید و در شیشه یا دبه بریزید
و در کاسه ای مقداری از سرکه را بریزید ونمک و پودر فلفل را نیز بیفزایید وهم بزنید تا در سرکه نمک و پودر فلفل حل شوند و سپس در دبه یا شیشه بریزید و باقی سرکه را نیز بروی کلم ها بریزید
تا روی کلم کاملا سرکه بیاید سپس در دبه یا شیشه را بگذارید و محکم ببندید و در یخچال یا در جای خنک وسرد قرار دهید. بعداز گذشت 4الی 7روز اگر در آن را بردارید میبینید که کلم ها نرم شده اند و رنگ سرکه نیز قرمز شده است.
اگر دوست دارید سریع تر این ترشی را تهیه کنید میتوانید پس از خرد کردن کلم آن را در قابلمه ای بریزید و آب روی آن بگیرید و زیر شعله را زیاد کنید تا بجوش آید و کلم ها سریع نرم شوند و سپس در شیشه بریزید و باقی مراحل را انجام دهید. از ترشی کلم قرمز برای تزیین سالاد کاهو یا سالاد فصل نیز استفاده میشود.