آموزش آشپزی و دستور تهیه یک غذای خوشمزه با مرغ برای شام یا ناهار
سینه مرغ چرخ شده :•: 1 عدد
تخم مرغ :•: 1 الی 2 عدد
جعفری خرد شده :•: 1/3 فنجان
نمک :•: 1 قاشق غذا خوری
فلفل سیاه :•: 1/2 قاشق غذا خوری
فلفل دلمه ای از هر رنگ :•: 1 عدد
پیاز خرد شده :•: 1 عدد متوسط
سیر خرد شده :•: 2 حبه
پونه خشک شده :•: 1/2 قاشق چای خوری
روغن زیتون :•: 2 قاشق غذا خوری برای سرخ کردن
آرد :•: 2 قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی :•: 1 الی 2 قاشق غذا خوری
آموزش آشپزی و دستور تهیه یک غذای خوشمزه با مرغ برای شام یا ناهار
بعد از ساتوری کردن گشنیز و ریز کردن سیر آنها را داخل یک ظرف مناسب می ریزیم و مرغ چرخ شده را به همراه آرد و ادویه به مواد اضافه می کنیم. تخم مرغ ها و رب گوجه فرنگی را هم به مواد اضافه می کنیم و خوب آنها را با هم مخلوط می کنیم. بعد از مخلوط کردن و ورز دادن مواد آنها را به شکل قلقلی های ریز در می آوریم.
قلقلی ها را بعد از اینکه خوب فرم دادیم داخل ماهی تابه سرخ می کنیم. پیاز را در یک ظرفی دیگر با روغن سرخ می کنیم و بعد از سبک شدن پیاز فلفل های رنگی را هم اضافه کرده و تفت می دهیم.
قلقلی های سرخ شده را به مواد داخل ماهی تابه اضافه می کنیم و کمی با هم تفت می دهیم تا طعم مواد به خورد هم برود. داخل ماهی تابه مواد 1/2 پیمانه آب می ریزیم و اجازه می دهیم با شعله کم چند دقیقه بپزد.
این غذا با مرغ تهیه شد ، البته می توانید همین غذا را با گوشت چرخ کرده هم تهیه فرمایید و از خوردنش لذت ببرید. مطمئن باشید با تهیه این غذای خوشمزه با مرغ پشیمان نخواهید شد. به یک بار امتحان کردنش می ارزد.
آموزش آشپزی و دستور تهیه اسنک مرغ خوشمزه با قارچ و پنیر با ساندویج ساز
نان تست :•: 12 عدد
فیله مرغ :•: 8 عدد
پیاز :•: 1 عدد
قارچ :•: 400 گرم
فلفل دلمه :•: 2 عدد
پنیر پیتزا :•: به میزان لازم
نمک و فلفل :•: به میزان لازم
آموزش آشپزی و دستور تهیه اسنک مرغ خوشمزه با قارچ و پنیر بدون ساندویج ساز
ابتدا فیله های مرغ را روی تخته گوشت با دقت به صورت نازک برش بزنید ، سپس پیاز را با رنده درشت روی فیله ها رنده کنید و نمک و فلفلش را بزنید و به خوبی با هم مخلوط کنید تا مواد به خورد هم بروند.
حالا فیله ها را در روغن با حرارت پایین سرخ کنید ، کمی که رنگشون طلایی شد کافی است و فیله ها را از تابه خارج کنید. حالا فلفل دلمه را نگینی خرد کنید و قارچ ها را هم حلقه ای برش بزنید و با هم در روغن کمی تفت دهید.
حالا وقت چیدن اسنک مرغ در ساندویج ساز است ، ابتدا کف ساندویج ساز را کمی روغن بزنید و ابتدا نان تست ، سپس به ترتیب یک لایه مرغ ، قارچ ، فلفل دلمه ای ، پنیر پیتزا و یک نان تست دیگر رویش قرار دهید.
روی نان تست آخر را هم با قلمو کمی روغن بزنید و در ساندویج ساز را ببندید. برای زیباتر شدن اسنک ها می توانید نان تست را شبیه سمبوسه برش بزنید و اسنک مثلثی شکل تهیه نمایید.
حدود سه دقیقه زمان می برد تا اسنک مرغ آماده شود . می توانید اسنک مرغ را برای مهمانی های مهم تهیه کنید. اگر به همراه این غذای خوشمزه سس خردل سرو کنید خوشمزگی اش دوچندان خواهد شد.
اگر ساندویج ساز ندارید نگران نباشید ، شما می توانید از فر ، تستر یا حتی دستگاه های کیک پر هم برای تهیه اسنک مرغ استفاده کنید و در کنار خانواده از خوردن این غذای خوشمزه لذت ببرید.
آموزش آشپزی و دستور تهیه خورش ماست اصفهانی ها مجلسی و خوشمزه
ماست چکیده :•: 2.5 کیلوگرم
شکر :•: 1 پیمانه
زرده تخم مرغ :•: 2 عدد
آب :•: 3 پیمانه
پیاز :•: 1 عدد
گلاب ، زردچوبه و نمک :•: به میزان کافی
زعفران ساییده :•: به میزان کافی
خلال پسته ، بادام و زرشک :•: برای تزیین
گوشت گردن بدون استخوان یا سینه مرغ :•: 350 گرم
آموزش آشپزی و دستور تهیه خورش ماست اصفهانی ها مجلسی و خوشمزه
ابتدا گوشت گردن یا سینه مرغ را داخل قابلمه پر از آب می ریزیم و آنرا به همراه پیاز ، زردچوبه و نمک آبپز می کنیم تا بوی نامطبوعش از بین برود.
اگر گوشت گردن استخوان داشت ، ابتدا استخوان ها را با دقت جدا می کنیم سپس گوشت را داخل یک ظرف مناسب مثل ظرف مسی یا تفلون خوب می کوبیم ، در حین کوبیدن کمی از آب گوشت را به گوشت اضافه می کنیم تا یکدست شود و رنگش کمی سفید شود.
ماست ، شکر و زرده های تخم مرغ را در ظرفی جداگانه خوب مخلوط می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم . مواد را تا زمان جوش آمدن به هم میزنیم .
بعد از جوش آمدن مواد داخل ظرف ، گوشت کوبیده شده را در داخل تابه ای بزرگ می ریزیم و مخلوط ماست ، شکر و زرد تخم مرغ را به ان اضافه می کنیم و به خوبی مواد خورش ماست را مخلوط می کنیم.
اگر مراحل کار را به درستی انجام داده باشید باید خورشت ماست ما به خوبی کش بیاید. در این مرحله زعفران آب کرده و در صورتی که مایل باشیم گلاب را به خورش اضافه می کنیم.
حال می توانیم خورش ماست مان را با زرشک ، مغز پسته و خلال بادام تزیین کنیم و داخل یخچال قرار دهیم تا زمانی که می خواهیم خورش ماست را سرو کنیم. برای داشتن خورشتی بهتر از 24 قبل از مهمانی خورش را درست می کنیم و داخل یخچال قرارمی دهیم.
این خورش به طور معمول مانند خورش فسنجان و خورش قورمه سبزی داغ سرو نمی شود . توجه داشته باشید از ظرفی با جنس روی برای کوبیدن گوشت خورش ماست استفاده نکنید ، در غیر اینصورت رنگ غذا تیره می شود.
عکس جدید مدل مانتو سنتی شیک با طرح گل و رنگ سیاه و سفید
عکس جدید مدل زیبای مانتو سنتی شیک با ترکیب طرح مدرن و سنتی
عکس جدید مدل مانتو شیک و زیبای سنتی برای دختر خانم های شیک پوش
عکس جدید مدل مانتو مجلسی با طرح سنتی و گل های زیبا و ریز
عکس جدید مدل مانتو پاییزه سنتی شیک و زیبا با طرح فرش های قدیمی
عکس جدید مدل مانتو اسپرت سنتی با پارچه ترمه و زیبایی خیره کننده
عکس جدید مدل مانتو اداری سنتی برای فصل های سرد با طرح پاییزی
عکس جدید مدل مانتو تابستانی سنتی با طرح گل و بوته بسیار شیک ترمه
عکس جدید مدل مانتو سنتی با طرح جاجیم و گلیم های بسیار سنتی
عکس جدید مدل های مانتو سنتی بسیار شیک و کوتاه با طرح بندی ناب
عکس جدید مدل مانتو سنتی شبیه مدل پالتو با طرح نقاشی گل های رویایی
گالری تصاویر جدید مدل ساعت زنانه دستبند دار فانتزی
گالری تصاویر جدید مدل ساعت زنانه دستبند دار فانتزی
گالری تصاویر جدید مدل ساعت زنانه دستبند دار فانتزی
گالری تصاویر جدید مدل ساعت زنانه دستبند دار فانتزی
گالری تصاویر جدید مدل ساعت زنانه دستبند دار فانتزی
گالری تصاویر جدید مدل ساعت زنانه دستبند دار فانتزی
گالری تصاویر جدید مدل ساعت زنانه دستبند دار فانتزی
گالری تصاویر جدید مدل ساعت زنانه دستبند دار فانتزی
گالری تصاویر جدید مدل ساعت زنانه دستبند دار فانتزی
گالری تصاویر جدید مدل ساعت زنانه دستبند دار فانتزی