نمکستان » برای مشاهده ی فال روزانه روز تولد خود ، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید
درست وقتی همه چیز روبه راه است، مانع جدیدی جلوی پای شما ظاهر میشود. شاید بخش مهمیاز اطلاعاتی که بهتان داده شده را نادیده گرفتهاید، یا فقط بخشی از وظایف کاریتان را انجام ندادهاید. حالا دلیلش هرچه که باشد، دیگر نباید غر بزنید؛ اگر حواستان را جمع کنید میتوانید جبران کنید. به جای اینکه انرژیتان را سر صحبت کردن در مورد این موضوع هدر بدهید، فقط فکر کنید ببینید که الان چه کاری لازم است انجام دهید.
شما دوست ندارید دیگران فکر کنند فرد سبکسری هستید، به خاطر همین بیشتر ترجیح میدهید که با کسی حرف نزنید تا در مورد شما بد قضاوت نکنند. شاید هم احساس میکنید که همه حرفهایتان را زدهاید، اما بیشتر به زمان نیاز دارید تا بفهمید که چگونه میتوانید بهتر خودتان را مطرح کنید. چرا آنقدر خودتان را به خاطر حرف دیگران ناراحت میکنید؟ اگر شما واقعیت را همانطور که میبینید انتقال دهید، دیگر کسی نمیتواند موقع صحبت کردن ازتان ایراد بگیرد.
امروز وقتی یک مشکل خانوادگی قدیمیدوباره ظاهر میشود تا شما را آزار دهد، نمیتوانید دست از فکر و خیال کردن بردارید. در حالیکه خاطرات گذشته به خاطر وجود ردی در زمان حال دوباره یادآوری میشود، شاید شما ترکیب عجیبی از واقع بینی و یاد گذشته را با هم تجربه کنید. تلاش برای کنار کشیدن خود از یک بحث پچیده شاید با موفقیت همراه نباشد. به جای یانکه انرژیتان را به خاطر فرار کردن از حقیقت هدر دهید، از بحثهای صادقانه استقبال کنید.
امروز دیگران شما را فردی بسیار منفی باف میبینند، در حالیکه خود شما اصلاً همچنین حسی ندارید. دلیلش فقط این است که شما میتوانید ضعف و تزلزل را در گفتههای آنها ببینید و به خاطر همین از ایدههای سطحی و آبکی حمایت نمیکنید. به جای اینکه سعی کنید احساستان را تغیر دهید، فقط شیوه بیانتان را بهتر کنید. مادامی که شما از افراد دیگر عیبجویی نمیکنید میتوانید تا حد نیاز جدی باشید.
اگر شما با مقوله مربوطه به اعتماد به نفس خود درگیر شدهاید، امروز وقتی دارید به نقطه ضعفهای خود فکر میکنید شاید به نقطه عطفی برسید. متأسفانه هرکسی ممکن است پشیمان شود؛ همیشه کارهایی هست که باید با روشهای متفاوت آنها را انجام داد و کارهایی هم هست که ابداً نباید آنها را انجام داد. به جای اینکه سعی کنید کامل باشید، عاقلانهتر است که قبول کنید یک انسان هستید و بپذیرید که همه انسانها هم نقطه ضعفهایی دارند.
امروز قدرت تجزیه و تحلیل شما هماهنگتر میشود. ولی نباید در حالیکه بیرحمانه دیگران را سرزنش میکنید، با دید منفی خود روحیهشان را تضعیف کنید. در عوض از این جنبه به طور مؤثری استفاده کنید تا کارهایی که باید در آینده انجام شود را شرح دهید.
شما احساس میکنید که زندگیتان یکنواخت و ملالت بار شده است و به خاطر همین دیگر از تغییر کردن اوضاع ناامید شدهاید. این ناامیدی به غصههای جدید شما اضافه شده است. ولی نباید بگذارید غصه و ناراحتی برایتان تبدیل به عادت بشود، چرا که در این دنیا همه چیز قابل تغییر است. اگر شما به جای اینکه غصه گذشته را بخورید به آیندهتان امیدوار باشید حالتان خیلی بهتر میشود.
این روزها برای شما فهم این موضوع که سرنوشت شما را به کجا میکشاند سخت شده است، اما شما اعتقاد دارید که اگر محض اطمینان این موضوع را بفهمید شادتر خواهید شد. تفکرات شما بیشتر به سمت وظایفتان متوجه است، بنابراین برایتان سخت است راه حلی برای ناراحتیهایتان در ذهن مجسم کنید. عجیب اینکه قبول کردن واقعیت- حتی اگر مطابق با ایدهآلهای شما نباشد- شما را از این بی حس و حالی در خواهد آورد.
ممکن است رئیس شما یا یکی دیگر از مقامهای مافوق بهتان گفته باشد که بخشی از برنامهریزیهایتان غلط بوده است. متأسفانه آنها وقتی دارند شما را سرزنش میکنند، خیلی قصدشان خیرخواهانه نیست. به علاوه شما خیلی حساس و شکننده هستید و نمیتوانید به خوبی جواب این اظهار نظر منفی را بدهید. اما فکرتان را درگیر این موضوع نکنید. شما قول داده بودید که این موضوع را به کسی نگویید و الان هم وقت کافی ندارید که بخواهید خودتان را ناراحت کنید.
شما وقت و انرژیتان را بر روی تعطیلات و یا ثبت نام کردن در یک رشته درسی صرف میکنید. هرکدام از این دو راه که برگزینید، در عین حال که شما را با عدم اطمینان نسبت به آینده روبرو میکند، خوشبینی شما را نیز رفته رفته کمتر میکند. به هر حال نیازی نیست که ریسک کردن را عقب بیندازید و یا اینکه از شدت آن بکاهید. شما مجبور نیستید برنامههای خود را کنسل کنید؛ فقط لازم است که نسبت به آنها واقع بینانهتر رفتار کنید.
شاید شما امروز از ارتباط برقرار کردن پرهیز کنید، چرا که دوست ندارید آسیب پذیر باشید. شما امروز ترجیح میدهید انرژی خود را بر روی موضوع مطمئنتری متمرکز کنید. برای شما راحتتر است که به حقایق بیشتر از احساسات توجه کنید و این موضوع باعث میشود خونسردی شما افزایش یابد. پیدا کردن شجاعت برای صحبت کردن در مورد احساسات غیر منطقی میتواند ایمان شما را بیشتر کند، اما اگر این کارتان را ادامه بدهید نتایج شگفت انگیزی در انتظارتان خواهد بود.
امروز یک نفر از راه میرسد که حامل پیامهای بدی برای شما است، اما شما نباید کورکورانه حرفهای دیگران را قبول کنید. با این حال حرفهای دیگران، بخصوص اگر شما روحیه انتقادپذیری داشته باشید، میتواند روی شما تأثیر بگذارد. به نظرات دیگران گوش بدهید، اما سعی نکنید که آنها را به خودتان بگیرید. اگر شما بتوانید بدون اینکه احساساتی شوید حقیقت را بشنوید، خواهید توانست از آموختههایتان در جهت بهتر کردن زندگیتان استفاده کنید.
دستور آشپزی و طرز تهیه کباب چنجه خوشمزه و مجلسی در منزل
پیاز :•: 2 عدد
لیمو :•: 3 عدد
ماست :•: 250 گرم
نمک و فلفل سیاه :•: به اندازه کافی
روغن زیتون :•: 3 قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای :•: به اندازه کافی
گوشت ران یا فیله گوسفند :•: یک کیلو گرم
دنبه گوسفند :•: به میزان لازم
دستور آشپزی و طرز تهیه کباب چنجه خوشمزه و مجلسی در منزل
نکته مهم در تهیه کباب چنجه اندازه برش های گوشت است ، ابتدا گوشت را با دقت به قطعات دو سانتی متری برش می زنیم. این کار باعث می شود که کباب چنجه یکسان و همزمان کباب شود. بعد از قطعه قطعه
و پیاز را با رنده ریز رنده می کنیم .
بعد از رنده شدن پیاز آبش را کامل می گیریم و داخل یک ظرف مناسب می ریزیم. سپس ماست را داخل ظرف می ریزیم. آب لیموها را می گیریم و به ظرف اضافه می کنیم. سپس نمک ، فلفل و روغن زیتون را به ظرف اضافه می کنیم و خوب مواد را مخلوط می کنیم.
حالا قطعات گوشت را در مواد می خوابانیم و روی ظرف را سلفون می کشیم و داخل یخچال قرار می دهیم. برای اینکه گوشت طعم دار و نرم شود حداقل 12 ساعت گوشت باید در یخچال قرار داشته باشد.
بعد از خارج کردن گوشت ها از یخچال و آماده کردن برای سیخ کردن ، با پشت کارد روی گوشت ها می زنیم تا کمی تخت شوند ، سپس سروع به سیخ کردن گوشت ها می کنیم . بعد از سیخ کردن هر تکه گوشت مقدار کمی دنبه سیخ می کنیم تا از سوختن کباب چنجه جلوگیری کند.
اگر می خواهید کباب چنجه خوش طعم تری داشته باشید می توانید بین گوشت ها فلفل هم سیخ کنید. اگر می خواهید کباب چنجه خشک نشود ، باید حرارت ذغال ها بسیار ملایم باشد. چون گوشت بخوبی در مواد خوابیده است نیاز به کباب کردن طولانی ندارد.
می توانید در کنار کباب چنجه مثل کباب کوبیده و جوجه کباب چند سیخ گوجه کبابی هم آماده نمایید و با برنج سرو کنید. برای تزیین کباب می توانید از پیاز حلقه شده و گوجه و فلفل کبابی استفاده نمایید. هر چه دمبه بین کباب چنجه بیشتر باشد کباب چرب تر و نرم تر خواهد شد.
دستور آشپزی و طرز تهیه کباب شیشلیک خوشمزه شاندیز در منزل
پیاز درشت :•: 3 عدد
ماست ترش :•: 1 لیوان
فلفل سیاه :•: 1 قاشق چایخوری
نمک :•: به میزان لازم
کره ، زعفران و آبلیمو :•: به میزان لازم
گوشت راسته گوسفندی مخصوص شیشلیک :•: 1 کیلو و 200 گرم
دستور آشپزی و طرز تهیه کباب شیشلیک خوشمزه شاندیز در منزل
ابتدا گوشته راسته گوسفندی مخصوص کباب شیشلیک که در قصابی ها به صورت اماده موجود می باشد تهیه می کنیم. پیازها را با رنده ریز رنده می کنیم تا بتوانیم آبش را کاملا بگیریم. سپس آب پیاز را داخل ظرف نسبتا بزرگی می ریزیم.
کمی نمک به آب پیاز اضاف می کنیم ، سپس ماست ترش را داخل آب پیاز می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم تا مواد به خورد هم بروند. حالا نوبت گوشت است ، گوشت شیشلیک را داخل مواد می گذاریم و خوب ماساژ می دهیم تا مواد کاملا به خورد گوشت بروند.
روی ظرف سلفون می کشیم و داخل یخچال قرار می دهیم. برای اینکه کباب شیشلیک راحت بپزد و طعم دار شود باید حداقل 12 ساعت در یخچال بماند. بعد از خارج کردن گوشت از یخچال با بیفتک آنرا می کوبیم تا نرم شود و سطحش بازتر شود.
سیخ کردن کباب شیشلیک به راحتی جوجه کباب نیست و روش خاص خود را دارد. برای سیخ گرفتن شیشلیک، باید قسمت استخوان راسته را در دست گرفته و انحنای استخوان دنده بیرون باشد. گوشت راسته را به صورتی که سیخ از وسط دو تا استخوان دنده رد شود ، سیخ می کنیم.
برای اینکه کباب ها راحت تر روی کباب پز قرار بگیرندو حجم کمتری را اشغال کنند باید در همه سیخ ها ، انحنای استخوان به سمت چپ یا راست باشد. سیخ های کباب شیشلیک را روی حرارت ملایم کباب پز قرار می دهیم تا مغز گوشت کاملاً پخته شود.
حالا باید کره را به همراه آبلیمو زعفران خوب مخلوط کنیم تا سس روی کباب شیشلیک اماده شود. در هنگام کباب کردن شیشلیک با قاشق یا قلمو سس را روی گوشت می کشیم تا طعم خوشمزه تر و ظاهری زیباتر داشته باشیم. کباب شیشلیک را می توانیم ماننده کباب برگ و کباب بختیاری با برنج یا نان داغ سرو کنیم.
دستور آشپزی و طرز تهیه کباب بختیاری خوشمزه و مجلسی در منزل
فیله گوساله یا گوسفند :•: یک کیلوگرم
سینه مرغ بدون استخوان :•: یک کیلوگرم
پیاز :•: 3 عدد متوسط
فلفل دلمه ای سبز :•: 1 عدد کوچک
آبلیموی تازه :•: 4 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده :•: 1 قاشق سوپخوری
روغن زیتون یا روغن مایع :•: 4 قاشق سوپخوری
کره آب شده یا کره نرم شده :•: 1 قالب 25 گرمی
نمک و فلفل سیاه :•: به مقدار لازم
دستور آشپزی و طرز تهیه کباب بختیاری خوشمزه و مجلسی در منزل
ابتدا یک پیاز را رنده می کنیم و آبش را داخل یک ظرف مناسب می ریزیم ، سپس یک قاشق پایخوری فلفل سیاه ، دو قاشق روغن زیتون یا روغن مایع به آب پیاز اضافه می کنیم ، حالا گوشت قرمز را برای اینکه نرم شود و راحت بپزد داخل ظرف می ریزیم و با دست مواد را به خورد گوشت می دهیم.
سپس روی ظرف گوشت سلفون می کشیم و حداقل به مدت 12 ساعت داخل یخچال قرار می دهیم. حالا برای طعم دار کردن مرغ دوباره آب پیاز بعدی را می گیریم ، در ظرفی جداگانه می ریزیم ، سپس 2 قاشق روغن زیتون یا روغن مایع به آب پیاز اضافه می کنیم.
حالا زعفران دم کرده را به اضافه می کنیم و بعد از آن تکه های مرغ آماده شده برای کباب بختیاری را اضافه می کنیم ، سپس نمک و فلفل اضافه می کنیم و با دست خوب مخلوط می کنیم تا مواد به خورد مرغ برود. مرغ را به مدت حداقل 12 ساعت داخل یخچال قرار می دهیم تا طعم دار شود.
5 ساعت قبل از سیخ کردن و کباب کردن کباب بختیاری ، پیاز آخر را به همراه فلفل دلمه ای خلالی برش می زنیم و داخل مواد گوشت و مرغ می ریزیم. نیم ساعت قبل از کباب کردن مرغ و گوشت به هر کدام دو قاشق غذاخوری آبلیمو اضافه می کنیمو نمک گوشت را هم در همین مرحله اضافه می کنیم.
حالا برای اینکه کباب بختیاری را سیخ کنیم به این روش عمل می کنیم که ابتدا یک تکه مرغ سیخ می کنیم سپس به ترتیب یک در میان گوشت و مرغ سیخ می کنیم. کباب بختیاری با ذغال خوشمزه تر خواهد شد ولی اگر امکان تهیه با ذغال را ندارید.
در یک تابه کمی کره بریزید ، کباب بختیاری را در سیخ چوبی سیخ کنید و با حرارت بسیار ملایم کباب بختیاری تابه ای تهیه کنید. کباب بختیاری را اگر با برنج میل کنید خوشمزگی دوچندان خواهد شد. برای تزیین کباب هم ماننده کباب کوبیده و جوجه کباب می توانید از گوجه فرنگی کباب شده و فلفل کبابی استفاده نمایید.
فریبا کوثری با انتشار این تصویر نوشت : آرامش مطلقند ……… لبخندشان ،،، تلألو برق چشمانشان …….. صدای آرامشان ………. اصلِ کار ،،، تپش قلبشان ، یک دنیا آرامشند …… آنقدر عزیزند که میترسی تمام شوند ،، بعضی ها ……. بودنشان…… همین ساده بودنشان…… نفس کشیدنشان……. لبخند مینشاند گوشه لبمان من برای سلامتی “دستان” هنرمندت که جادو میکنند دعا میکنم استاد بی بدیل گریم سینمای ایران “تولدت مبارک” 95/7/26
فریبا کوثری با انتشار این تصویر نوشت : بعضی ها عجیب خوبند یادشان که می افتی روحت جانی دوباره میگیرد. یادشان که می افتی بی اراده لبخند به لبانت مینشیند بعضی ها را کم میبینی و حتی اگر نبینی باز با تو هستند بعضی ها عجیب می آیند و عجیب تر انکه دیگر نمیروند حتی وقتی که از کنارت رفته اند میمانند؛ لبخندشان… تصویرشان… صدایشان… حرفهایشان… همه را پیشت امانت میگذارند و تو میمانی و یاد و آرزوی دیدار دوباره آنها. بعضی ها عجیب خوبند.. تقدیم به بانوی گریم استاد “مهری شیرازی” مهرماه95