روش آشپزی و دستور تهیه کوبه لبنانی با گوشت و برنج
⇒ برنج :•: 2 لیوان ⇐
⇒ سیب زمینی :•: 1 عدد کوچک ⇐
⇒ تخم مرغ :•: 1 عدد ⇐
⇒ گوشت چرخ کرده :•: 150 گرم ⇐
⇒ گردو :•: 3 قاشق غذا خوری ⇐
⇒ زرشک :•: 3 قاشق غذاخوری ⇐
⇒ پیاز :•: 1 عدد ⇐
⇒ سیر :•: 2 حبه ⇐
⇒ رب گوجه :•: 1 قاشق غذا خوری ⇐
⇒ ادویه کاری :•: 2 قاشق چای خوری ⇐
ابتدا گوشت چرخ کرده ، پیاز رنده شده، سیر له شده ، نمک و فلفل را خوب تفت می دهیم . بعد زرشک و گردو خرد شده را به آن اضافه می کنیم. و در آخر هم رب گوجه و ادویه را اضافه می کنیم. و می گذاریم آب آن تمام شود و به روغن بیفتد. برنج را با نمک بدون روغن کته میکنیم. کمی آب آن را اضافه می ریزیم تا برنج خوب له شود بعد برنج را با گوش کوب خوب نرم می کنیم و می گذاریم سرد شود.
سیب زمینی را می پزیم و له می کنیم. برنج و سیب زمینی و تخم مرغ را خوب مخلوط می کنیم و بعد ورز می دهیم .خمیر چسبنده ای به دست می آید و نباید خیلی هم سفت بشه. اگه خیلی شل بود می توانیم یکی دو قاشق آرد به آن اضافه کنیم. ولی اصلأ آرد رو زیاد نریزید چون طعم برنج از بین میره.
وقتی کوبه ها را آماده کردیم خودش به میزان زیادی سفت می شه. یک ظرف آب کنار دستمون می گذاریم و کف دستمون را خیس می کنیم و به اندازه یک نارنگی از خمیر بر می داریم و کف دست باز می کنیم و کمی از مواد گوشت را وسط آن می گذاریم و می بندیم .بعد در ظرفی گود روغن میریزیم و کوبه ها را در روغن داغ سرخ میکنیم.