آموزش شیرینی پزی و دستور تهیه کیک اسفنجی شکلاتی در منزل
آرد :•: 130 گرم
شکر :•: 150 گرم
تخم مرغ :•: 6 عدد
وانیل :•: نصف قاشق چایخوری
پودر کاکائو :•: 20 گرم الک شده
آب جوش :•: یک استکان
بیکینگ پودر :•: 1 قاشق چایخوری
آموزش شیرینی پزی و دستور تهیه کیک اسفنجی شکلاتی در منزل
اول زرده و سفیده رو از هم جدا می کنیم. زرده ها رو با دور کند همزن میزنیم و بعد شکر رو به اون اضافه میکنیم باز هم میزنیم. آب جوش رو اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم. اونقدر هم میزنیم تا زرده پوک و کشدار شه.
آرد، پودر کاکائو، بکینگ پودر و وانیل رو با هم 3بار الک میکنیم و کنار میذاریم. بعد از تمیز کردن سر همزن سفیده ها رو میزنیم تا جایی که پف کنه و آثار همزن روی اون باقی بمونه و وقتی ظرفو برمیگردونیم از ظرف نریزه.
سپس زرده و شکر زده شده را به آرامی به سفیده ها اضافه میکنیم و فقط در حد مخلوط شدن به آرامی و در جهت زدن سفیده ها هم میزنیم تا پف سفیده نخوابد سپس مواد الک شده را به آرامی اضافه میکنیم و در همان جهت قبل به آرامی هم میزنیم تا خوب مخلوط شوند.
کف ظرف مورد نظر را کاغذ روغنی میگذاریم و مواد را داخل قالب میریزیم. با حرارت 175 درجه سانتیگراد و زمان 40 تا 45 دقیقه در فر قرار میدهیم. اجازه میدهیم کیک به خوبی سرد شود بعد شروع به مالیدن خامه میکنیم. البته اگه خامه شکلاتی باشه بهتره. حواستون باشه وقتی دارید مواد رو هم میزنید همه رو تو یه جهت هم بزنید.