عکس زیبا از دسته گل بنفش لاله های مجلسی و رویایی برای کارت تبریک عاشقانه
عکس عاشقانه از دسته گل رومانتیک از لاله های خارجی سفید و سرخ فانتزی
تصاویر زیبا از رزهای یاسی رنگ ایرانی نماد عشق و علاقه برای کسانی که دوستشان دارید
عکس گل رز سرخ و بسیار زیبا برای ارسال برای دوستان و تبریک مناسبت ها
گل زیبا و چند رنگ رنگین کمانی بسیار شیک و مجلسی برای کارت تبریک
دسته گل رز سرخ هلندی شیک و مجلسی برای کارت پستال الکترونیکی
گل های لاله بسیار زیبا با رنگ های جیغ برای تصویر پروفایل شبکه های اجتماعی
دسته گل بسیار بزرگ از گل های رز قرمز ، سفید و بنفش با روبان بزرگ
عکس های بسیار رویایی و زیبا از لاله هاتی سرخ نماد عشق و علاقه به افراد خاص
گل های رنگارنگ برای انواع سلیقه ها ارسال برای تبریک تولد دوستان و آشنایان
آموزش شیرینی پزی و دستور تهیه کیک اسفنجی شکلاتی در منزل
آرد :•: 130 گرم
شکر :•: 150 گرم
تخم مرغ :•: 6 عدد
وانیل :•: نصف قاشق چایخوری
پودر کاکائو :•: 20 گرم الک شده
آب جوش :•: یک استکان
بیکینگ پودر :•: 1 قاشق چایخوری
آموزش شیرینی پزی و دستور تهیه کیک اسفنجی شکلاتی در منزل
اول زرده و سفیده رو از هم جدا می کنیم. زرده ها رو با دور کند همزن میزنیم و بعد شکر رو به اون اضافه میکنیم باز هم میزنیم. آب جوش رو اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم. اونقدر هم میزنیم تا زرده پوک و کشدار شه.
آرد، پودر کاکائو، بکینگ پودر و وانیل رو با هم 3بار الک میکنیم و کنار میذاریم. بعد از تمیز کردن سر همزن سفیده ها رو میزنیم تا جایی که پف کنه و آثار همزن روی اون باقی بمونه و وقتی ظرفو برمیگردونیم از ظرف نریزه.
سپس زرده و شکر زده شده را به آرامی به سفیده ها اضافه میکنیم و فقط در حد مخلوط شدن به آرامی و در جهت زدن سفیده ها هم میزنیم تا پف سفیده نخوابد سپس مواد الک شده را به آرامی اضافه میکنیم و در همان جهت قبل به آرامی هم میزنیم تا خوب مخلوط شوند.
کف ظرف مورد نظر را کاغذ روغنی میگذاریم و مواد را داخل قالب میریزیم. با حرارت 175 درجه سانتیگراد و زمان 40 تا 45 دقیقه در فر قرار میدهیم. اجازه میدهیم کیک به خوبی سرد شود بعد شروع به مالیدن خامه میکنیم. البته اگه خامه شکلاتی باشه بهتره. حواستون باشه وقتی دارید مواد رو هم میزنید همه رو تو یه جهت هم بزنید.
آموزش شیرینی پزی و دستور تهیه راحت الحلقوم در منزل
نشاسته :•: یک فنجان
شکر :•: ۵/۱ فنجان
جوهر لیمو :•: یک چهارم قاشق چایخوری
آب :•: ۳ فنجان
پودر نارگیل :•: نصف فنجان
پودر پسته :•: یک قاشق سوپخوری
آموزش شیرینی پزی و دستور تهیه راحت الحلقوم در منزل
نشاسته را در ۲ فنجان آب سرد حل کرده ، می گذاریم ته نشین شود. سپس آب روی آن را بر می داریم و بقیه را در قابلمه می ریزیم. ۳ فنجان آب به نشاسته اضافه کرده و با شکر و جوهر لیمو روی حرارت ملایم قرار می دهیم .مرتب آن را به هم می زنیم تا مایع بپزد، طوریکه از دیواره ی قابلمه جدا شود و مثل توپ در وسط ظرف قرار گیرد.
در قالب کم عمقی کمی پودر نارگیل ریخته و مایع راحت الحقوم را روی آن می ریزیم و بقیه پودر نارگیل را روی مایع می ریزیم . سپس با دست آن را در کف قالب پهن می کنیم و می گذاریم تا کاملاً خنک شود. سپس با قیچی آن را به صورت مربع یا مستطیل یا لوزی برش داده و برش ها را در بقیه پودر نارگیل می غلتانیم .
راحت الحلقوم ها را در ظرفی چیده و روی آنها پودر پسته می پاشیم. در صورت تمایل می توانید به جای پودر نارگیل از آرد استفاده کنید. برای معطر کردن راحت الحقوم می توانید از کمی گلاب استفاده کنید. برای رنگی کردن راحت الحلقوم می توانید از زعفران و یا رنگ های غذایی مجاز دیگر استفاده نمایید.
دستور آشپزی و طرز پخت کیک مرغ مقوی و خوشمزه
سیــنه مرغ :•: دو عدد
ژامبون مرغ :•: 250 گرم
پیازچه :•: نیم کیلو
گردو :•: دویست و پنجاه گرم
نان تست :•: به میزان لازم
ماست :•: یک سوم سس مایونز مصرفی
سس مایونز :•: به میزان لازم
خامه :•: صدگرم
دستور آشپزی و طرز پخت کیک مرغ مقوی و خوشمزه
گردو را ریز خرد کنید، ژامبون مرغ را هم ریز خرد کنید. سپس سیــنه مرغ را با پیاز و نمک و فلفل و کمی آب لیمو پخت ریشه ریشه کنید. پیازچه ها را شسته و ریز به صورت حلقه حلقه خرد کنید ( هم خود پیاز هم برگهای آن را)، حالا سس مایونز و ماست و خامه را با هم مخلوط کنید، بهتر است که این سس در چند مرحله و به اندازه کم درست کنید چون میزان مصرفی سس بستگی به مواد شما دارد که چقدر سس جذب کند.
حالا همه مواد خرد شده را باهم داخل آسیاب بریزید، سس را به نسبت یک به سه ماست و سس به مواد اضافه کنید تا مایه کیک به صورت ملات نرم در بیاید. حالا لبه های قهوه ای نان تست را بریده، نان های تست را یک ردیف منظم کف ظرف بچینید، حالا از موادی که آماده کرده اید یک لایه دو سانتی روی نان ها بمالید، وقتی تمام سطح نان تست ها را با مایه پوشاندید حالا یک لایه دیگر نان روی آن به همان ترتیب قرار بدهید، و باز هم روی آن را با مواد بپوشانید، دوباره روی مواد را با نان بپوشانید.
بهتر است که کیک همین دو طبقه باشد، اگر ارتفاع کیک بیش از این بشود ممکن است لایه های کیک از هم جدا بشوند، روی لایه آخر و دیواره اطراف را با سس مایونز بپوشانید ، برای رنگی کردن لایه روی کیک می توانید از آب هویج، آب لبو، آب تره، سس گوجه فرنگی و… استفاده کنید.
حالا دیواره های اطراف کیک را با کاهوی ریز خرد شده یا همان پیازچه های خرد شده تزئین کنید، روی کیک را هم با سلیقه خودتان با هویج رنده شده یا پودر گردو یا پیازچه و یا هر مواد دیگری که عطر و طعم کیک را تغییر ندهد می توانید تزئین کنید.
آموزش شیرینی پزی و دستور تهیه کیک اسفنجی ساده برای تولد در منزل
تخم مرغ ( جدا شده) :•: 6 عدد
شکر :•: 1 پیمانه
کرم تارتار :•: 1 قاشق چایخوری
وانیل یا رنده پوست پرتقال :•: به میزان کافی
آرد ( الک شده) :•: 1 و نیم پیمانه
بیکینگ پودر :•: 1 قاشق چایخوری
نمک :•: کمی
آموزش شیرینی پزی و دستور تهیه کیک اسفنجی ساده برای تولد در منزل
زرده تخم مرغ را با نصف شکر و وانیل میزنیم تا سفید شود. سفیده تخم مرغ را ابتدا با کرم تارتار زده تا به اندازه کافی کف کند سپس نصف شکر را اضافه می کنیم. می زنیم تا کاملا سفت شود.
آرد و بیکینک پودر را به آرامی مخلوط می کنیم تا مایه یکدست شود. در قالب چرب شده در فر 170 درجه بمدت 45 دقیقه می گذاریم بپزد.