دستور آشپزی و طرز پخت کباب ترکی خوشمزه در منزل
گوشت فیله گوساله یا گوشت چرخ کرده :•: 500 گرم
گوشت فیله مرغ :•: 4 تا 5 عدد
قارچ :•: 300 گرم
فلفل دلمه :•: 1 عدد
نمک و فلفل :•: به میزان لازم
سیر :•: 2 تا3 عدد
پیاز :•: یک عدد بزرگ
روغن :•: به میزان لازم
سیب زمینی :•: 2 عدد متوسط
ابتدا در یک ماهیتابه گود، مقداری روغن بریزید و پیاز را نگینی خرد و سرخ کنید. سیر را خرد کرده و به آن اضافه کنید. گوشت گوساله و مرغ را به ورقه های نازک برش بزنید و با حرارت زیاد، ابتدا گوشت قرمز و بعد گوشت مرغ را سرخ کنید. قارچ و فلفل دلمه را خرد کنید و به گوشت های ورقه ای و سرخ شده بیفزایید (قبل از سرخ کردن قارچ ها، یک قاشق آّب لیمو به آن اضافه کنید تا رنگ آن تیره نشود).
اکنون همه مواد را با هم مخلوط کرده و نمک و فلفل به آنها بزنید. در ظرف را ببندید و آن را از روی حرارت بردارید تا مواد نرم و طعم دار شوند. سیب زمینی را خلال کرده ، کمی آب پز کنید (دقت کنید نیمه پز شده باشد). سپس آنها را صاف و خشک کرده، نمک بپاشید و سرخ کنید.
غذا را در یک ظرف مناسب کشیده و سیب زمینی را کنار دیس بریزید و با سبزیجات تازه و زیتون تزیین کباب را آغاز کنید. همچنین می توانید همه مخلفات آماده شده را در نان گذاشته به شکل ساندویچ مصرف کنید.
روش آشپزی و دستور تهیه کیک برنجی کره ای مخصوص
:•: برنج :•: 4 فنجان :•:
:•: بادام هندی :•: 25 گرم :•:
:•: نارگیل مکعبی خرد شده :•: به میزان لازم :•:
:•: پودر هل :•: به میزان لازم :•:
:•: شیره قند :•: 4 فنجان :•:
:•: آب :•: 4 فنجان :•:
برنج را از شب پیش خیس کنید ، صبح ، آب آن را خالی کرده و آن را خشک کنید سپس آن را آسیاب کنید. ظرفی را برداشته داخل آن آب بریزید و روی اجاق قرار دهید ، بعد از 5 دقیقه به آن بادام هندی آسیاب شده ، نارگیل ، پودر هل و شیره قند اضافه کنید وقتی شروع به جوشیدن کرد برنج آسیا شده را به آن اضافه کنید سپس آن را مخلوط کنید و خواهید دید که کمی نرم می شود
سپس گاز را خاموش کنید و بگذارید تا غذا سرد شود بعد کمی روغن یا کره آب کرده در سینی فر ریخته ، آن را پخش کنید و دوباره مخلوط درست کرده را داخل آن بریزید روی آن روغن بریزید و به مدت 30 دقیقه داخل فر بگذارید. پس از خارج کردن از فر آن را به شکل های مختلف در آورید شما می توانید با استفاده از مواد خوراکی ای که پس از حل شدن در آب تولید رنگ می کنند، برای تزئین این کیک برنجی استفاده کنید.
روش آشپزی و دستور تهیه کوبه لبنانی با گوشت و برنج
⇒ برنج :•: 2 لیوان ⇐
⇒ سیب زمینی :•: 1 عدد کوچک ⇐
⇒ تخم مرغ :•: 1 عدد ⇐
⇒ گوشت چرخ کرده :•: 150 گرم ⇐
⇒ گردو :•: 3 قاشق غذا خوری ⇐
⇒ زرشک :•: 3 قاشق غذاخوری ⇐
⇒ پیاز :•: 1 عدد ⇐
⇒ سیر :•: 2 حبه ⇐
⇒ رب گوجه :•: 1 قاشق غذا خوری ⇐
⇒ ادویه کاری :•: 2 قاشق چای خوری ⇐
ابتدا گوشت چرخ کرده ، پیاز رنده شده، سیر له شده ، نمک و فلفل را خوب تفت می دهیم . بعد زرشک و گردو خرد شده را به آن اضافه می کنیم. و در آخر هم رب گوجه و ادویه را اضافه می کنیم. و می گذاریم آب آن تمام شود و به روغن بیفتد. برنج را با نمک بدون روغن کته میکنیم. کمی آب آن را اضافه می ریزیم تا برنج خوب له شود بعد برنج را با گوش کوب خوب نرم می کنیم و می گذاریم سرد شود.
سیب زمینی را می پزیم و له می کنیم. برنج و سیب زمینی و تخم مرغ را خوب مخلوط می کنیم و بعد ورز می دهیم .خمیر چسبنده ای به دست می آید و نباید خیلی هم سفت بشه. اگه خیلی شل بود می توانیم یکی دو قاشق آرد به آن اضافه کنیم. ولی اصلأ آرد رو زیاد نریزید چون طعم برنج از بین میره.
وقتی کوبه ها را آماده کردیم خودش به میزان زیادی سفت می شه. یک ظرف آب کنار دستمون می گذاریم و کف دستمون را خیس می کنیم و به اندازه یک نارنگی از خمیر بر می داریم و کف دست باز می کنیم و کمی از مواد گوشت را وسط آن می گذاریم و می بندیم .بعد در ظرفی گود روغن میریزیم و کوبه ها را در روغن داغ سرخ میکنیم.
نمکستان » برای مشاهده ی فال روزانه روز تولد خود ، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید
وقتی کاری که انجام می دهید آن چیزی نیست که احساس تان به شما می گوید زندگی پیچیده می شود. به نظر می رسد که عقل و احساس تان با یکدیگر هماهنگ نیستند، اما این وضعیت آن قدرها هم که فکر می کنید بد نیست. هیچ راهی وجود ندارد که عقل و احساس تان را با هم راضی نگه دارید، اما چرا فکر می کنید که باید این کار را بکنید؟ اگر می خواهید تصمیمی بگیرید بد نیست که به احساسات دیگران هم توجه کنید، اما حواس تان باشد که احتیاجات خودتان را از یاد نبرید. البته غیر ممکن است که بتوانید همه را راضی نگه دارید، اما مطمئن باشید که تلاش های شما بی نتیجه نخواهند ماند.
آن چه امروز باعث انگیزه ی شما می شود یک عامل درونی است و باید یادتان باشد که امروز بیشتر از روزهای دیگر مسئول هستید، به ویژه اگر تصمیم دارید که احساسات تان را فاش کنید. چیزی هست که قلب و احساس شما را عمیقاً تحت تأثیر قرار داده است و دل تان می خواهد که با دیگران درباره ی این تجربه حرف بزنید. اما هرچه بیشتر درباره ی آن حرف بزنید متوجه خواهید شد که توصیف آن چه احساس می کنید دشوارتر می شود. گاهی بعضی چیزها در قدرت کلام نمی گنجند.
می توانید نزدیک شدن یک موج عظیم احساسی را پیش بینی کنید، اما این موج هنوز به ساحل آگاهی شما راه نیافته است. به هرحال یک اتفاق عظیم کهکشانی در راه است و در مسیر شما قرار خواهد گرفت. شاید امروز دمدمی مزاج به نظر برسید. خودتان را برای درس بزرگی که زندگی قرار است به شما بدهد آماده کنید. یادتان باشد که هیچ وقت برای یاد گرفتن دیر نیست.
یکی از عالی ترین قدرت هایی که اکنون در اختیار دارید این است که می توانید محیط پیرامون تان را تحت فرمان خود درآورید و همه چیز را کنترل کنید. به این ترتیب آن هایی که دوست شان دارید در امنیت به سر خواهند برد. معمولاً آن هایی که متولد برج سرطان هستند این ویژگی را دارند، حتی شاید امروز بتوانید این چتر حفاظتی را روی سر همه ی خانواده تان بگسترانید. اکنون در این باره بسیار احساس مسئولیت می کنید. یادتان نرود که بگذارید در این مسیر قلب شما راهنمای تان باشد.
وقتی حرف از عشق می شود شما می توانید به یک قهرمان تبدیل شوید، اما به نظر می رسد که امروز عقل تان چیز دیگری به شما می گوید و مانع تان شده است. شاید درست زمان بندی نکرده اید، یعنی الآن زمان مناسبی برای این کار نیست. شاید هم کسی که باید صدای عشق تان را بشنود اکنون در دسترس نیست. شاید حتی او نمی داند که شما اصلاً وجود دارید. آشفتگی هایی که پیش می آیند تحمل کنید و بدانید که اگر بر خودتان مسلط شوید این وضعیت تمام می شود. بد نیست کمی هم از حس شوخ طبعی تان کمک بگیرید.
امروز برای این که مشکلات تان را حل کنید باید ببینید که روابط تان اکنون با دیگران چگونه است. به نظر می رسد که دوستان و آشنایان تان می خواهند بنا به دلایلی نامشخص شما را از خودشان دور کنند. شاید هم شما وظایف و مسئولیت هایتان آن قدر زیاد است که ترجیح می دهید فعلاً تنها باشید. تا وقتی که اطرافیان تان نمی دانند چه می خواهید نمی توانند کاری برایتان بکنند. دل به دریا بزنید و احساسات تان را بگویید تا بتوانید مشارکت آن ها را به دست آورید.
شاید امروز احساسات تان را با کسی که مورد اعتماد شماست در میان بگذارید، اما با مخالفت روبرو شوید. متأسفانه برای این که موانع را از سر راه تان بردارید کار زیادی از دست شما ساخته نیست. اگر چیزی یا کسی هست که راه را بر شما بسته مطمئن باشید که آن قدر قابل اهمیت نیست که بخواهید مستقیماً وارد عمل شوید. اگر بیش از حد خودتان را درگیر این ماجراهای غیر ضروری بکنید انرژی زیادی مصرف خواهید کرد، پس بهتر است بگذارید این اتفاقات راه خودشان را بروند. هرچه بیشتر به اتفاقات منفی کم توجهی کنید راحت تر می توانید به مسیرتان ادامه دهید. به شما توصیه می شود روی چیزی تمرکز کنید که می توانید تغییرش دهید.
شاید امروز فکر کردن به شروع یک کار جدید بهتر از عملی کردن آن باشد. بهتر است به ارزش هایی که باورشان دارید توجه کنید، زیرا در موفقیت شما بی نهایت تأثیرگذارند. پس برای این که بیشترین تأثیر را روی شرایط فعلی تان بگذارید باید یک بار دیگر به باورهایتان رجوع کنید. اگر تصمیم بگیرید که به راه خودتان بروید شاید برای مدت کوتاهی احساس تنهایی کنید. سعی کنید اولویت های فراموش شده تان را دوباره به خاطر بیاورید و برای نشان دادن قابلیت هایتان تلاش کنید.
امروز هیچ چیز نمی تواند شما را ناراحت کند، اما این بدین معنی نیست که نسبت به موضوعات جدی زندگی بی اعتنا هستید. البته اگر تصمیم بگیرید که بیش از حد مسئولیت پذیری نشان دهید ممکن است نتوانید به فعالیت های لذت بخشی که برای امروز تدارک دیده بودید برسید. انرژی های خود را با فکر کردن به لذت های از دست رفته تلف نکنید. اگر وظایف تان را درست انجام دهید طوری احساس لذت خواهید کرد که به مراتب از لذت های زودگذر پایدارتر است.
امروز ممکن است یکی از اطرافیان تان شما را به توجه به واقعیت وادارد، اگر پیام او را با دل و جان بشنوید حتماً به نفع تان خواهد بود. اگر بیش از حد مورد قضاوت قرار گرفتید بهتر است این حرف ها را جدی نگیرید، البته نه این که حقیقت را نادیده بگیرید یا انکار کنید. حواس تان باشد که خودتان را درگیر شک و تردید نکنید. آن چه را به شما می گویند مثل یک هدیه آسمانی بپذیرید و بعد آن چه را که درست و قابل اعتماد است به کار بگیرید و بقیه را دور بریزید. اگر راهکارتان را بهبود ببخشید مسیر موفقیت تان هموارتر خواهد شد.
احساس می کنید از گروهی که خیلی برایتان مهم بوده طرد شده اید. دوست دارید یک عضو ایده آل در گروه باشید، اما از طرفی هم دل تان می خواهد که هویت فردی خود را حفظ کنید. به نظر می رسد که در حال حاضر یک سری موضوعات شخصی هستند که توجه شما را می طلبند. وقتی ذهن تان از آشفتگی ها خلاص شد می توانید با تمرکز حواس به کارتان ادامه دهید.
امروز فرصت مناسبی برای رویاپردازی نیست. هر بار که در رویاهای دلپذیرتان غرق می شوید ناگهان مجبورید دوباره به دنیای واقعی برگردید و به کارهای عادی روزمره بپردازید. دوست دارید خلاقیت تان را به نمایش بگذارید، اما نیازهای واقعی نوع دیگری از توجه و رسیدگی را می طلبند. بهتر است اول به تعهدات تان عمل کنید، بعد می توانید با خیال راحت به سایر امور بپردازید. مطمئن باشید که تلاش هایتان به ثمر خواهند نشست.
آموزش آشپزی و دستور تهیه بریانی هندی پاکستانی خوشمزه با مرغ
→ روغن نباتی یا کره آب شده :•: 4 قاشق سوپخوری ←
→ سیب زمینی :•: 4 عدد ←
→ پیاز بزرگ :•: 2 عدد ←
→ بوته سیر خرد شده :•: 2 عدد ←
→ ریشه زنجبیل تازه خرد شده :•: 1 قاشق سوپخوری ←
→ پودر فلفل :•: نیم قاشق چایخوری ←
→ فلفل سیاه :•: نیم قاشق چایخوری ←
→ زردچوبه :•: نیم قاشق چایخوری ←
→ زیره :•: 1 قاشق چایخوری ←
→ نمک :•: 1 قاشق چایخوری ←
→ گوجه فرنگی :•: 2 عدد ←
→ ماست کم چرب :•: 2 قاشق غذاخوری ←
→ برگ تازه نعناع خرد شده :•: 2 قاشق سوپخوری ←
→ هل پودرشده :•: نیم قاشق سوپخوری ←
→ چوب دارچین :•: به اندازه 2 اینچ ←
→ گوشت مرغ پوست کنده شده، بدون استخوان :•: 1/5 کیلوگرم ←
→ روغن نباتی :•: 2/5 قاشق سوپخوری ←
→ پیاز بزرگ، خرد شده :•: 1 عدد ←
→ پودر زعفران :•: به میزان لازم ←
→ هل :•: دو غلاف ←
→ چوب دارچین :•: یک اینچ ←
→ زنجبیل :•: نیم قاشق چایخوری ←
→ برنج باسماتی :•: نیم کیلو ←
→ سس مرغ :•: 4 فنجان ←
→ نمک :•: 1/5 قاشق چایخوری ←
در یک ظرف بزرگ 2 قاشق سوپخوری روغن نباتی یا کره آب کرده را ریخته و سیب زمینی را سرخ کنید تا قهوه ای شود و از ظرف درآورید. 2 قاشق بعدی روغن را اضافه کرده و پیاز را با سیر و زنجبیل سرخ کنید تا پیاز نرم و طلایی شود. ادویه، فلفل، زردچوبه، زیره و نمک و گوجه ها را اضافه کنید. در هنگام سرخ شدن به مدت 5 دقیقه دائما مواد را هم بزنید.
ماست، نعناع، هل و دارچین را بیفزایید. روی ظرف رو پوشانده و حرارت را کم کنید، گاهی آن را هم بزنید تا زمانی که گوجه ها پخته و پالپ شود. اگر مخلوط به نظر خشک آمد در هنگام پخت کمی آب جوشیده اضافه کنید تا به ظرف نچسبد.
وقتی مخلوط به حالت غلیظ و روان درآمد ، مرغ ها را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط روی آن را بپوشاند. درب ظرف را گذاشته و روی حرارت خیلی کم بگذارید تا بپزد تا وقتی مرغ ترد شود، زمان لازم بین 35 تا 45 دقیقه است. وقتی زمان تمام شود باید آب خیلی کمی از مخلوط مانده باشد. اگر لازم باشد باید درب ظرف را بردارید تا چند دقیقه آب اضافی بخار شود.
برنج را بخوبی بشویید و در آبکش بگذارید تا کاملاً آبش خارج شود. در یک ظرف بزرگ، روغن نباتی ریخته و پیازها را سرخ کنید تا طلایی شود. زعفران، هل، دارچین و برنج را اضافه کنید. مرتبا هم بزنید تا زمانی که برنج با مواد خوب مخلوط شود. در یک قابلمه متوسط، سس مرغ و نمک را ریخته و حرارت دهید.
زمانی که مخلوط خوب داغ شد روی برنج بریزید و خوب هم بزنید. مخلوط آماده شده با مرغ را و سیب زمینی را اضافه کنید و به آرامی با برنج مخلوط کنید. همه را با هم در قابلمه ریخته و در آن را کاملاً بپوشانید و حرارت را خیلی کم کنید تا برای 20 دقیقه دم کنید.