برای این پست آموزش طرز تهیه دلمه فلفل و بادمجان را برای بازدیدکنندگان گرامی آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
دلمه هایی مثل دلمه برگ مو و دلمه کلم برگ رو معمولا در مهمانی ها به عنوان پیش غذا استفاده میکنن. البته اونقدری سیر کننده هستن که بشه اون ها رو به عنوان غذای اصلی استفاده کرد.
ولی این دلمه ای که امروز آموزش میدم یک غذای کامله و حتی اگر برای پیش غذا نوش جان کنید دیگه جای غذای دیگه ای رو نخواهید داشت.
گوشت چرخ کرده :♦: 500 گرم
برنج :♦: 5/1 پیمانه
لپه :♦: 2/1 پیمانه
پیاز :♦: 1 عدد
سبزی معطر :♦: نیم کیلو
سرکه یا آبلیمو :♦: 5 تا 6 قاشق غذاخوری
شکر :♦: 3 تا 4 قاشق غذاخوری
ادویه :♦: 1 قاشق مرباخوری
رب گوجه فرنگی :♦: 2 قاشق غذاخوری
زردچوبه :♦: 1 قاشق مر باخوری
نمک و فلفل :♦: به میزان لازم
گوجه ، فلفل و بادمجان :♦: جمعا 6 عدد
پیشنهاد سرآشپز ← دلمه فلفل دلمه ای ؛ دلمه قارچ و مرغ ؛ دلمه برگ مو
ابتدا دو عدد پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و با کمی روغن تفت می دهیم ، بعد گوشت را اضافه می کنیم و تفت می دهیم ، رب گوجه و کمی زعفران ، نمک و فلفل را اضافه می کنیم .
جداگانه برنج را نیم پز می کنیم و بعد لپه را جداگانه می پزیم بعد برنج و لپه را اضافه می کنیم سپس شکر و سرکه را اضافه می کنیم.
در آخر سبزی را اضافه کرده و همه را با هم مخلوط می کنیم و بعد داخل فلفل و گوجه فرنگی را خالی کرده و از مواد داخل آنها ریخته و در ظرف با مخلوط سرکه و آب با حرارت ملایم می پزیم
بادمجان دلمه 3 عدد
فلفل دلمه 3 عدد
گوجه سفت 4 عدد
برنج 1 پیمانه
لپه 4 قاشق غذاخوری
سبزی دلمه 1 کاسه سوپ خوری
پیاز 1 عدد
گوشت چرخ کرده 200 گرم
رب گوجه 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و کمی آبلیمو
رب گوجه 4 قاشق غذاخوری
آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
روغن 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و 2 لیوان آب
برای تهیه دلمه ابتدا مواد میانیش رو تهیه کنید. مواد میانی این دلمه رو هم میتونید به روش مواد دلمه کلم برگ مجلسی که در این مطلب آموزش دادم تهیه کنید. به این صورت که ابتدا برنج رو با نصف پیمانه آب و مقداری نمک نیم پز کنید. لپه رو هم بپزید. پیاز ها رو خرد کنید و در ظرفی جدا گانه در روغن با کمی زردچوبه تفت بدهید. بعد هم گوشت رو اضافه کنید. کمی که تفت خورد رب و نمک و فلفل رو اضافه کنید و بعد از یکی دو دقیقه از روی حرارت بردارید. مایه گوشت رو به برنج و لپه اضافه کنید و با سبزی ها کاملا مخلوط کنید.
سپس داخل بادمجانها ، فلفل ، گوجه رو کمی خالی کنید. سرشون رو هم به عنوان درپوش نگه دارید. من بادمجان ها رو راه راه پوست کندم شما اگر نخواستید میتونید با پوست بگذارید. از مواد میانی داخل بادمجانها و فلفل ها و گوجه ها بریزید. به طوری که حدود یک بند انگشت از سرشون خالی بمونه. چون برنج ها میپزه و حجمشون زیاد میشه. اگه از مواد پر باشه بعد از پختن، مواد بیرون میریزه. مواد رو کمی فشار بدید تا مرتب شه. بادمجانها راه راه رو قبل از ریختن در سس کمی در روغن تفت میدهم با همون موادی که داخلش است ولی اگه با پوست کامل باشه احتیاج به سرخ کردن نیست .
4 قاشق رب گوجه رو در مفداری روغن کمی تفت بدهید و بهش نمک و فلفل و آبلیمو اضافه کنید. بعد هم 2 لیوان آب روش بریزید. مقداری از سس را هم در ظرف کوچکتری برای گوجه ها بر میداریم. بادمجان ها و فلفل ها رو در ظرف حاوی سس که روی حرارت هست به آرومی می چینیم.هر از گاهی با قاشق کمی از سس رو روی دلمه ها میریزیم.تا کاملا دلمه پخته شود فقط خیلی مراقب باشید شعله زیاد نباشه با حرارت ملایم حدودانیم ساعت .دیگه پختش دست خودتونه ببینید که پخته فقط له نشه .. گوجه ها را چون زودتر میپزند و ممکنه وا برن در ظرفی جدا گانه به صورتی که بالا گفتم تهیه میکنیم. بعد از حدود یک ربع بیشتر یا کمتر باحرارت ملایم می گذاریم تا بپزد. دلمه شما آماده اس و میتونید سرو کنید. /خانم سوسن محمد هاشم/
در این مطلب عکس های جالبی را برای شما عزیزان اماده کرده ایم که می توانند لبخندی را بر لبان شما جاری کنند
شانس که باشه بوته هم سیب می ده !
عکس های جالب و خنده دار
این دیگه از حس مادی گذشته تعصب مادری داره
عکس های جالب و باحال
حرکت مارپیچ رو با رسم شکل توضیح داده
عکس های جالب و توپ
عصاب نداشته ها !
هر کی بگه این چطوری این کار رو کرده جایزه داره
عکس های خنده دار و توپ
فوتبالدستی به صورت واقعی !
عکس های خنده دار
این چیه ؟ شصت ؟ نه بابا این بالای صده ! باور نداری بشمار !
تیریپتون منو کشته
عکس خنده دار و بانمک
خوش بحالشون هر جا بارون بگیره یه چتر از درخت می کنن
عکس خنده دار و بامزه
دو تا حیوون خانگی خیلی معمولی !
عکس شاد و باحال
خدایی خسته تر از این دیدی ؟
عکس شاد و خنده دار
اندر حکایت شارژ نگه داشتن نوکیا یازده دو صفر
عکس شاد و خنده دار
ننه جون شما باس الگوی ما باشی !
عکس شاد و خنده دار
یه پلیس خیلی خیلی خیلی معمولی تو خارج ! داره مخلوط هم می زنه بر بدن …
عکس باحال و خنده دار
لامصب چه جنسی داره !
عکس باحال و جالب
این دیگه خنده دار نیست خوشگله !
آرزو می کردم که درجشن میلادت تک ستاره آسمان چشمانت باشم
تا در آغوشت طولانی ترین شبم را تقدیمت کنم و درکلبه انتظارت بوسه هایم را میهمانت !
تولدت مبارک
گل من تولد تو تولد من است
من تمام طول سال بیدار مانده ام
که مبادا روز تولد تو تمام شود
و من در خواب بمانم و نتوانم به تو بگویم تولدمان مبارک
امروز تولد توست و بهترین زمانی که خدا می خواست مرا با هدیه ای شاد کند
آری درست است این هدیه قبل از وجود خودم از آسمان آمده ولی مهم این است که از آن دل من بوده
تولدت مبارک
از همان روزی که پای تو به این دنیا رسید
غصه هایم یک به یک از قلب و جانم پر کشید
روز میلاد تو دنیا یک صدا خندیده بود
اسمان در مقدمت باران گل باریده بود
تولدت مبارک
الفبا برای سخن گفتن نیست
برای نوشتن نام توست اعداد
پیش از تولد تو به صف ایستاده اند
تا راز زاد روز تو را بدانند
تولدت مبارک
زبان ما قاصر است از شکر نعمت تولد و حس بودن شما
در روز تولدت سر بر زمین سائیده و از درگاه حضرت حق نهایت سپاس خود را بجا آورده
و برایت سال های سال عمر با عزت و برکت خواستاریم
باشد که بقاء عمرت با عزت و سربلندی و توام با خدمت باشد
امشب چه شبی روشن و زیبا و مصفاست
احسنت، به این جشن دل انگیز که برپاست
گویا که گلی پای نهاده ست به گیتی
کز فر و شرف آبروی جمله ی گل هاست
تولدت مبارک
تو یک تولدی شدی به قلب زخمی ام ببین
که با تو من ظهور شدم احیا شدم مثل نگین
عزیز مبارکت باشه امروز روز تولدت
این قلب خسته منه بردار برو ما خودت
جشن میلادت را به پرواز می روم
دراین خانگی ترین آسمانِ بی انتها
آسمانی که نه برای من نه برای تو که تنها برای ما آبیست
امروز روز توست و من
تمام دلتنگی هایم را به جای تو در آغوش می کشم
چقدر جایت میان بازوانم خالیست
تولدت مبارک
صدای یک پرواز
فرود یک فرشته
آغاز یک معراج
و شروع یک زندگی
تولدت مبارک
این هدیه ی آسمانی چشمانت
دلبسته به شمعدانی چشمانت
ای عشق تولدت مبارک ، قلبم
تقدیم به مهربانی چشمانت
وجود زیبایت وارد به دنیا می شود
هدیه سالروزش این آوا می شود
عاشقی چون من بی پروا می شود
در شعر تولد غرق رویا می شود
اینگونه سالی دگر ازعمر تو آغاز می شود
تولدت مبارک
سالروز زمینی شدنت مبارک
راستی از ونوس و مریخ چه خبر ماه من ؟
روزی که به دنیا آمدی هرگز نمی دانستی زمانی خواهد رسید
که آرامش بخش روح و روان کسی هستی که با بودن تو دنیا برایش زیباتر است
بهانه ی زندگیم تولدت مبارک
تو هیچی کم نداری
برای همه چیز من بودن
تولدت مبارک
زاد روزت شیرین پرعشق و نورآفرین باد
قهقهه هایی آسمانی و آرامش زلال زندگی را برایت آرزو دارم
زمین در انتظار تولد یک برگ ، من در حال شمارش معکوس
صفر همیشه پایان نیست گاهی آغاز پرواز است
تولدت مبارک
از یک نگاه تو رنگم پریده است
قربان آن شوم که تو را آفریده است
عزیزم تولدت مبارک
تقدیم به کسی که شکفتن هیچ گلی زیباتر از لبخند او نیست
جشن میلادت بهترین بهانه برای فکر کردن به تو و به یاد آوردن خوبی هایت است
سالروز تولدت مبارک
امشب که شب تولدته بهترین ها رو آرزو کن
من هم از خدا همون بهترین ها رو برات آرزو مندم
تبریک دست خالی مرا باسخاوت بی حدت بپذیر
تولدت مبارک
هدیه ای از آسمان برای روز تولدت رسید
و دیدم هیچ چیز گلم را جز عشق لایق نیست
تولدت مبارک
تولدت مبارک
ای گل گلدون من
هزار سال زنده باشی
بسته به تو جون من
این هدیه تولد
پیشکش چشمای تو
نازگل زیبای من
چشام زیر پای تو
سالروز تولد قشنگت را با رقص سفید برف ها همچون سفیدی دلت
بر اسمان قلبمان جشن می گیریم
و صمیمانه فصل شکفتنت را تبریک می گوییم
میلاد تو شیرین ترین بهانه ایست که می توان با آن به رنج های زندگی هم دل بست
و در میان این روزهای شتابزده عاشقانه تر زیست
میلاد تو معراج دست های من است وقتی که عاشقانه تولدت را شکر می گویم
میلادت ای عزیز تر از جـان خجسته باد
در مقـدمت غــزل به ترنم، نشسته باد
تولد تو مــــبارک بروی تو
دروازه های غم به چنین روز بسته باد
امروز روز توست روز میلادت
دنیا تبسم کرده است امروز با یادت
امروز بی شک آسمان آبی ترین آبیست
چرخ و فلک همچون دلم درگیر بی تابیست
تولدت مبارک
عزیز دلم تولدت را تبریک می گویم و دعا گویم
مزرعه ی زندگی ات همواره پر از محصول موفقیت و بردباری باشد
نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه خورشت قورمه سبزی را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
گوشت مغز ران گوسفند با قلم یا راسته بی استخوان /گوساله : 700 گرم
سبزی قورمه سبزی : 1/5 کیلو
لوبیا قرمز : دو سوم لیوان
لیموعمانی : 7 عدد
پیاز : 1 عدد
نمک ، فلفل و زردچوبه : به میزان کافی
رب گوجه فرنگی : در صورت تمایل 1 قاشق
آبغوره : درصورت تمایل
روغن : به میزان لازم
برای پخت قورمه سبزی ابتدا پیاز را ریز خرد کرده همراه با گوشت سرخ کنید. لوبیا قرمز را از قبل در 2 لیوان آب خیسانده و بگذارید تا کمی بجوشد،سپس آب آن را خالی کنید. سبزی را پاک کرده ،ریز خرد کرده و در حدی که آبش کشیده شده و صدای سرخ شدن سبزی به گوش برسد ولی سیاه نشود، سرخ کنید. لوبیاقرمز، لیموعمانی سوراخ شده (برای اینکه مزه لیموعمانی از آن خارج شود) ، گوشت ، پیاز ، فلفل و زردچوبه بار گذاشته تا همه مواد با هم بپزند.وقتی که گوشت نیم پز شد ،نمک آن را اندازه کرده وبگذارید تا خورش جا بیفتد. چاشنی آن را اندازه کنید.
سبزی قورمه سبزی شامل تره 500 گرم ، جعفری 600 گرم ، گشنیز150 گرم ، اسفناج 150 گرم و شنبلیله 50 گرم است. بهتر است سبزی خورش قورمه سبزی خیلی ریز خرد شود چون به این ترتیب خورش بهتر جا می افتد. حتی الامکان برای پخت قورمه سبزی از سبزی تازه استفاده کنید. چرا که خورش قورمه سبزی خوشمزه تر و خوش رنگ تر می شود و صد البته ویتامین های موجود در سبزی بهتر حفظ می شود. اگر می خواهید سبزی قورمه سبزی را در فریزر نگهداری کنید بهتر است که آن را سرخ نشده در فریزر بگذارید و موقع پخت سرخ کنید تا سالم تر و خوش رنگ تر (سبزتر) باشد.چون از نظربهداشت غذا روغن مایع نباید یخ بزند و مصرف روغن جامدهم برای سلامتی مضر است.
شنبلیله خورش قورمه سبزی نباید زیاد باشد چون خورش تلخ می شود. در برخی از نواحی اصولا از شنبلیله استفاده نمی کنند چرا که ماندگاری بوی آن را نمی پسندند. در شهرهای آذربایجان گشنیز ، اسفناج یا برگ چغندر به ترکیب سبزی قورمه سبزی اضافه می شود و شنبلیله از آن میان حذف می شود.اگر سبزی قورمه سبزی درشت خرد شده باشد خورش هر چه بجوشد جا نمی افتد. در بعضی از نواحی شمال کشور، سبزی های محلی خود را نیز به قورمه سبزی اضافه می کنند. سرخ کردن زیاد سبزی قورمه سبزی باعث می شود رنگ آن تیره شده و خاصیت خود را از دست بدهد و غذا سنگین شود.
نسبت سبزی های مختلف در قورمه سبزی بستگی به ذائقه خانواده دارد.ولی در هر حال اگر تره زیاد باشد طعم خورش تند می شود. اسفناج زیاد به خورش،مزه خورش آلو اسفناج می دهد. شنبلیله زیاد خورش را تلخ می کند و بوی گشنیز هم در خورش قورمه سبزی نباید خیلی محسوس باشد. نکته دیگر آنکه اگر سبزی موقع خرد کردن آب انداخت آب آن را دور نریخته و به خورش اضافه کنید. هنگام سرخ کردن سبزی قورمه سبزی ، روغن سبزی را اول به آن اضافه کنید و به اصطلاح نگذارید آب سبزی خشک شود بعد روغن بریزید چون رنگ روغن روی خورش جا افتاده و سبزی سبز و خوش رنگ می شود.
گوشت قورمه سبزی نباید خیلی ریز باشد.در اندازه گردویی درشت مطلوب است و می تواند با استخوان یا بدون استخوان باشد. از گوشت راسته نیز می توان استفاده کرد.استفاده از گوشت گوساله یا گوسفند بستگی به ذائقه خانواده دارد ولی این خورش باگوشت گوسفند بدون چربی خوشمزه تر است.
لوبیای قورمه سبزی، لوبیای قرمز است.در بعضی از شهرها (شهرهای خراسان) از لوبیا چشم بلبلی در خورش قورمه سبزی استفاده می شود.در بعضی از شهرهای استان آذربایجان از لوبیا چیتی استفاده می شود. در شهر دامغان خانم های قدیمی از لپه استفاده می کنندو چاشنی خورش آبغوره است و جالب آنکه گاهی به جای گوشت گوسفند از گوشت مرغ هم در خورش قورمه سبزی استفاده می کنند. در بعضی از شهرهای شمالی قورمه سبزی را بدون لوبیا،چاشنی، رب گوجه فرنگی ، آبغوره یا رب غوره طبخ می کنند. این نوع قورمه سبزی نیز خورش خوشمزه ای است که برای معده سبک است و بعد از خوردن آن احساس سنگینی نمی کنید.
در طمع دار کردن قورمه سبزی و چاشنی دادن به آن عمدتا از لیمو عمانی استفاده می کنند. در برخی موارد از آبغوره هم در کنار لیمو عمانی استفاده می گردد به کار بردن رب گوجه فرنگی همراه با لیموعمانی ، از میزان رنگ سبزی خورش قورمه سبزی می کاهد. از گرد لیموعمانی در قورمه سبزی استفاده می شود که البته رنگ خورش را تیره می کند. برخی نیز در خورش قورمه سبزی از چاشنی آب نارنج استفاده می کنند.
¤ سبزی قرمه ¤ نیم کیلو ¤
¤ سینه مرغ ¤ ۱ عدد ¤
¤ پیاز داغ ¤ دو قاشق سوپخوری ¤
¤ روغن ¤ به میزان لازم ¤
¤ نمک و زردچوبه : به میزان لازم ¤
¤ آب ¤ ۴ لیوان ¤
¤ لوبیا قرمز یا چیتی ¤ ۱۰۰ گرم ¤
¤ لیمو عمانی پاک کرده ¤ نصف لیوان ¤
سبزی قرمه را با کمی روغن سرخ کنید . سینۀ مرغ را از استخوانهایش جدا میکنید و مثل گوشت خورشتی قطعه قطعه کنید. و بعد پیاز را سرخ کرده و سینه های تکه شده را در آن تفت میدهید. و به سبزی سرخ کرده می افزائید. لوبیا قرمز را از شب قبل خیس کرده، آب آن را گرفته و به مخلوط سبزی امان اضافه میکنیم این مواد را با ۴ لیوان آب، نمک و زردچوبه در یک قابلمه در بسته بگذارید تا مواد خوب بپزد.بعد از یک ساعت و نیم خورشت شما جا افتاده است . نیم ساعت آخر ، لیمو امانی را در آب خیلی کمی بجوشانید و به داخل خورشت بریزید و ترشی و نمک آن را اندازه کرده و منتظر آماده شدن خورشت باشید.
امروز با شکوه ترین روز هست روزی که آفریدگار تو را به جهان هدیه داد
و من می ترسم به تو تبریکی بگویم که شایسته تو نباشد
به زمین خوش آمدی فرشته ی مهر و زیبایی
دوباره روز تولدت رسید
روزی که غصه سراغم نمیاد
روزی که دستای تنهایی من
بیشتر از همیشه دستاتو می خواد
تولدت مبارک
در باغ جهان، دلم گلی می جوید
امروز گل سپیده ات می روید
امروز دلم دل ای دل ای میخواند
چون میلاد تو را خـدا مبارک گویـد
میلاد تو طلوع نور
در قلبی مه گرفته بود نفسی گرم در فضای سرد و غریب
گلی شکفته در بهار
تولد یک شعر دلنشین شعری در واژه های نگاهت و در قافیه های کلامت
تو وجودت واسه من یه معجزه ست
مثل تو هیچ کجا پیدا نمی شه
روز میلاد قشنگت می مونه
توی تقویم دلم تا همیشه
روزی که تو اومدی روی زمین
یه فرشته کم شد از آسمونا
مثل گل شکفتی بین آدما
گل سر سبد بودی بین اونا
تولدت مبارک عزیزم
تولد تو تولد من است ، من تمام طول سال بیدار مانده ام
که مبادا روز تولد تو تمام شود ، و من در خواب بمانم
و نتوانم به تو بگویم ، تولدمان مبارک !
روز میلاد توست و من همچنان در آرزوی لحظه ای هستم
که دستانت را بگیرم در چشمانت خیره شوم
تو را در آغوشم بفشارم و با عشق بگویم
تولدت مبارک
وجود زیبایت وارد به دنیا میشود
هدیه سالروزش این آوا میشود
عاشقی چون من بی پروا میشود
در شعر تولد غرق رویا میشود
اینگونه سالی دگر ازعمر تو آغاز می شود
تولدت مبارک
می گویند آغاز نو شدن آغاز تازه شدن بهار است
اما برای من روز میلاد تو سر آغاز فصلی دگر از زندگیست
تولدت مبارک
باز کن پنجره ها را که نسیم ، روز میلاد اقاقی ها را جشن می گیرد
و بهار ، روی هر شاخه کنار هر برگ شمع روشن کرده است
لمس بودنت مبارک
روز میلاد تو ، روز صدور شناسنامه عشق است
عشق من تولدت مبارک
اگر باران بودم انقدر می باریدم تا غبار غم را از دلت پاک کنم
اگر اشک بودم مثل باران بهاری به پایت می گریستم
اگر گل بودم شاخه ای از وجودم را تقدیم وجود عزیزت می کردم
اگر عشق بودم آهنگ دوست داشتن را برایت می نواختم
ولی افسوس که نه بارانم نه اشک نه گل و نه عشق اما هر چه هستم دوستت دارم
تولدت مبارک
خدای اطلسی ها با تو باشد
پناه بی کسی ها با تو باشد
تمام لحظه های خوب یک عمر
به جز دلواپسی ها با تو باشد
روز میلاد تو باران آمد روز میلاد تو بود که
هوا بوی شبنم و شقایق می داد
امشب چه ناز دانه گلی در چمن رسید
گویی بساط عیش مداوم به من رسید
نور ستاره ای در شب تولدت
انگار که فرشته ای از ازل رسید
فرشته ی من تولدت مبارک
میدانم امروز بارها و بارها تولدت را تبریک گفته اند
شاید واژه های تبریک آنها را زیباتر بوده اند
اما با عشقی را که من به همراه تبریکم روانه قلب مهربانت میکنم
قابل قیاس نیست روز میلاد تو روز شکفتن غنچه های مهربانیست ،
با تمام وجود دوستت دارم
تولد تو تولد یک زیبایی ، تولد یک بهار تولد آرامش
تولد یک فرشته ، تولد زلالی دریا ، تولد عشق
تمام واژه ها برای توصیف خوبیهای تو حقیرند
و هنوز جمله ای که بشود تورا با آن وصف کرد متولد نشده
تولدت مبارک عزیزم
نازکم روز میلادت مبارک صد سال جاوید باشی
پیوند من و تو نزدیک است
میدانم قاصدکم تا آن روز سپید باشی
ای ظرافت تپش قلب چکاوک ، تو را بر رفیع ترین قله ی احساسمان قرار داده
و با تمام وجود فریاد بر می آوریم که روشن ترین فرداها تقدیم تو باد . . .
تولدت مبارک
گل غنچه کرد و غنچه شکفت
و خداوند در بهترین روز تاریخ زیباترین هدیه اش را به ما داد
میلادت مبارک
باشی نباشی پیشه من تو بهترین همنفسـی
هرجای دنیا که میری به ارزوهات بـرسی
روز تولد توئه میـلاده هرچی خاطره
روزی که غیره ممکنه هیچ جوری از یادم بره
کدامین هدیه را به قلب مهربانت تقدیم کنیم که خود گنجینه ی زیبایی های عالمی؟
ای شیرینی لطیف ترین سرود طبیعت، چگونه خدا را برای چنین بخشش رنگینی شکر گوییم؟
تولدت مبارک
گاه یک سنجاقک به تو دل می بندد
و تو هر روز سحر می نشینی لب حوض
تا بیاید از راه ، از خم پیچک نیلوفرها
روی موهای سرت بنشیند
یا که از قطره آب کف دستت بخورد
گاه یک سنجاقک
همه معنی یک زندگی است
تولدت مبارک … سنجاقک زیبای من
ای تنها دلیل رد کردن هر دلیل و ای تنها بهانه ی آوردن هر بهانه
دیوانه ی مهربانی تؤام
ای بهترین چه خوب شد که به دنیا آمدی و چه خوبتر شد که دنیای من شدی
پس برای من بمان و بدان که تو تنها بهانه برای بودنی
تولدت مبارک
در شب های خوشبختی تو سهم من تنهایی است در دل من اما فقط آرزوی توست
تولدت مبارک
همیشه به قداست چشمهای تو ایمان دارم چه کسی چشمهای تو را رنگ کرده است
چه وقت دیگر گیتی تواند چون تویی خلق کند؟فرشته ای فقط در قالب یک انسان
فقط ساده می توانم بگویم تولدت مبارک
تمام دارایی من قلبی است
که در سینه دارم و برای تو می تپد ، آن را به تو تقدیم میکنم
تولدت مبارک
دلم میخواد بدونی تو این همه ستاره
هیچ کی اندازه ی من نگاتو دوست نداره
تولدت پر از نور خوش اومدی ستاره
اگرچه از راه دور هیچ فایده ای نداره
امشب دامن تو پر از هدیه های کوچک و بزرگ می شود
اما من هیچ ندارم که به تو هدیه دهم
جز دلی که به من پس دادی
تولدت مبارک
امشب شب تولد توست
تو یک سال بزرگتر شدی
و عشق من یک سال در دلت کوچکتر
من اما هیچ وقت شب تولدت با تو نبودم
من هیچ وقت در دلت نبودم
تولدت مبارک
از روزی که صدایت در وجودم طنین انداز شد،شتاب تپیدن قلبم رو به فزونی یافت
امروز ثانیه ها نام تو را فریاد می زنند و من در اوج عشق
خود را در پستوی زمان تنها حس نمیکنم
تولدت مبارک
امروز روز تولد توست و من هر روز بیش از پیش به این راز پی میبرم
که تو خلق شده ای برای من تا زیباترین لحظه ها را برایم بسازی
تولدت مبارک
تمام دقایق مانده از عمرم به همراه زیبا ترین بوسه های عاشقانه
هدیه ای برای روز تولد تو
در شب زیبای میلادت تمام وجودم را که قلبی ست کوچک
در قالب قابی از نگاه تقدیم چشمان زیبایت میکنم
و با بوسه ای عاشقانه تولدت را تبریک می گویم
آغاز بودنت مبارک
ای زیبا ترین ترانه ی هستی ، بدان که شب میلادت
برایم ارمغان خوبی ها و زیبایی هاست
پس ای سر کرده ی خوبی ها میلادت مبارک
سوسوی ستارگان آسمان در التهاب آمدن توست
آمدی و آسمان و زمین را برایم بهشت کردی
تنها ستاره ی آسمان دلم تولدت مبارک
سالیان درازی است که
در گلخانه دلم گل محبتی را که خودت کاشتهای آبیاری میکنم
تولد مهربان ترین گل دنیا مبارک
پلک جهان می پرید دلش گواهی میداد
اتفاقی می افتد اتفاقی می افتد
و فرشته ای از آسمان فرود آمد
تولدت مبارک
سبز ترین خاطرات ازآن کسانیست که
در ذهنمان عاشقانه دوستشان داریم
تولدت مبارک
امروز خورشید شادمانه ترین طلوعش را خواهد کرد و دنیا رنگ دیگری خواهد گرفت
قلبها به مناسبت آمدنت خوشامد خواهند گفت
فرشته آسمانی سالروز زمینی شدنت مبارک
و تو آن شبنم عشقی که با آمدنت
به روزگار تیره و تارم رنگ مهر و وفا بخشیدی
دفترچه ی خاطرات قلبم را که خالی از عشق و یکرنگی بود
سرشار از عشق و محبت کردی ، نازنیم ، زیباترینم
حضور گرم و همیشگی ات را هزاران هزار بار سپاس می گویم
تولدت مبارک
هر انسان لبخندی از خداست و تو زیبا ترین لبخند خدایی
بهانه زندگیم تولدت مبارک
امشب تولد توست
و باز من کنارت نیستم
امشب تو شادمانی و باز در دلت نیستم
تولدت مبارک
می آیی با خواهش این و آن
در پوشش آرزوهای دیگران
می روی با هزار آرزوی گران
برای خود نه برای دیگران