آموزش دستور تهیه و طرز درست کردن مربای توت فرنگی خوشمزه در منزل
توت فرنگی ریز و سفت و رسیده :•: 1 کیلو گرم
عسل یا شکر :•: 1 کیلو گرم
وانیل ( در صورت تمایل ) :•: 1 قاشق چایخوری
آموزش دستور تهیه و طرز درست کردن مربای توت فرنگی خوشمزه در منزل
ابتدا توت فرنگی ها را تمیز کنید و دم آنها را جدا سازید سپس خوب بشویید. توت فرنگی ها را داخل یک قابلمه لعابی بریزید و لابه لای آنها را عسل یا شکر بپاشید و حدود 8 الی 9 ساعت بگذارید تا توت فرنگیها به اصطلاح آب بیندازند.
سپس قابلمه را روی شعله زیاد اجاق گاز قرار دهید. هنگام جوشیدن، کفی روی سطح مربا ایجاد میشود که بهتر است آن را یکی دوبار بگیرید. در صورتی که مایل هستید طعم وانیل نیز در مربای شما باشد حالا هنگام اضافه کردن وانیل است.
وقتی که شربت مربای توت فرنگی قوام آمد، قابلمه را از روی اجاق گاز بردارید. برای آماده شدن مربای توتفرنگی، به حدود نیمساعت زمان نیاز است؛ هر چه این مدت طولانیتر شود، مربا تیرهرنگتر میشود.
در صورتی که میخواهید از شربت مربا نیز به صورت جداگانه استفاده کنید، پیش از پخت کامل توت فرنگیها، مقدار زیادی از آب آن را به داخل ظرف دیگری منتقل کنید و سپس با اضافه کردن مقدار نیم کیلوگرم شکر یا عسل به توت فرنگی های داخل قابلمه، حرارت دادن را برای چند دقیقه دیگر ادامه دهید تا شربتی که بعد از اضافه کردن شکر حاصل شده نیز قوام بیاید.
در چنین شرایطی مدت زمان نیمساعته برای پخت کامل توت فرنگی باید کم شود زیرا در غیر این صورت توت فرنگیها در مرحله دوم حرارت دیدن، له میشوند یا تغییر رنگ میدهند.