گنجشک های سیگاری
سگ با مزه در حال در اوردن کفش صاحبش
فوتبالیست ها به سبک خروس جنگی
بدون شرح !
تمساح بازی !
میمون های متمدن
خوابالوها
مرد چمنی
کجا بودی رفیق ؟! نوکرتم به مولا
آب قطعِ
گربه عکاس
ابتکار در شن های ساحل
تام و جری بی حال
کفش پایی !!!
آموزش آشپزی و دستور تهیه چیکن استروگانف خوشمزه و اصلی با سس مایونز
آرد :•: 2 قاشق غذاخوری
قارچ خرد شده :•: 1 پیمانه
سینه مرغ :•: 1 عدد
شیر :•: 1 لیوان
پیاز :•: 1 عدد
روغن :•: به میزان لازم
خامه یا سس مایونز :•: 3 قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل و ادویه کاری :•: به میزان لازم
آموزش آشپزی و دستور تهیه چیکن استروگانف خوشمزه و اصلی با سس مایونز
ابتدا پیاز را خرد می کنیم و در روغن تفت می دهیم ، سپس سینه مرغ را خرد می کنیم و به پیاز داغ اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم ، بعد از آن نمک ، فلفل ، ادویه کاری و قارچ را اضافه می کنیم.
در یک ظرف مناسب شیر را می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم ، آرد را در مقدار کمی آب سرد حل می کنیم و داخل شیر می ریزیم ، باید مرتب شیر را به هم بزنیم تا آرد داخلش گوله نشود.
در پایان کار شیر را با مواد مرغ ها مخلوط می کنیم و خامه یا سس سفید را اضافه می کنیم و سریعا ظرف مان از روی حرارت برمی داریم . چیکن استروگانف ما آماده سرو است.
آموزش تهیه دسر و دستور تهیه کرم کاستارد با ژله خوشمزه و مجلسی
شیر :•: 5 لیوان
شکر :•: 5 قاشق غذاخوری
پودر ژله ی آماده :•: یک بسته
پودر کاستارد :•: 4 قاشق غذاخوری
آموزش تهیه دسر و دستور تهیه کرم کاستارد با ژله خوشمزه و مجلسی
ابتدا پودر کاستارد را در یک لیوان شیر سرد می ریزیم و آنقدر بهم می زنیم تا کاملا در شیر حل شود ، سپس چهار لیوان باقیمانده از شیر را در یک ظرف مناسب روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود.
پودر کاستارد حل شده در شیر سرد را به همراه شکر به شیر داغ اضافه می کنیم و حدود یک ربع مرتب به هم می زنیم تا مانند فرنی غلیظ شود. میزان شکر مصرفی بسته به ذائقه شما می تواند بیشتر یا کمتر باشد.
وقتی کرم کاستارد سرد شد ، آنرا در ظرفی می ریزیم و داخل یخچال می گذاریم تا خودش را ببندد. پودر ژله را با دو قاشق غذاخوری شکر در یک لیوان آب جوش خوب حل می کنیم.سپس یک لیوان آب سرد به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم.
ژله ای را که آماده کرده ایم بعد از سرد شدن کرم کاستارد ، روی آن می ریزیم و در یخچال قرار می دهیم تا ژله هم بسته شود. تزیین این دسر به شما بستگی دارد می توانید در لیوان یا قالب های مختلف دسر خود را تزیین کنید.
آموزش آشپزی و دستور تهیه خورشت آلو اسفناج مجلسی و خوشمزه
گوشت گوسفند یا سینه مرغ :•: نیم کیلوگرم
پیاز داغ :•: 2 قاشق سوپخوری
اسفناج :•: 1 کیلو گرم
آلو برقانی :•: 150 گرم
نمک و فلفل :•: به میزان لازم
آبلیمو یا آب نارنج :•: به میزان لازم
آموزش آشپزی و دستور تهیه خورش الو اسفناج مجلسی و خوشمزه
ابتدا گوشت گوسفند یا گوشت مرغ را به اندازه گوشت قورمه سبزی خرد می کنیم ، سپس آنرا می شوییم و در قابلمه کمی تفت می دهیم.
پس از آن دو لیوان آب ، پیاز داغ و آلو برقانی را به گوشت اضافه می کنیم و اجازه می دهیم با حرارت ملایم بپزد. اسفناج را خرد می کنیم و در روغن تفت می دهیم.
بعد از اینکه اطمینان حاصل کردیم گوشت پخته است ، اسفناج را به آن اضافه می کنیم و با ادویه ، نمک ، فلفل و آبلیمو خورشت آلو اسفناج را مزه دار می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا خورشت مان به خوبی جا بیفتد.
آموزش شیرینی پزی و دستور تهیه شیرینی دانمارکی خوشمزه در منزل
آرد ذرت یا نشاسته پودر شده :•: 250 گرم
آرد کاملا سفید :•: 750 گرم
نمک :•: یک قاشق چایخوری
آب ولرم :•: به مقدار لازم
کره :•: 250 گرم
شیر :•: 1 فنجان
تخم مرغ :•: 2 عدد
شکر :•: 2 قاشق سوپخوری
روغن مایع :•: 3 قاشق سوپخوری
مایع خمیر ترش :•: یک قاشق سوپخوری
آموزش شیرینی پزی و دستور تهیه شیرینی دانمارکی خوشمزه در منزل
در ابتدای کار یک قاشق چایخوری شکر را در یک فنجان شیر گرم یا آب حل کرده و مایع خمیر را اضافه می کنیم و می گذاریم مایع خمیر پف کند.
در یک ظرف مناسب و جادار آرد ، نمک و شکر را الک کرده ، سپس وسط آرد را گود می کنیم ، سپس مایع خمیر پف کرده، روغن مایع و تخم مرغ ها را با چنگال خوب به هم می زنیم. بعد آنها را با آرد مخلوط کرده و آب ولرم را کم کم اضافه می کنیم تا خمیر صاف یک دستی تهیه شود.
خمیر را کمی ورز داده و روی آن را می پوشانیم و در جای تقریباً گرمی قرار می دهیم تا خمیر 15 دقیقه مانده و کمی جا بیفتد. سپس روی میز کمی آرد می پاشیم و خمیر را به قطر 2 سانتی متر بازکرده و کره را در وسط آن قرار داده و با چهار قسمت خمیر روی کره را می پوشانیم و با وردنه ضربه های آرامی روی خمیر وارد کرده تا کره نرم شده و در خمیر کمی پهن شود.
بعد خمیر را به قطر یک سانتی متر باز کرده و آن را 6 تا 5 لا زده و آن را در جای خنک و یا در یخچال قرار می دهیم . 20 دقیقه بعد خمیر را یک بار از طول و یک بار از عرض باز و بسته کرده و آن را 6-5 بار تا می زنیم و هر بار20 دقیقه درجای خنک نگه می داریم.
بعد از 6 دفعه، باز و بسته کردن خمیر در مرحله آخر آن را به قطر یک سانتی متر پهن کرده و شیرینی هایی از قبیل مدل صدفی، لوله ای ، نیمه ماه، گوشی، فرفره و مدل کراسان تهیه می کنیم.
آرد ذرت یا آرد گندم :•: 2 قاشق سوپخوری
شیر :•: 5/1 فنجان
کره :•: 50 گرم
شکر :•: نصف فنجان
زرده تخم مرغ :•: یک عدد
وانیل یا پوست رنده شده لیمو :•: به مقدار کم
ابتدا زرده تخم مرغ و 50 گرم از شکر را با وانیل خوب مخلوط می کنیم. باقیمانده شکر را با کره مخلوط کرده و آن را هم می زنیم تا نرم و سفید شود. سپس شیر و آرد ذرت را مخلوط کرده و ظرف را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا غلیظ شود .
سپس زرده زده شده را اضافه کرده و به هم می زنیم. در نهایت کره را افزوده و کرم آماده شده را مورد مصرف قرار می دهیم.