پاتوق 86

سرگرمی و تفریحی

پاتوق 86

سرگرمی و تفریحی

آموزش طرز تهیه نان گاتا ارمنی خوشمزه با مغز شکری و گردویی

آموزش طرز تهیه نان گاتا ارمنی خوشمزه با مغز شکری و گردویی

نان گاتا,طرز تهیه نان گاتا,دستور پخت نان گاتا,نان گاتا ارمنی,نان گاتا خوشمزه,khk

آموزش شیرینی پزی و دستور تهیه نان گاتا ارمنی خوشمزه در منزل

مواد لازم نان گاتا

کره :•: ۲۵۰ گرم

بکینگ پودر :•: ¼ قاشق چایخوری

مایع خمیر :•: ½ قاشق چایخوری

آرد :•: حدود نیم کیلو

نمک :•: ¼ قاشق چایخوری

تخم مرغ :•: ۳ عدد

شیر :•: نصف پیمانه

زرده تخم مرغ و زعفران :•: برای روی نان گاتا

نان شیرمال , طرز تهیه نان شیرمال , دستور تهیه نان شیرمال

نان گاتا,نان گاتا خانگی,نان گاتا گردویی,نان گاتا با مغز گردو,nan gata

آموزش شیرینی پزی و دستور تهیه نان گاتا ارمنی خوشمزه در خانه

طرز تهیه نان گاتا

۳ عدد تخم مرغ را داخل کاسه شکسته هم بزنید و بعد شیر و مایع خمیر را اضافه کنید و هم بزنید. بعد کره نرم شده را که قبلا از یخچال بیرون گذاشته اید و خرد کرده اید را اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید. آرد با بکینگ پودر و نمک را الک می کنیم و کم کم به مواد بالا اضافه میکنیم و ورز میدهیم.

کمی آرد روی میز میپاشیم و خمیر را روی میز انداخته وخوب ورز میدهیم تا خمیر یکدست شود و تا زمانی که به دست نچسبد ورز میدهیم. اگر لازم بود در حین کار کمی آرد هم اضافه کنید. سپس خمیر را در کاسه تمیز میگذاریم و روی آنرا سلفون می کشیم تا نیم ساعت استراحت کند.

بعد از استراحت خمیر را به اندازه های کوچک چانه میگیریم. این مقدار خمیر را باید به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنیم. خمیر رو مجددا باز میکنیم. نباید نازک باشد و به حالت گرد وردنه میکشیم.

از مغزی مخصوص گاتا وسط خمیر گذاشته دور خمیر را مانند بقچه جمع میکنیم. دوباره با دست کمی فشار میدهیم تا کمی پهن بشه. در سینی فر با فاصله میچینیم و میذاریم برای نیم ساعت دیگه استراحت کنه.

فر رو هم در این فاصله با دمای ۲۰۰ درجه روشن میکنیم تا گرم شه. بعد از نیم ساعت استراحت زرده تخم مرغ و زعفران رو با برس روی خمیر میزنیم و میزاریم برای حدود نیم ساعت بپزه.

نان فطیر , طرز تهیه نان فطیر اراک , دستور پخت نان فطیر خوشمزه

نان گاتا,طرز تهیه نان گاتا,دستور پخت نان گاتا,نان گاتا ارمنی,نان گاتا خوشمزه,khk

طرز تهیه مغز شکری نان گاتا

یک لیوان آرد را تفت بدید و بعد از خنک شدن نصف لیوان شکر را به آن اضافه کنید و در آخر ۱۰۰گرم کره نرم را به آن اضافه کنید تا مثل خرده نان شود.

نان شیرمال ترکی , طرز تهیه نان شیرمال ترکی در منزل , دستور پخت نان شیرمال ترکی در خانه

نان گاتا,طرز تهیه نان گاتا,دستور پخت نان گاتا,نان گاتا ارمنی,نان گاتا خوشمزه,khk

طرز تهیه مغز شکلات گردویی نان گاتا

۷۰ گرم کره را روی حرارت ملایم میگذاریم. ۲ قاشق سوپ خوری پودر کاکائو به اون اضافه کنید. وقتی که حل شد از روی حرارت بردارید و به مخلوط ۵۰ گرم آرد تفت داده شده و ۵۰ گرم پودر قند اضافه کنید تا خمیر شود و یک دوم پیمانه گردوی خرد شده هم به این مخلوط اضافه کنید.

نان خرمایی دزفول , طرز تهیه نان خرمایی اصفهان , دستور نان خرمایی کرمانشاه در خانه

آموزش طرز تهیه نان گاتا ارمنی خوشمزه با مغز شکری و گردویی

آموزش کامل طرز تهیه ناگت مرغ آماده خوشمزه و خانگی سالم

آموزش کامل طرز تهیه ناگت مرغ آماده خوشمزه و خانگی سالم

ناگت مرغ,طرز تهیه ناگت مرغ,دستور پخت ناگت مرغ,ناگت مرغ خانگی,ناگت مرغ خوشمزه,kh

آموزش آشپزی و دستور پخت ناگت مرغ و قارچ با پفک در خانه

مواد لازم ناگت مرغ

مرغ :•: نصف سینه ( برای ۲ نفر )

زرده تخم مرغ :•: دو عدد

پودر کنتاکی :•: ۱/۲ لیوان

سس گوجه فرنگی :•: به مقدار دلخواه

سس مایونز :•: به مقدار دلخواه

نمک ، فلفل قرمز :•: به میزان لازم

آویشن :•: به مقدار دلخواه

کره :•: دو قاشق غذاخوری

شنیسل مرغ,طرز تهیه شنیسل مرغ,شنیسل مرغ خوشمزه,شنیسل مرغ با ماست,شنیسل مرغ با آرد

ناگت مرغ آماده,ناگت مرغ با پنیر,ناگت مرغ و قارچ,ناگت مرغ با پفک,ناگت مرغ پفکی,naget morgh

آموزش آشپزی و دستور پخت ناگت مرغ خوشمزه و خانگی برای ۵ نفر

طرز تهیه ناگت مرغ

توجه داشته باشید که این دستور سریعترین روش تهیه ناگت مرغ است . در ابتدا گوشت مرغ را چرخ می کنیم ، سپس زرده تخم مرغ ، نصف پودر کنتاکی ، نمک ، فلفل ، آویشن و کره را به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم و به خوبی ورز می دهیم تا مواد به خوبی مخلوط شوند.

نیمی دیگر از پودر کنتاکی باقیمانده را روی سطح صافی ریخته و مواد را روی آن به قطر یک سانتی متر پهن می کنیم مابقی پودر باقیمانده را روی گوشت ریخته و سپس آنها را با قالب های دلخواه ( سایز و شکل دلخواه ) قالب میزنیم . ناگت ها را در درون روغن سرخ می کنیم ، و سپس روی آنها را با سس گوجه فرنگی و سس مایونز تزئین میکنیم.

در ناگت مرغ می توانید با توجه به ذائقه خود از مواد دیگری مانند قارچ و ذرت نیز استفاده نمایید.نکته قابل توجه در تهیه ناگت مرغ اینست که می توانید به جای پودر کنتاکی از پفک پودر شده استفاده نمایید.

میگو پفکی,طرز تهیه میگو پفکی,دستور پخت میگو پفکی

آموزش کامل طرز تهیه ناگت مرغ آماده خوشمزه و خانگی سالم

آموزش کامل طرز تهیه لوبیا پلو مجلسی و خوشمزه با گوشت و مرغ

آموزش کامل طرز تهیه لوبیا پلو مجلسی و خوشمزه با گوشت و مرغ

لوبیا پلو,طرز تهیه لوبیا پلو,دستور پخت لوبیا پلو,لوبیا پلو مجلسی,لوبیا پلو شیرازی,g,fdh \g,

آموزش آشپزی و دستور پخت لوبیا پلو مجلسی شیرازی با گوشت چرخ کرده

مواد لازم لوبیا پلو

لوبیا سبز :•: ۵۰۰ گرم

گوشت قرمز یا گوشت مرغ :•: ۵۰۰ گرم

برنج :•: ۴ پیمانه

پیاز :•: ۱ عدد

روغن مایع :•: به میزان لازم

رب گوجه فرنگی :•: به میزان لازم

نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین :•: به میزان لازم

زعفران دم کرده :•: به میزان دلخواه

آلبالو پلو,طرز تهیه آلبالو پلو,دستور پخت آلبالو پلو,آلبالو پلو مجلسی,آلبالو پلو با گوشت چرخ کرده

لوبیا پلو خوشمزه,لوبیا پلو با گوشت تکه ای,لوبیا پلو با گوشت چرخ کرده,لوبیا پلو با مرغ,loobia polo

آموزش آشپزی و دستور پخت لوبیا پلو مجلسی شیرازی با گوشت تکه ای

طرز تهیه لوبیا پلو

ابتدا برنج را می شوییم و با مقداری نمک خیس می کنیم. پیاز را شسته، خرد کرده و در روغن تفت می دهیم تا  طلایی شود. گوشت ( تکه ای یا چرخ شده و یا گوشت مرغ ) را همراه با پیاز در روغن کمی تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند.

بعد زردچوبه و رب گوجه فرنگی را افزوده و تفت می دهیم. سپس دو پیمانه آب ولرم روی آن می ریزیم و اجازه می دهیم تا جوش بیاید، سپس شعله را کم کرده اجازه می دهیم گوشت کامل بپزد. لوبیا سبز را شسته و به تکه های یک یا دو سانتی خرد کرده و کمی در روغن سرخ می کنیم.

در اواخر پخت گوشت ، لوبیای سرخ شده را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم با هم بپزند. در پایان پخت، وقتی مایه روغن انداخت، نمک، فلفل و دارچین را می ریزیم. در انتهای پخت باید آب گوشت تمام شود و شبیه سسی غلیظ و خوشمزه باقی بماند.

برنج را به روش معمول آبکش کنید، ولی دقت داشته باشید کمی برنج را زنده و خام تر بردارید؛ چون لوبیا و گوشت کمی سس دارد و ممکن است پلو هنگام دم کشیدن، خمیر شود.

پس از انتخاب نوع ته دیگ و آماده کردن آن، مقداری از برنج را کف قابلمه می ریزیم و بعد کمی از مایه لوبیا روی آن می ریزیم. برنج و مایه گوشت را لایه لایه اضافه می کنیم تا همه مواد تمام شود. در آخر، به دلخواه می توانید کمی زعفران دم کرده روی لوبیاپلو بریزید و اجازه دهید پلو ۴۵ دقیقه دم بکشد.

سبزی پلو با ماهی,طرز تهیه سبزی پلو با ماهی,دستور پخت سبزی پلو با ماهی

آموزش کامل طرز تهیه لوبیا پلو مجلسی و خوشمزه با گوشت و مرغ

آموزش کامل طرز تهیه سمبوسه جنوبی خوشمزه و سالم با نان لواش

آموزش کامل طرز تهیه سمبوسه جنوبی خوشمزه و سالم با نان لواش

سمبوسه,طرز تهیه سمبوسه,دستور پخت سمبوسه,سمبوسه رژیمی,سمبوسه خوشمزه

آموزش آشپزی و دستور پخت سمبوسه خوشمزه آبادانی در منزل

مواد لازم سمبوسه

سیب زمینی پخته شده :•: ۲ عدد

جعفری خرد شده :•: به میزان لازم

نمک و فلفل :•: به مقدارموردنیاز

نان لواش نرم :•: یک بسته

فلافل,طرز تهیه فلافل,دستور پخت فلافل,فلافل خانگی,فلافل ساده,فلافل بندری

سمبوسه,طرز تهیه سمبوسه,دستور پخت سمبوسه,سمبوسه رژیمی,سمبوسه جنوبی

آموزش آشپزی و دستور پخت سمبوسه خوشمزه آبادانی خانگی

طرز تهیه سمبوسه

ابتدا سیب زمینی ها را پخته و آنها را با گوشت کوب له کنید. سپس جعفری خرد شده و نمک و فلفل را به سیب زمینی ها اضافه کنید. نان را به صورت مستطیل ببرید و در گوشه چپ آن مقداری از مواد را بگذارید. سپس گوشه نان را روی مواد برگردانید و آن را به شکل یک مثلث دربیاورید و خوب سفت کنید تا مواد داخلش بیرون نریزد. و در آخر آن را داخل ماهیتابه بگذارید تا سرخ شود بعد برگردانید تا سمت دیگر آن نیز سرخ شود. با سس مخصوص سمبوسه که در همین دستور قرار داده ایم سرو کنید و لذت ببرید.

کوبه لبنانی,طرز تهیه کوبه لبنانی خوشمزه,دستور پخت و مواد لازم کبه لبنانی

سمبوسه,طرز تهیه سمبوسه,دستور پخت سمبوسه,سمبوسه رژیمی,سمبوسه اهوازی,samboose
مواد لازم سس سمبوسه

رب گوجه فرنگی :•: ۱ قوطی کوچک

فلفل سبز تند :•: ۱ پیمانه

سیر :•: ۱ پیمانه

سرکه سفید و نمک :•: به مقدار لازم

سمبوسه پیراشکی مرغ , طرز تهیه سمبوسه پیراشکی مرغ , دستور پخت سمبوسه پیراشکی مرغ

سمبوسه,طرز تهیه سمبوسه,دستور پخت سمبوسه,سمبوسه رژیمی,slf,si

طرز تهیه سس سمبوسه

رب گوجه را داخل قابلمه ریخته سرکه را اضافه کرده به مقداری که رب کمی شل شود سپس روی حرارت ملایم قرار داده تا کمی بجوشد و بوی خامی رب گرفته شود. فلفل سبز و سیر را خیلی ریز خورد کرده و به مواد اضافه می کنیم کمی نمک هم زده ومی گذاریم مواد کمی بجوشد . سس کمی که غلیظ شد از روی حرارت برمی داریم.

لازانیا قارچ و گوشت,طرز تهیه لازانیای خوشمزه در منزل,لازانیا خانگی بدون فر

آموزش کامل طرز تهیه سمبوسه جنوبی خوشمزه و سالم با نان لواش

آموزش کامل طرز تهیه سمبوسه جنوبی خوشمزه و سالم با نان لواش

آموزش کامل طرز تهیه سمبوسه جنوبی خوشمزه و سالم با نان لواش

سمبوسه,طرز تهیه سمبوسه,دستور پخت سمبوسه,سمبوسه رژیمی,سمبوسه خوشمزه

آموزش آشپزی و دستور پخت سمبوسه خوشمزه آبادانی در منزل

مواد لازم سمبوسه

سیب زمینی پخته شده :•: ۲ عدد

جعفری خرد شده :•: به میزان لازم

نمک و فلفل :•: به مقدارموردنیاز

نان لواش نرم :•: یک بسته

فلافل,طرز تهیه فلافل,دستور پخت فلافل,فلافل خانگی,فلافل ساده,فلافل بندری

سمبوسه,طرز تهیه سمبوسه,دستور پخت سمبوسه,سمبوسه رژیمی,سمبوسه جنوبی

آموزش آشپزی و دستور پخت سمبوسه خوشمزه آبادانی خانگی

طرز تهیه سمبوسه

ابتدا سیب زمینی ها را پخته و آنها را با گوشت کوب له کنید. سپس جعفری خرد شده و نمک و فلفل را به سیب زمینی ها اضافه کنید. نان را به صورت مستطیل ببرید و در گوشه چپ آن مقداری از مواد را بگذارید. سپس گوشه نان را روی مواد برگردانید و آن را به شکل یک مثلث دربیاورید و خوب سفت کنید تا مواد داخلش بیرون نریزد. و در آخر آن را داخل ماهیتابه بگذارید تا سرخ شود بعد برگردانید تا سمت دیگر آن نیز سرخ شود. با سس مخصوص سمبوسه که در همین دستور قرار داده ایم سرو کنید و لذت ببرید.

کوبه لبنانی,طرز تهیه کوبه لبنانی خوشمزه,دستور پخت و مواد لازم کبه لبنانی

سمبوسه,طرز تهیه سمبوسه,دستور پخت سمبوسه,سمبوسه رژیمی,سمبوسه اهوازی,samboose
مواد لازم سس سمبوسه

رب گوجه فرنگی :•: ۱ قوطی کوچک

فلفل سبز تند :•: ۱ پیمانه

سیر :•: ۱ پیمانه

سرکه سفید و نمک :•: به مقدار لازم

سمبوسه پیراشکی مرغ , طرز تهیه سمبوسه پیراشکی مرغ , دستور پخت سمبوسه پیراشکی مرغ

سمبوسه,طرز تهیه سمبوسه,دستور پخت سمبوسه,سمبوسه رژیمی,slf,si

طرز تهیه سس سمبوسه

رب گوجه را داخل قابلمه ریخته سرکه را اضافه کرده به مقداری که رب کمی شل شود سپس روی حرارت ملایم قرار داده تا کمی بجوشد و بوی خامی رب گرفته شود. فلفل سبز و سیر را خیلی ریز خورد کرده و به مواد اضافه می کنیم کمی نمک هم زده ومی گذاریم مواد کمی بجوشد . سس کمی که غلیظ شد از روی حرارت برمی داریم.

لازانیا قارچ و گوشت,طرز تهیه لازانیای خوشمزه در منزل,لازانیا خانگی بدون فر

آموزش کامل طرز تهیه سمبوسه جنوبی خوشمزه و سالم با نان لواش