شیر :¤: 1 لیوان
آرد برنج :¤: 2 قاشق غذاخوری
مغز بادام و مغز پسته :¤: برای تزیین
ابتدا آرد برنج را داخل یک لیوان شیر می ریزیم و آنقدر هم می زنیم تا آرد برنج کاملا در شیر حل شود. توجه داشته باشید که باید در حالتی که شیر سرد است آرد برنج را در ان حل نمایید.
سپس فرنی را روی حرارت قرار دهید تا زمانی که فرنی اماده شود باید آن را به یزنید تا ته نگیرد. وقتی مخلوط شیر و آرد برنج غلظت کافی پیدا کرد ، حرارت زیر فرنی را خاموش می کنیم.
فرنی ما آماده سرو است. می توانید دسر فرنی را با عسل هم تهیه کنید. فقط باید توجه داشته باشید که عسل نباید جوشانده شود و بعد از اماده شدن فرنی باید عسل را داخلش بریزید.