شیر پر چرب :•: 1 لیتر
شکر :•: 500 گرم
زعفران :•: به مقدار لازم
ثعلب :•: 1 قاشق غذاخوری
گلاب :•: نصف استکان
خلال پسته :•: 50 گرم
موز و آناناس :•: به دلخواه
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه بستنی سنتی برای 2 نفر مناسب می باشد . ابتدا شیر را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید سپس حرارت را ملایم کنید و مقداری زعفران دم کرده و گلاب را اضافه کنید
حالا باید ثعلب و شکر را با هم خوب مخلوط کنید سپس کم کم و با دقت به شیر اضافه کنید و هم بزنید تا شکر و ثعلب حل شوند و مایه بستنی غلیظ شود.
مایه بستنی را از روی حرارت بردارید و داخل کاسه ای مناسب بریزید سپس کاسه را روی ظرفی پر از یخ قرار دهید ، بستنی را با همزن بزنید تا خودش را بگیرد و کشدار شود سپس ظرف بستنی را داخل فریزر قرار دهید
پس از 30 دقیقه بستنی را از فریزر خارج کنید و با همزن بزنید تا کشدار شود و مجدد داخل فریزر قرار دهید ، این عمل را چند بار انجام دهید.
پس از اینکه بستنی سنتی آماده شد باید خامه های یخ زده را تکه تکه کنید و بهمراه خلال پسته یا به دلخواه خردهای اناناس و موز به بستنی اضافه نمایید ، بستنی را به مدت حداقل 5 ساعت داخل فریزر قرار دهید تا آماده شود.
آموزش آشپزی و دستور پخت کشک بادمجان سنتی و خوشمزه
بادمجان :•: 6 عدد
پیاز :•: 4 عدد
نعناع :•: 2 قاشق غذاخوری
مغز گردو :•: ½ پیمانه
کشک :•: 1 پیمانه
روغن :•: به میزان لازم
آموزش آشپزی و دستور پخت کشک بادمجان سنتی و خوشمزه
بادمجان ها را پوست می کنیم و آنها را از وسط به صورت عمودی با کارد نصف می کنیم سپس برای گرفتن تلخی بادمجان ها، آنها را به مدت نیم ساعت در آب و نمک می گذاریم. بعد از خشک کردن بادمجان ها با یک پارچه تمیز آنها را در روغن سرخ می کنیم.
در حین سرخ شدن بادمجان، پیازها را پوست می کنیم و آنرا خلالی خرد می کنیم و در کمی روغن تفت می دهیم تا نرم شوند. سپس پیاز داغ را از تابه خارج می کنیم و در همان تابه و با همان روغن، نعناع را نیز کمی تفت می دهیم تا خامی آن گرفته شود.
پس از اینکه بادمجان ها سرخ شدند، کمی آب روی آنها می ریزیم و در ظرف را می گذاریم و شعله را ملایم می کنیم و به مدت حدوداً 30 دقیقه می گذاریم تا بادمجان ها نرم شده و کاملاً بپزد.
اگر بخواهیم کشک بادمجان کبابی تهیه کنیک باید در ابتدا بادمجان را کباب کنیم و به مدت حدوداً نیم ساعت بگذاریم تا بادمجان ها نرم شده و کاملاً بپزد.
سپس صبر می کنیم تا آب اضافه بادمجان ها جمع شود، سپس با گوشت کوب کاملاً آن را می کوبیم تا له شود. پیاز و نعنا داغ و کشک را به آن اضافه می کنیم و آن را مخلوط می کنیم تا یک دست شود.
سپس آن را در ظرف مناسب می ریزیم و کشک بادمجان خوشمزه را با تزیین مناسب سرو می کنیم.
آموزش شیرینی پزی و دستور تهیه مارشمالو خانگی خوشمزه در منزل
آب :•: ¾ فنجان
آب سرد :•: ¾ فنجان
روغن گیاهی :•: به مقدار لازم
ورق ژلاتین بدون طعم و اسانس :•: 4 عدد
شکر :•: 675 گرم
شربت ذرت :•: 1 و ¼ فنجان
نمک :•: ¼ قاشق چای خوری
وانیل :•: 2 قاشق چای خوری
پودر شکر :•: 337 گرم
آموزش شیرینی پزی و دستور تهیه مارشمالو خوشمزه در منزل
ظرف شیشه ای نشکن مخصوص آشپزی رو با روغن چرب می کنیم و توی ظرف، کاغذ پوستی قرار میدیم بطوریکه کاغذ پوستی دیواره های ظرفمون هم بپوشونه. سپس کاغذ روغنی هم با روغن چرب میکنیم.
تو یه ماهیتابه متوسط شکر ، نمک ، شربت ذرت و آب رو با حرارت بالا به هم میزنیم تا به جوش بیاد و شکر حل بشه. بعد اجازه میدیم حدودا ده دقیقه بدون هم زدن روی حرارت باقی بمونه در همین حین، ورقه های ژلاتین رو تو یه کاسه بزرگ حاوی ¾ فنجان آب سرد قرار میدیم و حدودا پنج دقیقه زمان میدیم تا کاملا نرم بشه.
حالا مواد رو از روی حرارت برمیداریم و و به ژلاتین اضافه کرده و با همزن برقی مخلوط می کنیم. ابتدا همزن روی دور کند و بعد کم کم سرعتش رو تا دور تند افزایش میدیم و حدودا دوازده دقیقه هم میزنیم تا ترکیبمون سفت بشه.
وانیل هم اضافه کرده و با موادمون مخلوط میکنیم. بعد تو ظرف مورد نظرمون که قبلا چرب کرده بودیم، میریزیم و سطحش رو کاملا صاف میکنیم. بدون اینکه برای ظرفمون درپوش قرار بدیم، حدودا 3 ساعت اجازه میدیم تا سفت بشه.
225 گرم پودر شکر روی سطح مورد نظرمون الک میکنیم و ظرفمون رو روی پودر شکر برمیگردونیم تا مارشمالو خارج بشه و کاغذ روغنی هم بر میداریم. چاقوی تیز و برنده ای رو با روغن چرب میکنیم و مارشمالو رو به مربع های 5 سانتیمتری تقسیم میکنیم.
باقی مونده ی پودر شکر رو تو یه کاسه بزرگ میریزیم و مارشمالو ها رو تو پودر شکر می غلتونیم تا کاملا سطحش پوشیده از پودر شکر بشه و کمی حالت رول شده به خودش بگیره. مارشمالو را میتوانید پس از آماده شدن بدون قرار دادن در یخچال برای خمیر فوندانت مورد استفاده قرار دهید ، مارشمالو را میتوانید تا 1 ماه در یخچال نگهداری کنید.
آموزش آشپزی و دستور پخت همبرگر خانگی و ذغالی خوشمزه
گوشت چرخ کرده :•: 100 گرم
پنیر پیتزا :•: به مقدار دلخواه
زرده تخم مرغ :•: دو عدد
پیاز :•: یک عدد
نمک :•: به میزان لازم
فلفل :•: به میزان لازم
پودر گردو :•: در صورت تمایل
روغن :•: به میزان لازم
آموزش آشپزی و دستور پخت همبرگر خانگی و ذغالی خوشمزه
برای گوشت بهتر است از گوشت چرخ کرده گوسفند و یا مخلوط گوشت گوسفند و گاو استفاده شود. پیاز را سرخ میکنیم و بعد به گوشت اضافه کرده و به خوبی مخلوط میکنیم. زرده تخم مرغ را به گوشت اضافه کرده به خوبی ماساژ میدهیم و بعد نمک و فلفل را به آن اضافه میکنیم .
روی تخته پودر نان می پاشیم ، گلوله هایی به اندازه نارنگی از مواد را برداشته ، بروی تخته گرد کرده و نازک می کنیم ، سپس در تابه چدنی سرخ میکنیم . بعد از این که همبرگر ها آماده شدند ، بر روی آنها مقداری پنیر پیتزا ریخته و آن را برای مدت زمان چند دقیقه درون فر میگذاریم تا پنیر باز شود .
برای ساندویچ همبرگر میتوانید بنا به میل خود از هرگونه مخلفات مانند سبزی های معطر از جمله کاهو ، جعفری ، پیاز ، انواع سس مانند کچاپ و مایونز ، خیارشور و گوجه فرنگی استفاده نمایید.
فال روزانه روز تولد برای متولدین تمام ماه های سال ، در ادامه فال خود را مطالعه نمایید
امروز ممکن است کسی که دوست اش دارید در مسیر خوشبختی شما سنگ بیندازد و مانع تان شود. معمولاً وقتی با مانعی روبرو می شوید، اولین حرکت شما برخورد با مانع و از میان برداشتن آن است، حاضرید با هر چیزی که جلوی راه تان قرار می گیرد بجنگید. اما اگر از شرایط حاضر خشمگین شوید به ضررتان تمام خواهد شد و به جایی نخواهید رسید. در عوض بهتر است با ملایمت بیشتری رفتار کنید و با دیگران مهربان تر باشید. سعی کنید از این تجربه درس یاد بگیرید، نه این که فقط راه تان را باز کنید و بروید.
درست زمانی که احساس می کنید در یک رابطه به آرامش رسیده اید ممکن است با یک مانع روبرو شوید. تصمیم دارید که خیلی جدی به مسیرتان ادامه دهید، اما این سرسختی می تواند جلوی رفتارهای آنی شما را بگیرد. این که فقط بگویید من شاد هستم کافی نیست، اکنون لازم است که دست از جنگیدن با احساسات تان بردارید. این فقط یک مرحله ی موقتی است که احساسات شما را رو به سردی برده است. هر چه سریع تر خودتان را با واقعیت تطبیق دهید، زودتر می توانید به سرزندگی رفتاری برسید.
امروز به شدت در تلاش هستید تا وظایف روزمره ی خود را به انجام برسانید. همه ی حواس تان به این است که تمرکزتان را روی کاری که در دست انجام دارید قرار دهید. اما از آن جایی که وظایف زیادی روی سرتان ریخته تقریباً غیر ممکن است که بتوانید به همه ی آن ها برسید، حتی اگر اضافه کاری کنید. اگر چه این قابلیت را دارید که چند کار را همزمان انجام دهید، اما به شما توصیه می شود که چند قدم به عقب بردارید و اولویت های تان را از نو مشخص کنید. برای این که هوش و حواس تان سر جا بیاید فقط کافی است چند لحظه تنها بمانید.
کمی دچار تردید هستید، به نظر می رسد که تمایل ندارید در یک رابطه ای که به تازگی شکل گرفته اطلاعات زیادی به طرف مقابل تان بدهید. اکنون اعتماد مهم ترین مسأله برای شماست، زیرا می ترسید که مبادا در یک رابطه اذیت شوید یا مورد بازی قرار بگیرید. این احتیاطی که به خرج می دهید به نفع شماست، زیرا انگار واقعیت مدام مانع ادامه ی مسیرتان می شود. بد نیست دوباره به اتفاقات گذشته فکر کنید و برنامه های تان را مجدد مورد بررسی قرار دهید. چند روزی صبر کنید و بعد تصمیم نهایی خود را اعلام نمایید، این تأخیر به شما کمک می کند تا احساسات تان را با دقت بیشتری پردازش کنید.
شاید دیگران شما را به شدت مورد قضاوت قرار دهند، اما اگر این طور شد نباید نا امید شوید. اکنون نباید احساس شکست کنید، زیرا هیچ توجیهی برای آن وجود ندارد، به علاوه ممکن است روی آینده ی شما تأثیر منفی بگذارد. یادتان باشد که شما تنها کسی در این دنیا نیستید که در این وضعیت قرار گرفته است. می توانید این نا امیدی را به یک فرصت سازنده تبدیل کنید، فقط باید برنامه های تان را مجدد ارزیابی کنید. اکنون با اهمیت ترین قدرتی که در دست شماست همین انعطاف پذیری است.
امروز ممکن است بعضی خواسته های شما ارضا نشود، از این رو ممکن است روند طبیعی انرژی شما مختل شود. شرایط حاضر شاید نا امید کننده به نظر برسد، به ویژه اگر پول و منابع کافی برای پیشبرد اهداف تان در اختیار نداشته باشید. حتی اگر از انتظارات تان کوتاه بیاید، باز هم ممکن است چیزی تغییر نکند. بدانید که اکنون صبوری شما زیر ذره بین آزمایش قرار دارد. برای این که رویکردتان به کلی عوض شود بهتر است از همین چیزهای که دارید راضی باشید.
امروز شاید احساس کنید که یکی از دوستان تان با شما مخالف است. یا این که شاید مشکلات مالی شما به حدی برسد که بخواهید جیغ بزنید. مهم نیست فشار یا مشکلی که امروز احساس می کنید از چه نوعی باشد، فقط این را بدانید که راه های زیادی وجود دارد تا این موقعیت منفی را به یک فرصت سازنده تبدیل کنید. بهترین راهکاری که اکنون به شما پیشنهاد می شود این است که به جای دور زدن موانع با آن ها روبرو شوید. شاید همه چیز بد و منفی به نظر برسد، اما مطمئن باشید که خیلی زود همه چیز عوض می شود.
برنامه ریزی کردن برای آینده ممکن است مثل کار کردن به نظر برسد. اما این همه وظیفه شناسی به این معنی نیست که نمی توانید خوش بگذرانید. انگار هنوز نمی دانید که میزان کنترل شما بر شرایط حاضر دقیقاً چه قدر است. تنها کاری که می توانید انجام دهید این است که طرز فکرتان را عوض کنید و کمی به خودتان استراحت بدهید. کمی استراحت به شما کمک می کند تا دوباره انرژی های از دست رفته ی خود را بازیابید. بدانید که رسیدن به اهداف تان مثل یک مسابقه ی ماراتون است که ممکن است طول بکشد.
معمولاً همه چیز را کلی نگاه می کنید، آن قدر که ممکن است بعضی جزییات را نبینید. شاید شرایط حاضر به دلیل رفتارها و بی دقتی های گذشته ی خودتان باشد، اما ممکن است نتیجه ی کار آن قدرها هم که فکر می کنید بد و زننده نباشد. حالا اگر می خواهید همه چیز را درست کنید بدانید که با یک چالش بزرگ روبرو هستید. برای این که بتوانید کارهای روزمره ی خود را با سلامت بیشتری به انجام برسانید می توانید مراقبه انجام دهید یا به سایر کارهای معنوی بپردازید.
اکنون چنان ترغیب شده اید که می خواهید تمام دنیا را به دست آورید. وقتی در مسیر قرار گرفتید تازه متوجه می شوید که چه قدر همه چیز پیچیده است و خواسته های تان ممکن است آشفته ی تان کند. اکنون زمان آن نیست که دچار تردید شوید، بهتر است با همه ی موانع زندگی روبرو شوید. تا زمانی که از واقعیت دور نشوید می توانید نسبت به آینده مثبت اندیش باشید. اما یادتان باشد که هرگز رویاهای تان را فراموش نکنید.
امروز ممکن است دیگران از شما انتظارات غیر واقعی داشته باشند، همین رفتارها موجب ناراحتی و خشم شما خواهد شد. نمی توانید همه ی آن چیزهایی را که دیگران می خواهند در طول یک روز به آن ها بدهید، از این رو بیشتر تمایل دارید که به خواسته های خودتان برسید. یادتان باشد که لذت های زودگذر اهمیتی ندارند، برای چیزهای با ارزش همیشه باید صبر کنید. این که با دیگران مصالحه کنید در طولانی مدت به نفع همه خواهد بود.
اکنون برای این که موفق شوید باید به دیگران گوش کنید، به ویژه اگر درباره ی قدم بعدی خود اطمینان کافی نداشته باشید. این مقاومت و سرسختی بیشتر از جانب خودتان است، اما شاید فکر کنید که این شرایط از جانب دیگران به شما تحمیل شده است. برای این که بتوانید بر محدودیت های خود غلبه کنید باید به صحبت های دیگران گوش کنید و آن ها را جدی بگیرید. ذهن تان را آزاد کنید تا مسیر بر شما هموار شود.