پاتوق 86

سرگرمی و تفریحی

پاتوق 86

سرگرمی و تفریحی

آموزش طرز تهیه ژله میوه ای ساده و چند رنگ مجلسی و قالبی

آموزش طرز تهیه ژله میوه ای ساده و چند رنگ مجلسی و قالبی

ژله میوه ای,طرز تهیه ژله میوه ای,دستور درست کردن ژله میوه ای

آموزش تهیه دسر و دستور تهیه ژله میوه ای خوشمزه در منزل

مواد لازم ژله میوه ای

پودر ژلاتین :•: 2 قاشق سوپخوری

آب :•: 2 پیمانه

شکر :•: 150 گرم

اسانس مورد نظر :•: 1/8 قاشق چایخوری

میوه فصل مخلوط :•: یک کیلوگرم

ژله بستنی,طرز تهیه ژله بستنی,دستور ژله بستنی ساده,ژله بستنی چند رنگ

ژله میوه دار,ژله میوه ای ساده,ژله میوه ای چند رنگ,ژله میوه ای با بستنی,ژله میوه ای دورنگ,ژله میوه ای با پودر ژلاتین,ژله میوه ای با موز

آموزش تهیه دسر و دستور تهیه ژله میوه ای خوشمزه در منزل

طرز تهیه ژله میوه ای

برای تهیه ژله میوه قالب را ابتدا با آب سرد بشویید و بگذارید آب آن خارج شود و کاملا خشک شود سپس به مدت 30 دقیقه در قفسه بالای فریزر آن را قرار دهید و بعد پرتقال و سیب را پوست بگیرید

و هسته های آنها را در بیاورید و مکعبی ، مساوی خرد کنید و قالب را از فریزر در بیاورید و میوه های خرد شده را درون آن بریزید و 30 دقیقه دیگر در فریزر فرصت دهید بماند.

در شیر جوشی آب و شکر و اسانس و پودر ژلاتین را بریزید و زیر شعله اجاق را زیاد کنید تا مواد ژله میوه ای بجوش بیایند.

خوب مواد را مخلوط کنید تا پودر ژلاتین و شکر در یکدیگر حل بشوند. بعد شعله اجاق را خاموش کنید و شیر جوش را به کناری بگذارید تا مواد خنک شود.

سپس قالبی که میوه ها درون آن است را از فریزر در بیاورید و مواد داخل شیر جوش را روی میوه ها بریزید و قالب را مجددا در فریزر بگذارید و به مدت 2 ساعت تامل کنید تا ژله میوه ای شما خوب حالت بگیرد.

در آخر قالب را در بیاورید و ژله میوه ای آماده شده را در بشقابی بلوری برگردانید تا جلوه بیشتر داشته باشد و برای تزیین ژله روی آن را با چند اسکوپ بستنی یا شکلات یا خامه تزئین کنید و نوش جان کنید.

ژله رولی,طرز تهیه ژله رولی,دستور درست کردن ژله رولی

آموزش طرز تهیه ژله میوه ای ساده و چند رنگ مجلسی و قالبی

آموزش طرز تهیه شربت انگور سیاه ، قرمز و سفید گوارا و خوشمزه

آموزش طرز تهیه شربت انگور سیاه ، قرمز و سفید گوارا و خوشمزه

شربت انگور,طرز تهیه شربت انگور,دستور درست کردن شربت انگور

آموزش دستور تهیه و مواد لازم شربت انگور خوشمزه و خانگی

مواد لازم شربت انگور

عرق بهار نارنج :•: نصف فنجان

آلو ورا :•: یک فنجان

انگور :•: نصف فنجان

آب انگور :•: نصف فنجان

یخ :•: به میزان لازم

شربت به لیمو,طرز تهیه شربت به لیمو,دستور درست کردن شربت به لیمو

شربت انگور سیاه,شربت انگور انتهورا,شربت انگور با عکس,شربت انگور خانگی,شربت انگور سفید

آموزش دستور تهیه و مواد لازم شربت انگور خوشمزه و خانگی

طرز تهیه شربت انگور

برای تهیه شربت انگور ابتدا آب انگور و انگور سرخ و یخ را به مدت 40 ثانیه در مخلوط کن ریخته و میکس کنید (میتوان از آب انگور سبز نیز استفاده کرد) و نصف لیوان  عرق بهار نارنج و  همین طور نصف لیوان آب آلووراء به آن بیفزایید

در تهیه شربت انگور میتوانید بجای عرق بهار نارنج از عرق شاه تره یا عرق نعناع استفاده کنید که اینها کاملا به ذائقه شما برمیگردد و 15 ثانیه دیگر مخلوط کن را روشن کنید تا طعم ها خوب با یکدیگر مخلوط شوند.

حال شربت انگور آماده شده را در لیوان شیشه ای بریزید و نوش جان کنید.

لیموناد,طرز تهیه لیموناد,دستور درست کردن لیموناد طبیعی

آموزش طرز تهیه شربت انگور سیاه ، قرمز و سفید گوارا و خوشمزه

آموزش طرز تهیه سالاد سیسیلی مجلسی و خوشمزه با سس مخصوص

آموزش طرز تهیه سالاد سیسیلی مجلسی و خوشمزه با سس مخصوص

سالاد سیسیلی , طرز تهیه سالاد سیسیلی , دستور درست کردن سالاد سیسیلی

دستور آشپزی و طرز تهیه سالاد سیسیلی خوشمزه و سالم در خانه

مواد لازم سالاد سیسیلی

کلم بروکلی :•: 4 فنجان

کشمش پلویی :•: ½ فنجان

مغز تخمه :•: 1/3 فنجان

آلو خشک :•: 1/3 فنجان

هویج :•: 1 فنجان

پیازقرمز :•: 1 فنجان

ساقه کرفس :•: 1 فنجان

سالاد فصل,طرز تهیه سالاد فصل,سالاد فصل قالبی,سالاد فصل زمستان

سالاد سیسیلی , سس سالاد سیسیلی , درست کردن سالاد سیسیلی

دستور آشپزی و طرز تهیه سالاد سیسیلی خوشمزه و سالم در خانه

مواد لازم سس سالاد سیسیلی

پودر پیاز :•: 1 قاشق مربا خوری

پودر سیر :•: 1 قاشق مربا خوری

فلفل سیاه  و نمک :•: به میزان لازم

سس مایونز :•: 1 فنجان

پودر خردل :•: ½ قاشق مربا خوری

عسل :•: 1 قاشق غذا خوری

سرکه یا آبغوره :•: 1/5 فنجان

زرد چوبه :•: به میزان لازم

سالاد انار , طرز تهیه سالاد انار , سالاد انار و کلم سفید

مواد لازم سالاد سیسیلی , سالاد سیسیلی خوشمزه , سالاد سیسیلی مجلسی

دستور آشپزی و طرز تهیه سالاد سیسیلی خوشمزه و سالم در خانه

طرز تهیه سالاد سیسیلی

برای تهیه سالاد سیسیلی ابتدا کلم بروکلی را تمیز بشورید و بگذارید آب آن کاملا برود و در اندازه های کوچک آنها  خرد کنید و پیازها را پوست بگیرید و بشورید و بشکل مربع خرد کنید و هویج را تمیز کنید و بشورید

و مانند پیاز بشکل مربع خرد کنید و ساقه های کرفس را بشورید و در اندازه کوچک مربع شکل خرد کنید (اگر دوست دارید هویچ و ساقه های کرفس را نیم پز کنید اما در اصل این سالاد سیسیلی خام سرو میشود)

همه سبزیجات خرد کرده را با هم در کاسه ای بزرگ بریزید و کشمش پلویی و مغز تخمه و آلو خشک را نیز بیفزایید.

سپس نوبت آماده کردن سس سالاد سیسیلی است ابتدا سس مایونز را در ظرفی بریزید و به آن آبغوره را اضافه کنید و عسل را نیز بیفزایید و با همزن مواد را  مخلوط کنید و بعد پودر پیاز و پودر سیر را با پودر خردل و زرد چوبه و نمک ،فلفل سیاه را به سس اضافه کنید

مجددا 1 دقیقه با همزن اجازه دهید تا تمامی مواد بخورد یکدیگر بروند و عسل با مواد یکدست شود. در آخر سس آماده شده را در کاسه ای که سبزیجات در آن هست میریزیم و مواد را با سس زیر و رو میکنیم

اکنون سالاد سیسیلی آماده نوش جان کردن است. برای تزیین سالاد می توانیم از مغز تخمه و کشمش استفاده نماییم.

سالاد اندونزی,طرز تهیه سالاد اندونزی,سالاد اندونزی مخصوص,سالاد اندونزی با کشکمش

آموزش طرز تهیه سالاد سیسیلی مجلسی و خوشمزه با سس مخصوص

آموزش کامل طرز تهیه ژله رولی و بستنی وانیلی خوشمزه در منزل

آموزش کامل طرز تهیه ژله رولی و بستنی وانیلی خوشمزه در منزل

ژله رولی,طرز تهیه ژله رولی,دستور درست کردن ژله رولی

آموزش تهیه دسر و دستور تهیه ژله رولی با بستنی خوشمزه در منزل

مواد لازم ژله رولی

ژله در رنگ دلخواه :•: یک بسته

آب جوش :•: کمی کمتر از یک لیوان

بستنی وانیلی :•: ½ لیوان

ژله بستنی,طرز تهیه ژله بستنی,دستور ژله بستنی ساده,ژله بستنی چند رنگ

ژله رولی تصویری,ژله رولی با مارشمالو,ژله رولی با پف پفی,ژله رولی به شگل گل,ژله رولی قلب,ژله رولی فرفره ای,ژله رولی سوپرایز

آموزش تهیه دسر و دستور تهیه ژله رولی با بستنی خوشمزه در منزل

طرز تهیه ژله رولی

برای تهیه ژله رولی ابتدا آب داخل کتری بریزید و بگذارید تا جوش بیاید سپس تقریبا یک لیوان آب جوش را در کاسه ای بریزید و ژله را در آب بریزید ومخلوط کنید برای اینکه کاملا ژله در آب حل شود

کاسه را روی کتری (حرارت غیر مستقیم است) بگذارید و آرام ژله را در آب جوش هم بزنید، پس از آن که کاملا آب و ژله در هم حل شدند بستنی وانیلی را از فریزر در بیاورید و در کاسه بیندازید تا حرارت ژله باعث آب شدن بستنی بشود (اگر زیاد هم بزنید باعث میشوید که ژله دو رنگ نشود)

پس از آب شدن بستنی ،ظرفی مانند یک سینی که دارای ابعاد20یا 30رو انتخاب کنیدو سلفنی به اندازه داخل سینی ببرید و فرچه را کمی روغنی کنید و روی سلفنی که کف سینی انداخته اید بکشید (این کار برای راحت جدا شدن ژله برای رول کردن آن است.)

ژله را داخل سینی بریزید و تا مدت زمان تقریبا 45 دقیقه بگذارید داخل یخچال بماند و خودش را بگیرد. سپس از یخچال ژله بستنی را در بیاورید و با یک کارد عمودی با قطر 1الی 2 سانت روی ژله ها بکشید و آنها را دایره وار بپیچید تا تمام آنها را رول کنید

ژله رولی را مجددا در یخچال قرار دهید و زمان سرو برای تزیین ژله ها از پودر نارگیل استفاده نمایید و یا با کمک خلال دندان بشکل آب نبات چوبی در بیاورید که کاملا مجلسی است.

برای اینکه ژله رولی شما شبیه گل شود باید برش های ژله را در هنگامی که روی سینی است بصورت مارپیچ بزنیم تا بعد از رول کردن ژله یک ژله رولی شبیه گل رز داشته باشیم.

ژله خرده شیشه,طرز تهیه ژله خرده شیشه,ژله خرده شیشه شفاف,ژله خرده شیشه با پور ژلاتین

آموزش کامل طرز تهیه ژله رولی و بستنی وانیلی خوشمزه در منزل

آموزش کامل طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ فوری خوشمزه و خانگی در فر

آموزش کامل طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ فوری خوشمزه و خانگی در فر

پیتزا مرغ و قارچ,طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ,دستور پخت پیتزا مرغ و قارچ

دستور آشپزی و طرز پخت پیتزا مرغ و قارچ خوشمزه و سالم در خانه

مواد لازم پیتزا مرغ و قارچ کاری

سینه مرغ :•: نیم کیلو

قارچ :•: نیم کیلو

فلفل دلمه ای :•: متوسط دو عدد

پیاز :•: یک عدد

سس گوجه فرنگی :•: به مقدار لازم

ادویه کاری :•: به مقدار لازم

نمک و فلفل :•: به میزان لازم

برای آموزش کامل تهیه خمیر پیتزا در منزل «« اینجا »» کلیک نمایید

پیتزا مارگاریتا,طرز تهیه پیتزا مارگاریتا,دستور پخت پیتزا مارگاریتا,پیتزا مارگاریتا ایتالیایی,پیتزا مارگاریتا گوجه فرنگی

درست کردن پیتزا مرغ و قارچ,\djch rhv] , lvy,پیتزا مرغ و قارچ در مایکروفر,پیتزا مرغ و قارچ هانی شف,پیتزا مرغ و قارچ خوشمزه,پیتزا مرغ و قارچ در منزل,pitza gharch morgh

دستور آشپزی و طرز پخت پیتزا مرغ و قارچ خوشمزه و سالم در خانه

طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ

برای تهیه پیتزا قارچ و مرغ ابتدا خمیر پیتزا را آماده کنید. سینه مرغ را در قابلمه ای بگذارید و روی آن آب بگیرید و پیاز و زرد چوبه به آن اضافه کنید و روی شعله بگذارید تا بپزد.

زمانی که سینه مرغ تقریبا در حال پخت نهایی بود نمک را به آن بیفزایید و صبر کنید تا کاملا پخته شود و در آبکشی سینه را قرار دهید تا خنک شود و سپس سینه مرغ را با چاقو ریش ریش کنید.

قارچها را پوست بگیرید بشورید و حلقه حلقه ای  خرد کنید و فلفل دلمه ای ها را نیز بشورید و تخمه های آن را در بیاورید و نگینی ریز خرد کنید.

کمی روغن در تابه بریزید و قارچ های حلقه ای برش زده را در تابه بریزید و کمی تفت دهید و مرغ های ریش شده را بهمراه فلفل دلمه ای های نگینی خرد شده  را در تابه بریزید و با قارچها تفتی بدهید و نمک ،فلفل و ادویه کاری را بروی مواد بپاشید به هر میزان که دوست دارید.

بهتر است سریع تا مقداری قارچها  تفت خورد مواد را به آن بیفزایید تا قارچ ها سرخ نشوند و خاصیتشان حفظ شود. بعد تابه را از روی شعله اجاق بردارید و مدام تفت دهید تا مواد با داغ بودن تابه سرخ نشوند.

خمیر پیتزا را تا قطر 2 سانتیمتر پهن کنید و نگذارید قطرش بیشتر از این بشود. سس گوجه فرنگی را بر تمامی خمیر پیتزا بمالید و بعد مواد داخل تابه را بر روی خمیر بریزید و با استفاده از قاشق روی خمیر پهن کنید

سپس پنیر پیتزا رنده شده را روی مواد بریزید و اگر دوست داشتید مجددا روی پنیر نیز سس گوجه فرنگی بریزید و ظرف را در فر قرار دهید و در دمای 220 درجه سانتیگراد ، بمدت 30 دقیقه بگذارید تا مواد و خمیر پیتزا پخته شود

زمانی که احساس کردید خمیر کمی پخته شده است در فر را باز کنید و روی پیتزا را پنیر بریزید و مجدد ظرف را در فر قرار دهید و 5 الی 15 دقیقه دیگر صبر کنید پیتزا مرغ و قارچ شما کاملا پخته شده و آماده نوش جان کردن است

یکی از ادویه های عالی برای انواع پیتزا ها آویشن است اگر از عطر آن خوشتان می آید حتما در پیتزا استفاده کنید و لذت یک پیتزای خوش عطر و طعم را بچشید.

پیتزا پپرونی , طرز تهیه پیتزا پپرونی , دستور پخت پیتزا پپرونی

آموزش کامل طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ فوری خوشمزه و خانگی در فر