آموزش تهیه دسر و دستور تهیه ژله میوه ای خوشمزه در منزل
پودر ژلاتین :•: 2 قاشق سوپخوری
آب :•: 2 پیمانه
شکر :•: 150 گرم
اسانس مورد نظر :•: 1/8 قاشق چایخوری
میوه فصل مخلوط :•: یک کیلوگرم
آموزش تهیه دسر و دستور تهیه ژله میوه ای خوشمزه در منزل
برای تهیه ژله میوه قالب را ابتدا با آب سرد بشویید و بگذارید آب آن خارج شود و کاملا خشک شود سپس به مدت 30 دقیقه در قفسه بالای فریزر آن را قرار دهید و بعد پرتقال و سیب را پوست بگیرید
و هسته های آنها را در بیاورید و مکعبی ، مساوی خرد کنید و قالب را از فریزر در بیاورید و میوه های خرد شده را درون آن بریزید و 30 دقیقه دیگر در فریزر فرصت دهید بماند.
در شیر جوشی آب و شکر و اسانس و پودر ژلاتین را بریزید و زیر شعله اجاق را زیاد کنید تا مواد ژله میوه ای بجوش بیایند.
خوب مواد را مخلوط کنید تا پودر ژلاتین و شکر در یکدیگر حل بشوند. بعد شعله اجاق را خاموش کنید و شیر جوش را به کناری بگذارید تا مواد خنک شود.
سپس قالبی که میوه ها درون آن است را از فریزر در بیاورید و مواد داخل شیر جوش را روی میوه ها بریزید و قالب را مجددا در فریزر بگذارید و به مدت 2 ساعت تامل کنید تا ژله میوه ای شما خوب حالت بگیرد.
در آخر قالب را در بیاورید و ژله میوه ای آماده شده را در بشقابی بلوری برگردانید تا جلوه بیشتر داشته باشد و برای تزیین ژله روی آن را با چند اسکوپ بستنی یا شکلات یا خامه تزئین کنید و نوش جان کنید.
آموزش دستور تهیه و مواد لازم شربت انگور خوشمزه و خانگی
عرق بهار نارنج :•: نصف فنجان
آلو ورا :•: یک فنجان
انگور :•: نصف فنجان
آب انگور :•: نصف فنجان
یخ :•: به میزان لازم
آموزش دستور تهیه و مواد لازم شربت انگور خوشمزه و خانگی
برای تهیه شربت انگور ابتدا آب انگور و انگور سرخ و یخ را به مدت 40 ثانیه در مخلوط کن ریخته و میکس کنید (میتوان از آب انگور سبز نیز استفاده کرد) و نصف لیوان عرق بهار نارنج و همین طور نصف لیوان آب آلووراء به آن بیفزایید
در تهیه شربت انگور میتوانید بجای عرق بهار نارنج از عرق شاه تره یا عرق نعناع استفاده کنید که اینها کاملا به ذائقه شما برمیگردد و 15 ثانیه دیگر مخلوط کن را روشن کنید تا طعم ها خوب با یکدیگر مخلوط شوند.
حال شربت انگور آماده شده را در لیوان شیشه ای بریزید و نوش جان کنید.
دستور آشپزی و طرز تهیه سالاد سیسیلی خوشمزه و سالم در خانه
کلم بروکلی :•: 4 فنجان
کشمش پلویی :•: ½ فنجان
مغز تخمه :•: 1/3 فنجان
آلو خشک :•: 1/3 فنجان
هویج :•: 1 فنجان
پیازقرمز :•: 1 فنجان
ساقه کرفس :•: 1 فنجان
دستور آشپزی و طرز تهیه سالاد سیسیلی خوشمزه و سالم در خانه
پودر پیاز :•: 1 قاشق مربا خوری
پودر سیر :•: 1 قاشق مربا خوری
فلفل سیاه و نمک :•: به میزان لازم
سس مایونز :•: 1 فنجان
پودر خردل :•: ½ قاشق مربا خوری
عسل :•: 1 قاشق غذا خوری
سرکه یا آبغوره :•: 1/5 فنجان
زرد چوبه :•: به میزان لازم
دستور آشپزی و طرز تهیه سالاد سیسیلی خوشمزه و سالم در خانه
برای تهیه سالاد سیسیلی ابتدا کلم بروکلی را تمیز بشورید و بگذارید آب آن کاملا برود و در اندازه های کوچک آنها خرد کنید و پیازها را پوست بگیرید و بشورید و بشکل مربع خرد کنید و هویج را تمیز کنید و بشورید
و مانند پیاز بشکل مربع خرد کنید و ساقه های کرفس را بشورید و در اندازه کوچک مربع شکل خرد کنید (اگر دوست دارید هویچ و ساقه های کرفس را نیم پز کنید اما در اصل این سالاد سیسیلی خام سرو میشود)
همه سبزیجات خرد کرده را با هم در کاسه ای بزرگ بریزید و کشمش پلویی و مغز تخمه و آلو خشک را نیز بیفزایید.
سپس نوبت آماده کردن سس سالاد سیسیلی است ابتدا سس مایونز را در ظرفی بریزید و به آن آبغوره را اضافه کنید و عسل را نیز بیفزایید و با همزن مواد را مخلوط کنید و بعد پودر پیاز و پودر سیر را با پودر خردل و زرد چوبه و نمک ،فلفل سیاه را به سس اضافه کنید
مجددا 1 دقیقه با همزن اجازه دهید تا تمامی مواد بخورد یکدیگر بروند و عسل با مواد یکدست شود. در آخر سس آماده شده را در کاسه ای که سبزیجات در آن هست میریزیم و مواد را با سس زیر و رو میکنیم
اکنون سالاد سیسیلی آماده نوش جان کردن است. برای تزیین سالاد می توانیم از مغز تخمه و کشمش استفاده نماییم.
آموزش تهیه دسر و دستور تهیه ژله رولی با بستنی خوشمزه در منزل
ژله در رنگ دلخواه :•: یک بسته
آب جوش :•: کمی کمتر از یک لیوان
بستنی وانیلی :•: ½ لیوان
آموزش تهیه دسر و دستور تهیه ژله رولی با بستنی خوشمزه در منزل
برای تهیه ژله رولی ابتدا آب داخل کتری بریزید و بگذارید تا جوش بیاید سپس تقریبا یک لیوان آب جوش را در کاسه ای بریزید و ژله را در آب بریزید ومخلوط کنید برای اینکه کاملا ژله در آب حل شود
کاسه را روی کتری (حرارت غیر مستقیم است) بگذارید و آرام ژله را در آب جوش هم بزنید، پس از آن که کاملا آب و ژله در هم حل شدند بستنی وانیلی را از فریزر در بیاورید و در کاسه بیندازید تا حرارت ژله باعث آب شدن بستنی بشود (اگر زیاد هم بزنید باعث میشوید که ژله دو رنگ نشود)
پس از آب شدن بستنی ،ظرفی مانند یک سینی که دارای ابعاد20یا 30رو انتخاب کنیدو سلفنی به اندازه داخل سینی ببرید و فرچه را کمی روغنی کنید و روی سلفنی که کف سینی انداخته اید بکشید (این کار برای راحت جدا شدن ژله برای رول کردن آن است.)
ژله را داخل سینی بریزید و تا مدت زمان تقریبا 45 دقیقه بگذارید داخل یخچال بماند و خودش را بگیرد. سپس از یخچال ژله بستنی را در بیاورید و با یک کارد عمودی با قطر 1الی 2 سانت روی ژله ها بکشید و آنها را دایره وار بپیچید تا تمام آنها را رول کنید
ژله رولی را مجددا در یخچال قرار دهید و زمان سرو برای تزیین ژله ها از پودر نارگیل استفاده نمایید و یا با کمک خلال دندان بشکل آب نبات چوبی در بیاورید که کاملا مجلسی است.
برای اینکه ژله رولی شما شبیه گل شود باید برش های ژله را در هنگامی که روی سینی است بصورت مارپیچ بزنیم تا بعد از رول کردن ژله یک ژله رولی شبیه گل رز داشته باشیم.
دستور آشپزی و طرز پخت پیتزا مرغ و قارچ خوشمزه و سالم در خانه
سینه مرغ :•: نیم کیلو
قارچ :•: نیم کیلو
فلفل دلمه ای :•: متوسط دو عدد
پیاز :•: یک عدد
سس گوجه فرنگی :•: به مقدار لازم
ادویه کاری :•: به مقدار لازم
نمک و فلفل :•: به میزان لازم
برای آموزش کامل تهیه خمیر پیتزا در منزل «« اینجا »» کلیک نمایید
دستور آشپزی و طرز پخت پیتزا مرغ و قارچ خوشمزه و سالم در خانه
برای تهیه پیتزا قارچ و مرغ ابتدا خمیر پیتزا را آماده کنید. سینه مرغ را در قابلمه ای بگذارید و روی آن آب بگیرید و پیاز و زرد چوبه به آن اضافه کنید و روی شعله بگذارید تا بپزد.
زمانی که سینه مرغ تقریبا در حال پخت نهایی بود نمک را به آن بیفزایید و صبر کنید تا کاملا پخته شود و در آبکشی سینه را قرار دهید تا خنک شود و سپس سینه مرغ را با چاقو ریش ریش کنید.
قارچها را پوست بگیرید بشورید و حلقه حلقه ای خرد کنید و فلفل دلمه ای ها را نیز بشورید و تخمه های آن را در بیاورید و نگینی ریز خرد کنید.
کمی روغن در تابه بریزید و قارچ های حلقه ای برش زده را در تابه بریزید و کمی تفت دهید و مرغ های ریش شده را بهمراه فلفل دلمه ای های نگینی خرد شده را در تابه بریزید و با قارچها تفتی بدهید و نمک ،فلفل و ادویه کاری را بروی مواد بپاشید به هر میزان که دوست دارید.
بهتر است سریع تا مقداری قارچها تفت خورد مواد را به آن بیفزایید تا قارچ ها سرخ نشوند و خاصیتشان حفظ شود. بعد تابه را از روی شعله اجاق بردارید و مدام تفت دهید تا مواد با داغ بودن تابه سرخ نشوند.
خمیر پیتزا را تا قطر 2 سانتیمتر پهن کنید و نگذارید قطرش بیشتر از این بشود. سس گوجه فرنگی را بر تمامی خمیر پیتزا بمالید و بعد مواد داخل تابه را بر روی خمیر بریزید و با استفاده از قاشق روی خمیر پهن کنید
سپس پنیر پیتزا رنده شده را روی مواد بریزید و اگر دوست داشتید مجددا روی پنیر نیز سس گوجه فرنگی بریزید و ظرف را در فر قرار دهید و در دمای 220 درجه سانتیگراد ، بمدت 30 دقیقه بگذارید تا مواد و خمیر پیتزا پخته شود
زمانی که احساس کردید خمیر کمی پخته شده است در فر را باز کنید و روی پیتزا را پنیر بریزید و مجدد ظرف را در فر قرار دهید و 5 الی 15 دقیقه دیگر صبر کنید پیتزا مرغ و قارچ شما کاملا پخته شده و آماده نوش جان کردن است
یکی از ادویه های عالی برای انواع پیتزا ها آویشن است اگر از عطر آن خوشتان می آید حتما در پیتزا استفاده کنید و لذت یک پیتزای خوش عطر و طعم را بچشید.