آموزش آشپزی خورش بامیه خوشمزه و مجلسی برای مهمانی
گوشت گوسفندی :•: 500 گرم
بامیه :•: 500 گرم
رب گوجهفرنگی :•: 80 گرم
تمرهندی :•: 60 گرم
آبلیمو تازه :•: دو قاشق غذاخوری
آب :•: دو لیوان
دارچین :•: نصف قاشق چایخوری
کره :•: 70 گرم
گشنیز خرد شده :•: دو قاشق سوپخوری
عصاره لیموترش :•: یک عدد
سیر تازه :•: دو حبه
پیاز :•: یک عدد
روغن مایع :•: یک پیمانه
زردچوبه، نمک و فلفل :•: به میزان لازم
ابتدا بامیه ها را تمیز می کنیم و انتهای بامیه ها را می گیریم ، سپس تابه را روی گاز می گذاریم و مقداری روغن در آن میریزیم و بامیه ها را در روغن سرخ می کنیم. توجه داشته باشید انتهای بامیه را طوری جدا کنید که به بافت بامیه ضربه ای وارد نشود.
سپس ظرفی دیگر روی حرارت می گذاریم و با کره پیاز و سیر را داخلش به خوبی تفت می دهیم. گوشت را به صورت گوشت قورمه سبزی خرد می کنیم و داخل قابلمه می ریزیم. مقداری تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند.
در انتها نمک و ادویه اضافه می کنیم و روی خورشت بامیه آب اضافه می کنیم تا گوشت به خوبی بپزد. بعد از پختن گوشت بامیه ها را به خورش بامیه اضافه می کنیم. سپس باقی مواد را به جز گشنیز به خورش می افزاییم.
پس از اینکه خورشت بامیه چند جوش خورد و جا افتاد ، گشنیز را نیز به خورش اضافه می کنیم و بهعد از چند قل خورشت ما اماده سرو است.
شناخته شدهترین غذایی که با بامیه پخته میشود، «خورش بامیه» است. سبک پخت خورش بامیه مثل دیگر خورشهای ایرانی است و البته یک فوت کوزهگری هم دارد که اگر آن را رعایت نکنید. خورشتان طعم و رنگ دلخواهتان را نخواهد داشت و حتی ممکن است اگر بار اولتان است که آن را میپزید، شما و بقیه خورندگان را برای همیشه از این خورش خوشمزه، دلزده کند.
سرشار از خاصیت
بامیه بسیار کم کالری است و منبع خوبی برای فیبر است. بامیه منبع خوبی برای ویتامینهای آ و سی است. اگرچه در صورتی که خورش آن را میپزید، دیگر نباید روی ویتامین سی این گیاه حساب کنید. بامیه همچنین به دلیل داشتن کلسیم مناسب برای رفع پوکی استخوان و به دلیل داشتن پتاسیم خواص ضدفشار خون دارد.
با دقت پاک کنید!
نکته مهم در پخت خورش بامیه آن است که نباید بامیهتان له شود و خورشتان لیز و زیادی پرلعاب شود.
گوشت ماهیچه با قلم: 750 گرم
پیاز متوسط: یک عدد
بامیه: نیم کیلو
سیر کوبیده: چهار تا پنج پر
ربگوجهفرنگی: دو تا سه قاشق غذاخوری
آبغوره: یک قاشق
زردچوبه: یک قاشق چای خوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
نمک و روغن: به میزان لازم
بامیهها را بشوریم و دم آنها را کوتاه کنید. بعد آن را در یک ظرف جداگانه کمی تفت بدهید و کنار بگذارید. فقط مراقب باشید که نباید ساقهها را زیاد کوتاه کنید، چون در این صورت وقت جوشیدن، مواد داخل بامیه از آن بیرون میآید و خورشتان لزج و لیز میشود. بعد از آن پیاز را خرد کنید و در مقداری روغن تفت بدهید. سپس گوشتی را که قبلاً خرد کرده و شستهاید را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت بدهید و بعد از آن زردچوبه و سیر را اضافه کنید. آخر از همه باید رب و فلفل را به بقیه مواد بیفزایید.
سپس سه پیمانه آب روی گوشت بریزید تا بجوشد. در دیگ را بگذارید و شعله را کم کنید تا گوشت خوب بپزد. پس از اینکه گوشت حدود دو ساعت پخت، بامیه را روی گوشت بریزید و نمک و آبغوره اضافه کنید و آرام هم بزنید. این خورش باید کم آب باشد. بعد از آنکه برای حدود یک ساعت دیگر خورش با بامیه و چاشنیها پخت و خوب جا افتاد، میتوانید شعله را خاموش کنید. اگر چه میتوانید بعد از تفت دادن گوشت، بامیه را به مواد اضافه کنید و بگذارید، همراه با بقیه مواد بپزد، اما در این صورت احتمالاً بامیهتان وا میرود، چون زمان مورد نیاز برای پخت گوشت و بامیه متفاوت است.
این خورش تزئین خاصی ندارد، اما بعضی آن را با سیب سرخ کرده تزئین میکنند، اما بیشتر آشپزها، این خورش را بدون تزئین و چلو را مثل بیشتر چلو خورشهای ایرانی با زعفران و زرشک تزئین میکنند و سر سفره میآورند.
-در استانهای فارس و خوزستان چاشنی خورش را به جای ربگوجهفرنگی، شیره تمرهندی یا ربانار میزنند. البته میتوانند به جای آبغوره از غوره تازه یا غوره منجمد شده در فریزر استفاده کنید.
– اگر ترجیح میدهید که طعم خورشتان بیشتر ملس باشد تا ترش، میتوانید به جای آبغوره، آلوزرد به خورش اضافه کنید.
– اگر میخواهید خورشتان خوش رنگتر شود، میتوانید همراه بامیه، یکی دو گوجه تفت داده شده هم اضافه کنید.
نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه خورشت فسنجان با رب ازگیل را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
رب ازگیل :•: یک پیمانه
گردوی چرخ شده :•: یک و نیم پیمانه
گوشت بوقلمون چرخ شده :•: 500 گرم
پیاز رنده شده :•: دو عدد
زعفران و نمک و فلفل و شکر :•: به میزان لازم
آلو خورشی :•: 10 عدد
پیاز را در روغن تفت داده، سپس به آن گردوی چرخ شده اضافه میکنیم و آن را هم کمی تفت میدهیم. رب را اضافه کرده و مقداری آب ریخته و میگذاریم کاملا به روغن بیفتد.
وقتی که خورش به جوش افتاد به گوشت بوقلمون پیاز رنده شده، نمک و فلفل اضافه کرده و آن را به صورت قلقلی یا توپی در آورده، سرخ میکنیم و درون خورش میریزیم. نیم ساعت مانده به سرو غذا زعفران را هم به آن اضافه میکنیم.
توجه داشته باشید رب ازگیل تقریبا شیرین است اگر تمایل به خورش شیرین ندارید مقداری آبلیمو استفاده کنید. برای به روغن افتادن بیشتر خورش هر از چند گاهی به آن خردههای یخ اضافه کنید تا کاملا به روغن بیفتد.
یکی از فوت و فنهای پخت این خورش آن است که اول باید رب انار را بچشید زیرا گاهی اوقات رب انار تلخ است و باعث تلخشدن خورش میشود.
همینطور باید بدانید رب انارتان شیرین است یا ترش، زیرا رب انار ممکن است خیلی ترش باشد یا ملس و کمی شیرین. بعد از ریختن رب انار شکر را کمکم اضافه کنید تا شیرینی آن در حد مورد نظر شما باشد.
بعد از این مرحله نوبت گوشت قرمز یا مرغ است که باید داخل خورش ریخته شود. خورش فسنجان را بجز مرغ و گوشت با به نیز میپزند به این روش که بهها را ورقهورقه کرده و در آخر به خورش اضافه میکنند.
بعد از 10 دقیقه خورش آماده است. میتوانید در خورشت فسنجان از ماهی هم استفاده کنید این هم مثل روش قبل است بعد از آمادهشدن خورش، فیله ماهی را داخل آن بریزید و بعد از حدود 15 دقیقه غذا حاضر است.
اما اگر دوست دارید خورش فسنجان را با گوشت تهیه کنید و اگر از گوشت تکهای استفاده میکنید. باید بعد از اینکه به گردو آب اضافه کردید، گوشت را هم همان موقع ریخته و بگذارید آرام بجوشد تا بپزد، ولی اگر میخواهید از گوشت چرخکرده استفاده کنید
مقداری گوشت و پیاز رندهشده و نمک و فلفل را خوب ورز داده و به شکل گلولههای کوچک یک اندازه درآورید و در آخرین مرحله طبخ خورش به آن اضافه کنید؛ بعد از نیم ساعت غذای شما آماده است.
اگر خورش فسنجان را با مرغ یا گوشت اردک و غاز تهیه میکنید، میتوانید مرغ را تکهتکه کرده و سرخ نمایید و بعد از پخت گردو مرغ را هم اضافه کنید ولی بهتر است که مرغ، غاز یا اردک را سرخ نکنید و به خورش در حال جوش اضافه کنید تا بپزد.
خورش فسنجان بجز نمک احتیاج به چاشنی دیگری ندارد، ولی در صورت تمایل میتوانید کمی فلفل هم اضافه کنید. البته بعضی خانمها رب گوجهفرنگی هم به خورش میزنند. همچنین بعضی دیگر از رب گوجه سبز همراه رب انار استفاده میکنند.
برای اینکه بدانید چطور می توانید یک خورشت فسنجان خوشمزه و لذیذ و البته بسیار خوشرنگ داشته باشید بهتر است به جز مواد لازمی که برای پخت یک خورشت فسنجان لازم است دو ماده ی مقوی دیگر را نیز اضافه کنید.
اول : برای خوش طعم شدن آن به نسبت مقدار مغز گردوی خورشت، یک سوم هم مغز پسته آسیاب شده بیفزایید که با این ماده ی مغذی طعم خورشت تان لذیذتر شود .
دوم : جهت خوشرنگ تر شدن ” که البته در بهبود طعم هم بی تاثیر نیست ” باز هم به نسبت میزان خورشت مثلا برای چهار نفر دو عدد شکلات تمام کاکائویی را بعداز اضافه کردن رب انار در خورشت بیندازید و پس از حل شدن، خوب با مواد مخلوط کنید و بعد بگذارید خورشتتان خوب جا بیفتد
با این روش شما هم طعم خیلی خوبی به خورشت تان داده اید و هم در کنار بعضی از رب انارهایی که زیاد خورشت را خوشرنگ نمی کنند می توانید رنگ قهوه ای خوشرنگی به خورشتتان بدهید کما اینکه شیرینی این شکلاتها می تواند در ملس کردن مزه ی این غذا تاثیر داشته باشد.
نکته : به جای شکلات های بسته بندی شده می توانید از شکلات های تخته ای که در تمام لوازم قنادی یافت می شود استفاده نمایید.
برای اضافه کردن گوشت و یا مرغ می توانید گوشت راداخل موادی که در بالا گفتیم از ابتدا اضافه کنید تا بپزد و یا اینکه آنها را جداگانه بپزید و در اواسط پخت خورشت به مواد اضافه کنید.
بعد از حدود 40 دقیقه رب انار و شکر را به خورشت اضافه کنید تا خوب به خورد مواد رفته و مزه آن را لذیذ کند.
ران مرغ :¤: 600 گرم
پیاز :¤: یک عدد
رب انار :¤: یک فنجان
گردو :¤: 300 گرم
نمک و فلفل :¤: به میزان لازم
شکر :¤: 3 الی 5 قاشق غذاخوری
ابتدا مرغ را داخل یک قابلمه می ریزیم و آنقدر آب میریزیم که سه انگشت بالاتر از سطح مرغ های آب باشد. سپس یک پیاز و کمی نمک داخل قابلمه میریزیم و اجازه میدهیم مرغ کاملا بپزد طوری که فقط سه لیوان آب مرغ در قابلمه باقی بماند.
سپس آب مرغ را برای تهیه خورش فسنجان جدا می کنیم. یک کاسه ماست خوری سر پر گردوی دو بار چرخ شده ، یک فنجان رب انار و حدود 3 الی 5 قاشق غذاخوری شکر را به آب مرغ اضافه میکنیم.
در قابلمه را گذاشته و آنرا را روی حرارت کم میگذاریم و هر نیم ساعت خورش فسنجان را هم می پزنیم. بعد از 4 الی 5 ساعت خورش سفت میشود و روغن میاندازد.
مرغ های پخته شده را که کنار گذاشته ایم در خورش می ریزیم. می گذاریم خورش یک الی دو ساعت دیگر بپزد و کاملاً جا بیفتد.
گوشت چرخکرده یک کاسه ماستخوری
زعفران یک چهارم قاشق چایخوری
پیاز دو عدد
رب انار یک فنجان
گردو ۳۰۰ گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
آب حدود ۳ لیوان
شکر ۳ الی ۵ قاشق غذاخوری
با این مقدار مواد لازم به اندازه ۴ بشقاب خورش خوری از «خورش فسنجان» خواهیم داشت.
دو عدد پیاز متوسط، معادل ۲۰۰ گرم. دو کاسه ماستخوری گردو، معادل ۳۰۰ گرم، معادل یک کاسه ماستخوری سر پر گردو چرخ شده.
یک فنجان رب انار، معادل ۱۵۰ گرم.
یک کاسه ماستخوری سر پر گوشت چرخکرده، معادل ۳۰۰ گرم. نمک و فلفل به میزان لازم.
یک چهارم قاشق چایخوری زعفران. ۳ الی ۵ قاشق غذاخوری شکر، معادل ۶۰ الی ۱۰۰ گرم.
یک کاسه ماستخوری سر پر گردوی دو بار چرخ شده، یک فنجان رب انار و حدود ۳ الی ۵ قاشق غذاخوری شکر را به آب اضافه میکنیم. در ظرف را گذاشته، قابلمه را روی حرارت کم میگذاریم و هر نیم ساعت خورش را هم میزنیم. بعد از ۴ الی ۵ ساعت خورش سفت میشود و روغن میاندازد.
یک کاسه ماستخوری گوشت چرخکرده را با یک پیاز رنده شده و کمی نمک و فلفل ورز میدهیم و آن را به صورت توپهای قلقلی در میآوریم. گوشتهای قلقلی را در خورش میریزیم. میگذاریم خورش یک الی دو ساعت دیگر بپزد و کاملاً جا بیفتد.
شیر :¤: 1 لیوان
آرد برنج :¤: 2 قاشق غذاخوری
مغز بادام و مغز پسته :¤: برای تزیین
ابتدا آرد برنج را داخل یک لیوان شیر می ریزیم و آنقدر هم می زنیم تا آرد برنج کاملا در شیر حل شود. توجه داشته باشید که باید در حالتی که شیر سرد است آرد برنج را در ان حل نمایید.
سپس فرنی را روی حرارت قرار دهید تا زمانی که فرنی اماده شود باید آن را به یزنید تا ته نگیرد. وقتی مخلوط شیر و آرد برنج غلظت کافی پیدا کرد ، حرارت زیر فرنی را خاموش می کنیم.
فرنی ما آماده سرو است. می توانید دسر فرنی را با عسل هم تهیه کنید. فقط باید توجه داشته باشید که عسل نباید جوشانده شود و بعد از اماده شدن فرنی باید عسل را داخلش بریزید.
طرز تهیه فرنی برای نوزاد فرنی اصفهانی تزیین فرنی افطار عکس های تزیین فرنی با دارچین عکسهای تزیین فرنی ساده و زیبا تهیه انواع فرنی آموزش درست کردن فرنی
شیر 2 لیوان و نیم (از همین لیوان دسته دار ها که توی عکس هم هست)
نشاسته 6 قاشق غذاخوری
شکر 6 قاشق غذاخوری
هل ساییده شده 1/4 قاشق
گلاب 2 تا 3 قاشق غذاخوری
دارچین برای تزیین
این مقدار مواد سه پیاله فرنی میشه
نشاسته رو در نصف لیوان شیر سرد کاملا حل میکنیم. دو لیوان شیر باقی مونده رو در ظرف میذاریم روی حرارت تا به جوش بیاد. شکر رو هم اضافه میکنیم تا حل شه. بعد مخلوط شیر و نشاسته رو به آرومی به شیر در حال جوش اضافه میکنیم و حسابی هم میزنیم تا گلوله نشه و کاملا یک دست باشه. هل یا وانیل رو در این مرحله اضافه میکنیم و حدود 5 دقیقه هم میزنیم تا فرنی کاملا بگیره و نشاسته ها خودشون رو باز کنن. وقتی که به غلظت مناسب رسید گلاب رو اضافه میکنیم و یک دور هم میزنیم و زیرش رو خاموش میکنیم. تا اینجا فرنی ما آماده اس و اگه میخواید گرم سرو کنید میتونید در ظرف مورد نظرتون بکشید و بذارید روی سفره.
ولی اگه میخواید مثل من قالبی درش بیارید، بذارید تا کمی از داغی بیفته و ولرم بشه. بعد فرنی تون رو توی قالب بریزید و بذارید توی یخچال تا ببنده. به همین راحتی… بعد از دو ساعت هم میتونید بر گردونید در ظرف مورد نظرتون.
این فرنی وقتی قالبی باشه بسیار شیک و مجلسیه و با یک تزیین خوب میتونید حتی به عنوان یک دسر در مهمانی ها سرو کنید.
دوستای گلم من از قالب سیلیکونی که داشتم استفاده کردم. توی قالب دیگه هم امتحان کردم، فرنی کاملا خودش رو میگیره و مشکلی براش پیش نمیاد. پس قالب رو چرب نکنید که فرنی تون رو خراب میکنه.
تنها مساله اینه که داغ نباشه و همچنین تا کاملا سرد نشده و نبسته از قالب خارج نکنید.
برای خارج کردن هم ابتدا با یک چاقو دور قالب رو باز کنید، بعد فرنی رو در ظرفی برگردونید.
در ادامه قصد داریم طرز تهیه فرنی با آرد برنج را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.پ
شیر 2 لیوان
آرد برنج 2 قاشق غذاخوری سرپر
شکر 4 قاشق غذاخوری
آب 0.5 استکان
گلاب 1 قاشق غذاخوری
کاکائو 1 قاشق مرباخوری برای تزیین
ابتدا شیر سرد را با لیوان های دسته دار که در تمامی خانه ها یافت می شود در قابلمه مورد نظر بریزید. سپس آرد برنج و آب را اضافه کنید و کاملاً هم زنید تا آرد در شیر سرد حل شود روی حرارت گذاشته و مرتباً هم زنید اگر لحظاتی هم زدن را متوقف کنید، باعث می شود آرد برنج در شیر گلوله گلوله شود. پس مرتباً به هم زنید تا کمی غلیظ شود بعد از روی حرارت کنار گذاشته و شکر و گلاب را اضافه کنید. دوباره روی حرارت گذارید و هم زنید تا قوام لازم برای فرنی بدست آید فرنی را بایستی سریعاً در کاسه های کوچکی که از قبل آماده چیده اید، بریزید دقت داشته باشید که در هنگام سرد شدن کمی سفت تر می شود پس وقتی از روی حرارت برمی دارید نه سفت و نه شل باشد.
فال روزانه روز تولد برای متولدین تمام ماه های سال ، در ادامه فال خود را مطالعه نمایید
امروز شما با موج تازه ای از احساسات روبرو شده اید که اگر زیاد مقاومت نکنید این حس های جدید می توانند شما را به دوردستها ببرد. باوجود این اگر با این احساسات بجنگید، خود را گرفتار جنگی بی نتیجه کرده اید، چرا که نمی توانید آنها را سرکوب کنید. پس بی جهت انرژی خود را تلف نکنید که از پس آن بر بیایید و انرژی خود را برای کار دیگری ذخیره کنید.
شما توانایی دنبال کردن چیزهایی که پیش از این شروع کرده اید را دارا هستید و امروزه بیشتر از همیشه به واقعیت نزدیک تر شده اید. شما دارای منبع عظیمی از انرژی هستید که به استقامت و پایداریتان می افزاید. ولی اهداف و مقصد خود را با دقت انتخاب کنید، چراکه عاقلانه نیست برای چیزی که کاملا بی اهمیت است بیخودی تلاش کنید.
شاید شما دوست نداشته باشید بخشی از وقت خود را به پروژه ای خلاقانه اختصاص دهید، برای اینکه بهرام در پنجمین خانه شما یعنی خانه تفریحات قرار دارد و شما را به انجام دادن کارهای جالب ترغیب می کند. همچنین گرمای شدید سیاره بهرام شما را به سمت ورزشهای رقابتی می کشاند. امروز روزی عالی برای شرکت کردن در فعالیتهای بدنی است، پس زودتر دست به کار شوید.
شما امروز نسبت به کارهای سخت خوش بین هستید، اما دیگران زیاد به افکار شما واقف نیستند. این سخن بدین معنی نیست که از روی قصد چیزی را پنهان می کنید، بلکه فقط دوست ندارید مرحله به مرحله وقایع روزانه تان را برای دیگران توضیح بدهید. تمرکز کردن روی کارهایی که می خواهید انجام دهید بهتان توانایی زیادی می بخشد و نهایتا تا بعداز ظهر کارهایتان را تمام خواهید کرد.
شما امروز فرصتی برای صحبت کردن دارید و دلتان نمی خواهد این فرصت را از دست بدهید. پس زمانی را صرف فکر کردن روی چیزهایی که مهم هستند و حرفهایی که گفتنشان لزومی ندارد بکنید. اگر در جمعی حضور پیدا کردید که افراد با غیبت کردن و حرفهای بیهوده وقتشان را سپری می کنند، شما با نظرات تند و تیز خود در مورد خود و دیگران قضاوت نکنید. فقط بحث را به آرامی هدایت کرده و بعد به موضوعات مهم تر بپردازید.
شاید شما اعتماد داشته باشید امروز برنده خواهید شد ولی متاسفانه این گونه نخواهد بود. شما باید بین چیزهایی که آرزویش را دارید و کارهایی که انجام می دهید تعادلی منطقی برقرار کنید و آن وقت شما توانایی خواهید داشت به چیز هایی که می خواهید برسید. با وجود این اگر شما به توانایی های خود شک کنید و فکر کنید که به اندازه کافی خوب نیستید وقت خود را تلف خواهید کرد. پس از فرصت خود نهایت استفاده را بکنید تا به نتیجه برسید.
شما احساس می کنید که امروز آخرین فرصت برای تمام کردن چندین پروژه شماست. خوش بختانه امروز یک روز فوق العاده است و شما با سخت کوشی میتوانید کارهای متنوعی انجام دهید. اما با یک دست نمیتوان دو هندوانه برداشت! بنابراین به جای این که تمام کارهایتان را با هم انجام بدهید شما میتوانید برای کارهای مختلف خود برنامه ریزی کرده و بعد هم به اندازه کافی استراحت کنید.
حالا که ماه در نشانه شما قرار گرفته شما احساس ضعف و آسیب پذیر بودن میکنید. اما هر دو سیاره فرمانروایی شما یعنی بهرام و پلوتو از شما محافظت میکند. امروز صادق بودن و درست کار بودن از قدرتمند بودن مهم تر است از نشان دادن و ابراز کردن نقطه ضعف های خود نترسید، برای اینکه اگر شما انرژی خود را برای پنهان کردن آنها تلف نکنید تمام نقطه ضعف های شما می توانید به توانایی و قدرت تبدیل شود.
با وجود اینکه دوستان شما فکر می کنند که شما همه چیزتان را از دست داده اید ولی خودتان بهتر می دانید که این گونه نیست شما امروز وقتی که انرژی و توانایی های خود را ذخیره می کنید قدرتمندتر می شوید به جای اینکه به سرعت همه چیز را برای دیگران افشا کنید قدری صبر کرده و آرامتر پیش بروید اگر بخشی از صحبت هایتان را مخفی کرده و آنها را برای روز دیگری بگذارید راحت تر میتوانید دیگران را متقاعد کنید.
امروز شما مجبور می شوید تصمیم نهایی خودتان را مطرح کنید. اگر در محل کارتان سو تفاهمی وجود داشته باشد با نزدیک شدن به افراد هم فکر خود می توانید آنها را بر طرف کنید. به قدرت های خودتان شک نکنید. زمانی که شما در حال صحبت یا کار کردن هستید منطقی بودن به قدرت شما اضافه می کند.
شما امروز به اتفاقاتی که پیرامونتان رخ می دهد بی توجه تر شده اید. هر اتفاقی که امروز رخ می دهد یا به شما برای رسیدن به آرزوهایتان کمک می کند یا اینکه موفقیت شما را به تعویق می اندازد. با وجود اینکه اهداف بلند مدتتان برای شما خیلی مهم اند، به جای اینکه به نتیجه کار خود فکر کنید فقط به کارهای جدیدی که هم اکنون پیش رویتان قرار دارد توجه کنید.
امروز شما حتی بیشتر از آن چیزی که در فکرتان می گنجد، از افراد دیگر تواناتر و قدرتمندتر هستید در حقیقت شما اصلا تمایل ندارید که به افرادی که روبروی شما نشسته اند فخر بفروشید. اما اصلا دلیلی وجود ندارد که بخواهید از وظایف خود به خصوص آنهایی که بهتان کمک می کنند کارهایتان در مسیر درستی قرار گیرد، اجتناب کنید. به توانایی های خودتان شک نکنید، فقط بایستید و بهترین کار ممکن را انجام دهید
نمکستان » برای مشاهده ی فال روزانه روز تولد خود ، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید
امروز برایتان سخت است که در مسیر ثابت باقی بمانید، برای اینکه هر فکر جدیدی که از ذهن شما برمیخیزد میتواند تبدیل به یک زنجیره از توهمات تبدیل شود که شما را به یک سیر و سفر ذهنی مطلوب میبرند. ممکن است شما توانایی گشت و گذار کردن در طی رویاهای روزانهتان را داشته باشید، اما اکنون شما باید واقعبین باشید. از یک یا دو کار تفریحی لذت ببرید، اما اجازه ندهید فکری وسواس گونه نسبت به دنیای درونیتان تبدیل به مانعی برای شما شود.
یک نیروی مثبت تازه ای وارد زندگی شما شده است، به همین دلیل شما سلامتی، شادی سابق خود را باز یافته اید.شما کارها و فعالیتهایی که انجام میدهید کاملا درست و بر اساس منطق میباشد، اما فرد یا افرادی با شیطنتها و بد جنسیهایشان شما را از راه درستی که انتخاب کرده اید منحرف میکنند توصیه میکنیم که راه خود را تا انتها بدون تغییر ادامه بدهید.
اغلب مسائل جزیی میتوانند یک موقعیت بزرگ را تحت تاثیر قرار دهند. بخاطر همین، مطمئن شوید که براحتی از هر مسئله ای نگذرید. حتی اگر وسوسه شدید که از موضوعی صرف نظر کنید، به این فکر کنید که شاید این غفلت شما باعث بوجود آمدن مشکلات بزرگی شوند. مشارکت و همکاری با دیگران خیلی خوب است، اما اول مطمئن شوید که بر همه جوانب کار مسلط هستید.
شما دوست ندارید در کارتان عجله کنید و می خواهید سرفرصت انتخاب کنید و به کسی که شما را مجبور می کند شتاب زده تصمیم بگیرید واکنشی نشان نمی دهید. ممکن است حتی وقتی دارید از حق خودتان دفاع می کنید پرخاشگر شوید و دوست دارید خودتان به تنهایی راه تان را انتخاب کنید نه اینکه دیگری نظر خودش را به شما تحمیل کند. اما سعی کنید تا این اختلاف نظر واضح به یک مسئله پیچیده تبدیل نشود چرا که شما را در رسیدن به خواسته قلبی تان کمک نمی کند. مراقب باشید؛ واکنش شما به عوامل بیرونی می تواند موقعیت دشواری ایجاد کند که شما را از رسیدن به اهداف تان باز دارد.
امروز شما میتوانید در یک لحظه خیلی به خودتان مطمئن باشید و در لحظه دیگر از اعتماد به نفس بالای خود رنج میبرید. سیر کردن در این روند اصلاً جالب نیست، اما شما میتوانید طی این مراحل چیزهای خیلی مهمیدرباره خودتان بفهمید و خودتان را بهتر بشناسید. سرزنش کردن و مقصر دانستن دیگران باعث نمیشود احساس بهتری پیدا کنید و مطمئناً به آنها هم کمکی نخواهد کرد.
شاید شما امروز نتوانید از زیر بار مسئولیتهایتان شانه خالی کنید، اما بهتر است که حداقل کاری را که میتوانید انجام دهید و بقیه روز را به استراحت بگذرانید. در حال حاضر واقعاً چیزی وجود ندارد که شما بخواهید آن را اصلاح کنید. توجه کردن به خود و استراحت کردن از اینکه خودتان را تحت فشار قرار بدهید برایتان مفیدتر خواهد بود. برای تمام کردن کارهایتان فردا هم زمان کافی خواهید داشت.
اینگونه به نظر میرسد که شما با رفتاری حرفهای در حال پرداختن به مسائل هستید، اما روش ارتباط برقرار کردن شما روشی توأم با تظاهر است. مادامی که دیگران فکر کنند شما خیلی گرفتار هستید، ترجیح میدهند شما را تنها بگذارند. اما آنقدر هم که به نظر میرسد درگیر نیستید و شما بیشتر میخواهید خودتان را از حوادثی که در اجتماع، محل کار یا مدرسه میافتد دور نگه دارید. لزومی ندارد دور و بر خودتان مرزهایی غیر لازم را به وجود آورید.
حتی اگر به نظر میرسد تصمیم و نیتی برای شما اهمیت چندانی ندارد اما باید اول دیدتان را نسبت به آن واضح کنید. ممکن است زیاد پایبند اصول قدیمی برای تغییر و پیشرفت نباشید؛ اما چه آن را دوست داشته باشید چه نه! شما اکنون در شرایط کاملا جدید و متفاوتی قرار دارید. تجربه برخورد شما بین قدیم و جدید چیزی است که امروز شما را تحریک میکند تا دست به یک کار مخاطره آمیز بزنید به خاطر اینکه شما تا زمانی که این مسئله حل نشود آسودهخاطر نخواهید شد!
برای شما بسیار مشکل است که امروز به دیگران بگویید که چه احساسی دارید و به چه میاندیشید، حتی اگر به روشنی میدانید که همین الان چه احساسی دارید. شما از این میترسید که اگر با دیگران درباره احساسات تان صحبت کنید، ناخودآگاه رازی را که نباید برای دیگری افشا شود، بروز دهید. اما اگر بخواهید تمامی افکار و اندیشههای خود را برای خود نگاه دارید ممکن است بسیار خشک و جدی به نظر برسید یا حتی از نظر احساسی جدا از دیگران بمانید. تمام شجاعت و جرأت خود را جمع کنید تا ترسهای خود را پشت سر بگذارید، زیرا اگر بخواهید صبر کنید و زمان را تلف کنید بعدا برای تان بسیار سخت تر است که بخواهید از آنچه که در ذهن تان میگذرد صحبت کنید.
امروز شما مجبور نخواهید شد با ناراحتیهای جدی دست و پنجه نرم کنید، اما آنها در پس زمینه وجود دارند. از نظر معنوی شما حس و حال خوبی دارید، برای اینکه میتوانید خوشیهای خود را با دیگران سهیم شوید. اما نباید دوباره این کار را انجام دهید؛ شما باید محدودیتهای خود را نیز قبول کنید و این موضوع در حین تفریح کردن امنیت شما را تضمین میکند.
این روزها برنامه ای که در ذهن خود داشته اید به جریان خواهد افتاد. تا به حال وقت کافی برای بررسی دقیق همه جانبه آن را داشتید و حالا دیگر نمی توانید آن را نادیده گرفته و از پذیرفتنش سر باز بزنید. بهتر است بجای منتظر شدن برای یافتن یک موقعیت جدید، همین الان که اوضاع خوب است دست به کار شده و اولین قدم برای رسیدن به هدف خود را بردارید.
امروز احتمالا تصورات و خیالات شما بیشتر خواهد شد چرا که ماه دوازدهمین خانه از تصورات شما را بازدید میکند. اما مسئولیتهایی که دارید احتمالا در آخر پیروز میشوند و شما را به واقعیت میکشند. همان قدر که شما دوست دارید به خیال پردازیهای خود ادامه دهید، این قدر هم سخت نیست که به وظایفی برگردید که به شما مربوط میشوند. انرژی خود را برای شکایت کردن هدر ندهید که چقدر کار دارید، فقط کارتان را شروع کنید. بعدها احساس آرامش خواهید کرد و عذاب وجدان نخواهید داشت.