دستور آشپزی و طرز پخت حلوای شکلاتی مجلسی و خوشمزه در منزل
آرد ذرت :•: 1 پیمانه
شکر :•: ¾ پیمانه
شکلات تخته ای خرد شده :•: 120 گرم
کره :•: 80 گرم
پودر کاکائو :•: 1 قاشق سوپخوری
شیر :•: 1 پیمانه
آب :•: 1 پیمانه
روغن مایع :•: 2 قاشق سوپخوری
نمک :•: نوک قاشق چایخوری
بستنی وانیلی :•: به مقدار لازم
پودر پسته یا گردو :•: برای تزیین
دستور آشپزی و طرز پخت حلوای شکلاتی مجلسی و خوشمزه در منزل
برای تهیه حلوای شکلاتی ابتدا درون قابلمه شیر میریزید سپس اجاق گاز را روشن میکنید و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار میدهید بعد آب و شکر را نیز اضافه کنید تا درهم حل شوند و بعد پودر کاکائو را نیز اضافه کنید (تقریبا 5 دقیقه هم بزنید)
زمانی که شروع به جوشیدن کرد موقع اضافه کردن شکلات خرد شده است پس آن را به داخل مواد میریزیم و خوب بطور مداوم هم میزنید (زیر شعله را کم میکنید تا شکلات نسوزد و ته نگیر که مزه اش تلخ میشود) تا مدت زمانی که مواد کاملا با هم هماهنگ و یکدست شوند
سپس قابلمه را از روی شعله برمیداریم و گوشه ای میگذاریم. زیر شعله اجاق را روشن کنید و روی درجه متوسط بگذارید و تابه را روی شعله قرار دهید سپس روغن و کره و آرد را داخل آن بریزید و بمدت 40 الی 45 دقیقه مدام تفت دهید تا رنگ آرد طلایی شود
سپس در این لحظه تابه را از روی حرارت بر دارید و نمک را نیز بیفزایید.شربت حلوای شکلاتی را که کنار گذاشته بودید را می آورید و آهسته تدریجی به آرد طلایی شده اضافه کنید و خوب با هم مخلوطشان کنید تا جایی که حلوا به روغن بیفتد
آنوقت در ظرفی دربسته گذاشته و بمدت 10 دقیقه روی حرارت قرار دهید. د رآخر حلوا درست شده را با اسکوپ به شکل گلوله ای در بیاورید و در ظرفی ترجیحا بلوری قرار دهید و در کنار آن دو اسکوپ از بستنی وانیلی نیز بگذارید
روی حلوای شکلاتی را بسته به سلیقه خودتان میتوانید گردو یا پودر پسته یا پودر نارگیل بریزید که تزئین زیبا نیز داشته باشید.
آموزش دستور تهیه و طرز درست کردن رب گوجه فرنگی خوشمزه در منزل
گوجه فرنگی :•: به میزان دلخواه
نمک :•: به میزان لازم
روغن زیتون یا پارافین :•: به میزان لازم
آموزش دستور تهیه و طرز درست کردن رب گوجه فرنگی خوشمزه در منزل
برای تهیه رب گوجه فرنگی ابتدا اگر بوته ای در بالای گوجه فرنگی ها هست آنها را میگیرید و با دقت گوجه فرنگی ها را میشویید و بعد گوجه ها را در داخل غذا ساز یا چرخ گوشت ریخته تا بطور پوره در بیاید، بشکلی که کاملا تخم و پوستش از هم جدا شود.
سپس قابلمه مسی یا لعابی می آورید و گوجه فرنگی له شده را داخل آن می ریزید و آن را روی شعله اجاق قرار میدهید تا بمرور غلیظ شود. مقدار غلیظ شدن رب سلیقه ایست
اگر قصد دارید رب خیلی غلیظ نشود، هنگامی که رب به غلظت ماست شد، اندکی نمک که نه زیاد شور کند رب گوجه را و نه بی نمک شود به آن اضافه کنید.
اگر دوست دارید رب غلیظ و سفتی داشته باشید، پس از آن که رب غلیظ شد شعله اجاق را کمی ملایم کرده و مدام رب را هم بزنید تا اگر آبی مانده تبخیر شود و در آخر پخت رب گوجه فرنگی به مقدار نیاز نمک اضافه کنید
پس از آنکه رب سفت شد و آبش تبخیر شد رب را از روی شعله اجاق بر دارید. دقت داشته باشید که در پایان پخت رب نمک را بیفزایید. صبر میکنید تا رب مقداری سرد شود، آنگاه بطری هایی را که تمیز و خشک کرده اید و قصد دارید درون آنها رب بریزید را میاورید
درون آنها را به مقداری پر میکنید که چهار انگشت سر آنها خالی بماند. در آخر نیز وقتی رب گوجه فرنگی کاملا سرد شد روی آن را با پارافین یا روغن زیتون پر کنید و با استفاده از چوب پنبه سفت و محکمش کنید و در یخچال یا مکانی سرد، خنک نگهداری کنید.
آموزش دستور تهیه مربا و طرز درست کردن مربای پوست پسته خوشمزه در منزل
پوست پسته :•: 250 گرم
شکر :•: نیم کیلو
هل :•: به میزان لازم
گلاب :•: 1 فنجان
جوهر لیمو :•: 1/3 قاشق چای خوری
زعفران :•: 4 قاشق غذا خوری
خلال پسته :•: ½ فنجان
آموزش دستور تهیه مربا و طرز درست کردن مربای پوست پسته خوشمزه در منزل
برای تهیه مربای پوست پسته ابتدا پوست پسته ها را بگیرید و آنها را خوب بشورید و در کاسه بزرگی بریزید و روی آن را آب سرد بگیرید و بمدت 3 ساعت بگذارید بماند سپس پوست پسته ها را از آب سرد در آورید و داخل یک قابلمه آب در حال جوش بریزید
پس از گذشته چند ثانیه پوست پسته را درون آبکشی بریزید و مجددا داخل آب سرد بریزید و بعد از ثانیه ای دوباره در آب در حال جوش بریزید. این کار را چندین بار انجام دهید.
سپس پوست پسته ها را داخل قابلمه بریزید و یک فنجان آب ، شکر ، گلاب و زعفران را به آن بیفزایید و شعله را روی حرارت ملایم قرار دهید تا به مرور غلیظ شود.
حدودا 10 دقیقه قبل از خاموش کردن زیر قابلمه پسته های خلال شده و جوهر لیمو را اضافه میکنیم. برای شکرک نزدن مربا جوهر لیمو میزنیم. در آخر وقتی که مربای پوست پسته به غلظت کافی رسید قابلمه را از روی شعله بر دارید و بگذارید تا مربا سرد شود.
آموزش آشپزی و دستور پخت املت با رب خوشمزه برای صبحانه و عصرانه
رب گوجه :•: 3 قاشق غذاخوری
نمک :•: 2 قاشق چای خوری
فلفل :•: 1 قاشق چای خوری
تخم مرغ :•: 6 عدد
آموزش آشپزی و دستور پخت املت با رب خوشمزه برای صبحانه و عصرانه
برای تهیه املت با رب گوجه ابتدا تابه را روی اجاق میگذاریم و روغن داخل تابه میریزیم و زیر شعله را روشن میکنیم و رب گوجه فرنگی را نیز اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا رنگ آن کمی تیره بشود
بعد صبر میکنیم سرد که شد در کاسه ای رب تفت داده را میریزیم و تخم مرغ ها را در آن می شکنیم و نمک و فلفل را به روی مواد میپاشیم و با همزن یا قاشق مواد را 1 دقیقه مخلوط میکنیم
سپس تابه را روی شعله میگذاریم روغن را میریزیم بعد که روغن نسبتا داغ شد مواد را داخل تابه میریزیم و با قاشق تند تند هم میزنیم تا جایی که خودتان تشخیص میدهید مناسب است املت شما سفت بشود
سپس زیر اجاق را خاموش کنید املت رب گوجه فرنگی را در بشقابی بکشید و با نان سنگ داغ و پیاز یا سبزی تازه نوش جان کنید. در قهوه خانه ها املت رب گوجه و املت گوجه فرنگی طرفدران بسیاری دارد.
دستور آشپزی و طرز پخت کوکو سبزی با نان تست رولی و خوشمزه
فلفل و نمک :•: به میزان لازم
سبزی کوکو :•: 100 گرم
آرد سیب زمینی :•: 2 قاشق غذاخوری
پیاز :•: 1 عدد
تخم مرغ :•: 4 عدد
آب :•: 1 پنجم لیوان
نان باگت :•: 1 عدد
روغن :•: به میزان لازم
دستور آشپزی و طرز پخت کوکو سبزی با نان تست رولی و خوشمزه
برای تهیه کوکو سبزی با نان باگت ابتدا سبزی کوکویی را پاک کنید و بشورید در آبکش قرار دهید تا آب آن برود و در خرد کن بریزیزد تا خرد شود و یا با دست خردش کنید .
سپس پیاز را پوست بگیرید و رنده کنید سپس در کاسه بزرگی آرد سیب زمینی، تخم مرغ، آب و پیاز را مخلوط کنید و با همزن خوب هم بزنید، بعد سبزی کوکویی را با نمک و فلفل به مواد بیفزایید و مجددا با همزن خوب هم بزنید تا مایع یکدستی داشته باشید.
اگر دوست داشتید میتوانید به این مواد گردو خرد شده یا زرشک نیز اضافه کنید. نان باگت ها را به شکل حلقه ای با قطر 3 سانتیمتر برش بدهید و داخل نانها را خالی کنید
روغن در تابه ای بریزید و زیر شعله را روشن کنید تا کمی داغ شود سپس نان های باگت را داخل روغن بگذارید و با استفاده از قاشق از مایع کوکو داخل حلقه ها بریزید تا سرخ شود ، بعد طرف دیگر آن را سرخ کنید.
برای تزیین کوکو سبزی با نان باگت می توانید از کنجد استفاده کنید و در زمان سرخ کردن کوکو سبزی کنجد رویش بریزید تا شکل زیباتری بگیرد.