دستور آشپزی و طرز تهیه ماهی قزل آلا خوشمزه و فوق العاده مقوی
ماهی قزل آلا :•: یک عدد
گوجه فرنگی :•: 2 عدد
لیمو ترش تازه :•: یک عدد
نمک و فلفل :•: به مقدار لازم
پودر زنجبیل :•: به مقدار لازم
سیر و شوید تازه :•: به مقدار لازم
دستور آشپزی و طرز تهیه ماهی قزل آلا خوشمزه و فوق العاده مقوی
در ابتدا بر خود واجب می دانم به این موضوع اشاره کنم که افرادی که دارای کلسترول بالا هستند لطفا از مصرف پوست ماهی قزل آلا خودداری کنند.
در آغاز برای آماده کردن یک ماهی قزل آلا خوشمزه ،یک از مهمترین موارد انتخاب ماهی تازه است که چند فاکتور ماهی تازه را برایتان اشاره میکنم1چشم ماهی باید براق و شفاف باشد2بدنش متالیک براق باشد3فلس هایش به راحتی جدا نشود4آبشش هایش قرمز خونی باشد.
بعد از خرید یک ماهی تازه ،باید آن را خوب بشورید وسپس شکمش را با استفاده از چاقو پاره کنید و داخل شکم ماهی را با دقت وتمیز شست وشو دهید و بعد سیر تازه را بداخل شکم ماهی بمالید و نمک ،پودر زنجبیل به آن بزنیدوآنگاه اندکی شوید (ترجیحا تازه باشد بهتر است)
داخل شکمش بریزید و بمدت 1ساعت در داخل یخچال بگذارید بماند.برای اینکه یخچال بوی مواد یا خود ماهی را نگیرد میتوانید روی ماهی را پلاستیک بکشید.
پس از گذشت 1 ساعت ماهی را از داخل یخچال در آوریدو با یک برس مخصوص آشپزخانه حدود نصف قاشق غذا خوری روغن زیتون روی ماهی بزنیدو چند حلقه لیمو تازه و ترش را بهمراه گوجه فرنگی روی ماهی قرار دهید. چکیده لیمو و گوجه فرنگی به داخل ماهی میرود و طعم عالی ماهی میگیرد.
و بعد کاغذتان را محکم ببندید ودر داخل فر روی میله های وسطی فر به روی درجه 250-220 سانتیگراد بگذارید تا در زمانی حدودا 30 دقیقه الی 45دقیقه پخته شود ونوش جان کنید. می توانید ماهی قزل آلا را مانند جوجه کباب بر روی ذغال هم کباب کنیم البته باید کباب پزمان مخصوص اینکار باشد تا بتوانیم ماهی را گریل کنیم.
اگر می خواهید این غذا را به شکل رژیمی تهیه کنید انرا در فر درست کنید ولی اگر می خواهید طعم آن خوشمزه تر شود انرا داخل تابه پر روغن سرخ کنید و از خوردنش لذت ببرید.
دستور آشپزی و طرز تهیه سوپ کدو حلوایی خوشمزه و مفید
هویج خرد شده :•: 1 پیمانه
ساقه کرفس خرد شده :•: 1 پیمانه
سیب زمینی خرد شده :•: 1 پیمانه
پیاز نگینی شده :•: 1 عدد متوسط
کدو حلوایی :•: نصف 1 عدد کوچک
کره :•: 1 قالب کوچک
آب مرغ :•: 2 پیمانه
نمک و ادویه :•: به میزان لازم
دستور آشپزی و طرز تهیه سوپ کدو حلوایی خوشمزه و مفید
سوپ کدو حلوایی که هم اکنون روش تهیه آن در پیش روی چشمان نازنین شماست ، علاوه بر اینکه دارای ویتامین های گوناگونی است یکی از بهترین درمان ها برای افراد سرماخورده نیز هست.
ابتدا هویج و ساقه کرفس وسیب زمینی خرد شده را به همراه پیاز نگینی شده در تابه ای میریزیم و کره را نیز اضافه میکنیم و به مدت 5 دقیقه مدام تفت میدهیم. بعد آب مرغ را نیز به موادمان می افزاییم تا با یکدیگر پخته شوند.
در این فاصله میرویم سراغ کدو تنبل وآن را پوست میکنیم و تخمه هایش را از داخل کدو خارج میکنیم بطوری که کاملا داخل کدو پاک شود ،سپس کدو را به قطعات کوچک در می آوریم و به مواد در حال پخت تابه می افزاییم.
هنگامی که دیدید تمامی مواد نسبتا نرم شده اند ، همزن برقی را می آورید و موادتان را داخل همزن میریزید و بعد همزن را روشن میکنید تا مواد کاملا بشکل پوره رقیق شده در بیاید،سپس سوپ کدو حلوایی آماده شده را در ظرف سوپخوری ریخته و نوش جااااان کنید.
دستور آشپزی و طرز تهیه گراتن مرغ بسیار خوشمزه و خانگی
مرغ :•: یک عدد
ماکارونی نازک و پهن :•: یک بسته
سس سفید :•: 3 پیمانه
پنیرگودا رنده شده :•: 150 گرم
کره :•: 100 گرم
نمک :•: به مقدار کافی
دستور آشپزی و طرز تهیه گراتن مرغ بسیار خوشمزه و خانگی
برای تهیه گراتن مرغ ابتدا مرغ را تمیز پاک میکنیم و میشوییم سپس قابلمه ای می آوریم و مرغ را در آن قرار میدهیم وبه مقدار یک لیوان آب داخل قابلمه میریزیم و مقداری نمک به آب اضافه میکنیم و یک عدد پیاز متوسط را پوست میگیریم و میشویم و خوب خرد میکنیم و داخل قابلمه میریزیم تا مرغمان خوب بپزد و در آخر پخت مرغمان ما باید نصف لیوان آب مرغ پخته شده داشته باشیم.
پس از پخت مرغمان میگذاریم تا خوب سرد شود،سپس استخوانهایش را با دقت در میآوریم و به تکه های بزرگ بزرگ خرد میکنیم.نصف لیوان آب مرغی که داریم را با سس مخلوط کرده و روی حرارت قرار میدهیم تا دو جوش بزند.
پس از این ظرف مناسبی مانند قابلمه ای را می آوریم درونش آب میریزیم و بمقدار یک قاشق سوپ خوری نمک هم به آن می افزایید ومنتظر میمانیم تا آب بجوش بیاید و ماکارانی که از وسط به دو نیم تقسیم کرده ایم را موقع جوش آمدن آب درون قابلمه میریزیم و میگذاریم تا مغر آن نرم و پخته شود بعد آنرا را در آبکش یا صافی میریزیم و کمی آب رویش میریزیم تا به یکدیگر نچسبند.
سپس ظرف نسوزی را می آوریم و کف آنرا را مقداری چرب میکنیم و 1/2از سسی را که تهیه کرده بودیم را کف ظرف میریزیم،و مقداری پنیر به روی آن میریزیم سپس نصف از ماکارانی را میریزیم و مقداری پنیر میریزیم ،مجددا مقداری سس میریزیم و ماکارانی را روی سس میریزیم و رویش را کاملا صاف میکنیم
بعد از این مرحله تکه های مرغ را بترتیب روی ماکارونی ها میگذاریم وبا باقیمانده اش که داریم کاملا مرغ ها را میپوشانیم و باقی سس را روی ماکارانی میریزیم و پنیر را هم بروی سس میریزیم وکره ای که داشتیم برش های ریز میدهیم و بروی گراتن میچینیم
سپس فر را روی 350درجه فارنهایت روشن میکنید و ظرف نسوز را در کف فر میگذارید تا زمانی حدودا 30دقیقه که گراتن کفش مقداری برشته شود.و برای اینکه روی گراتن مرغ هم طلایی شود 30دقیقه تا45دقیقه بهتر است ظرف نسوز را روی آخرین پنچره از فر بسمت بالا قرار دهید.
آموزش تهیه ترشی و دستور تهیه ترشی قارچ بسیار خوشمزه با سبزیجات معطر
قارچ ریز :•: یک کیلو
آب :•: 3 لیتر
سرکه سفید :•: 1 پیمانه
سبزیجات معطر :•: به میزان لازم
نمک :•: 8 قاشق غذاخوری
سبزیجات معطر شامل ترخون ، سیر ، فلفل سبز یا قرمز و نعنا می باشد
آموزش تهیه ترشی و دستور تهیه ترشی قارچ بسیار خوشمزه با سبزیجات معطر
برای تهیه ترشی قارچ ابتدا قارچها را خوب شست وشو میکنیم ودر آبکشی قرار میدهیم سپس سبزیهای معطرمان را هم میشوییم و در آبکش قرار میدهیم تا آب اضافه آن برود و آنگاه ظرف مناسبی مانند قابلمه ای را آماده کرده اید را می آورید و آب و سرکه و نمک را در آن میریزید و روی حرارت مستقیم اجاق گاز قرار میدهید تا موقعی که بجوشد و مواد با هم خوب حل شوند.
پس آنگاه زیر اجاق را خاموش میکنیم و صبر میکنیم تا کاملا سرد بشود.ظرفی را که برای ترشی انداختن انتخاب کرده بودید را می آورید و قارچها را کم کم در ظرف میریزید بطوری که کمی قارچ میریزید کمی از سبزیهای خوشبو و کمی سیر و فلفل ،به همین شکل لابلای قارچ ها سبزی سیر فلفل میریزید تا ظرفتان سرپر شود ،سپس سرکه ای که سرد شده است را روی قارچ و سبزیها میریزید.
در آخر نکته ای که بسیار مهم است بستن در ظرف ترشی قارچ است ،باید آنقدر محکم درب ترشی بسته شود که اصلا هوایی در آن رد و بدل نشود و به جهت خوب و کامل رسیده شون قارچها باید بمدت 2هفته در جایی خنک نگهداری شوند.
دستور آشپزی و طرز تهیه سالاد کاردینال خوشمزه و مجلسی در منزل
سیب زمینی :•: نیم کیلو
مغز کرفس یا کاهو :•: 2 عدد
برنج پخته شده :•: 3 تا 4 قاشق سوپخوری
گردوی خرد شده :•: 3 تا 4 قاشق سوپخوری
سس مایونز :•: یک پیمانه
سرکه یا آب لیمو :•: یک دوم پیمانه
نمک و فلفل :•: به مقدار کافی
دستور آشپزی و طرز تهیه سالاد کاردینال خوشمزه و مجلسی در منزل
برای تهیه سالاد کاردینال ابتدا سیب زمینی را در ظرف آبی می اندازیم تا آپز شود سپس پوست سیب زمینی آبپز شده را میگیریم و آنها را با چاقو به صورت ورقه ورقه برش میدهیم،بعد مغز کاهو ویا کرفسمان را که قبلا خوب شسته ایم را باریک وبلند خلالی میکنیم و در ظرفی سس مایونز را با سرکه و نمک وفلفل خوب مخلوط میکنیم تا طعمشان را یکدست کنیم.
سپس سیب زمینی و کاهو یا کرفس و برنج و مغز گردو را به سسی که درست کردیم می افزاییم و خوب مخلوط میکنیم و مواد را زیر رو میکنیم تا سس به خورد تمام مواد مان برود.
و در آخر سالاد آماده شده را در ظرفی شیشه ای که نمای زیباتری داشته باشد میریزید و روی سالاد کاردینال را با کالباس یا ژامبون و زیتون و گردو تزئین کنید .میتوانید برای زیبایی بیشتر سالاد کاردینال کالباس را با انواع قالب ها مدل بدهید که این کاملا سلیقه شما را میطلبد.